erkek arkadaşım çok pis

Her detayı geç wcden sonra elini yıkamayan birine 5 metre yaklaşmam ben. Bir tarafınıda yıkamadan geziyor demek bu. Düşünsene evlendin bebeğin oldu kocan yıkamadığı elleriyle çocuğuna dokunacak. Skandal

Temizlik, temiz olmak içten gelen birşeydir anne baba hala teyze kaynaklı değil.

Hakaret edip o lafları saydıktan sonra ilişkinizde saygı kalmadı ki zaten neye yaradı? Bence siz kabul ettiniz diye başkalarını bu hayatı övmeyin.
Yo gayet saygı var sevgi var sadece hatasını anladı saygı öyle tek bir olayla kaybedilmez saygısızlığının farkına vardığı için artık saygı var zaten anlatabildim mi ha bide ben övmüyorum kimseye hayatımı ama yıkıcı olmamaya çalışıyorum seviyorum 3 yıllık ilişkimi bu yüzden bitirmek istemiyorum demiş evlenemem ben bu şekilde,ilişkimi de bitiremem bu sebepten demiş ya bende diyorum ki ayrılmak istediğini söyle o zaman hatasını anlar seni kendi pisliği yüzünden kaybedeceği için kendine yediremez düzelir dedim

Hayır ama sevgi de var 3 yıl var ortada ve o erkek arkadaşı daha ünv öğrencisi yani max 22 yaşlarında ileride değişecek şu an kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanma çağlarında ama kaybedeceğini anladığında düzeleceğine eminim ben çünkü o çağlarıyla ileri ki yaşlarındaki halinin alakası olmayan çok erkek kuzenim arkadaşım vs var çevremde
Yapmayın gözünüzü seveyim.
'Daha üniversite öğrencisi yani max 22 yaşında' demişsiniz,biz de bunu söylüyoruz zaten,
Adam çocuk değil,yetişkin,temizlik alışkanlığını çoktan kazanmış olmalı.
Kazanmayan adam tehditle,sevdiğini kaybetme korkusuyla elini yıkayıp,dişini fırçalayacaksa kalsın,ben almayayım,alana da mani olmayayım.

Okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışan bir eğitimciyim, bizim 2-6 yaş arasındaki öğrencilerimizin temizlik alışkanlıkları daha gelişmiş durumda.
18 yaşında oğlum var,evet biraz dağınık ama elini yıkamadan tuvaletten çıkmıyor,çıkarsa uyarmakla filan uğraşmam,büyük olay çıkarırım.

Kazık kadar olmuş oğlum,af buyrun her bir şeyden haberi olacak ama dışardan gelince,
wc sonrası vb. elini yıkamayacak,dişini fırçalamayacak,duş alıp deodorant kullanmayacak ben de;
'ay daha 18'inde benim yavrum,az daha büyüsün öğrenecek,değişecek diye kendimi avutacağım öyle mi?

Ayrıca sizi bilmem ama ben özbakımını yapmayan bir erkeği ne sevebilirim ne de ona saygı duyarım.

Yapmayın gözünüzü seveyim.
'Daha üniversite öğrencisi yani max 22 yaşında' demişsiniz,biz de bunu söylüyoruz zaten,
Adam çocuk değil,yetişkin,temizlik alışkanlığını çoktan kazanmış olmalı.
Kazanmayan adam tehditle,sevdiğini kaybetme korkusuyla elini yıkayıp,dişini fırçalayacaksa kalsın,ben almayayım,alana da mani olmayayım.

Okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışan bir eğitimciyim, bizim 2-6 yaş arasındaki öğrencilerimizin temizlik alışkanlıkları daha gelişmiş durumda.
18 yaşında oğlum var,evet biraz dağınık ama elini yıkamadan tuvaletten çıkmıyor,çıkarsa uyarmakla filan uğraşmam,büyük olay çıkarırım.

Kazık kadar olmuş oğlum,af buyrun her bir şeyden haberi olacak ama dışardan gelince,
wc sonrası vb. elini yıkamayacak,dişini fırçalamayacak,duş alıp deodorant kullanmayacak ben de;
'ay daha 18'inde benim yavrum,az daha büyüsün öğrenecek,değişecek diye kendimi avutacağım öyle mi?

Ayrıca sizi bilmem ama ben özbakımını yapmayan bir erkeği ne sevebilirim ne de ona saygı duyarım.
Aslında aynı şeyi söylüyoruz şöyle ki bende diyorum aileden ileri geliyor diye annesi babası abisi ablası her neyse çocukken uyarmadılarsa normalmiş gibi davranıldıysa şuanda ona normal geliyor ben böyleyim diyor ama yanlış olduğunun farkında değil yaşı dolayısıyla kendini bişey sanıyor ama düzeleceğine adım gibi eminim siz uğraşmazsınız konu sahibi uğraşmaz o ayrı ben eşime aşık olduğumda onun nasıl birisi olduğunu veya nasıl bir ailesi olduğunu bilmiyordum ki bir çoğumuzda bilmiyorduk tanıdıktan sonra siz pis diye ayrılırsınız ama ben seviyorum ve değişmesi için uğraşırım bu birazda kişinin tahammülüyle alakalı

Bence pislikten de kötüsü ne sana ne ev arkadaşına saygı duymaması.
Kendini cinsiyetinden ötürü sizden üstün görüyor, öyle belli ki. Yatağa bastın diye kizdiginda bile 'temizlerim aman ne olacak' demiyor da 'temizlersin aman ne olacak' diyor!
Bu arada ben de bütün gün ayağımda olan pandufla yatağa koltuğa basarim. Hatta eski sevgilim de bana sinir olurdu, 'pis o terlik' diye :) yani buna kızmadım ama sana zerre saygı duymamasina, kendini senden üstün görmesine ve uzlaşmaya yanaşmayisina kızdım.
3 yıldır berabermişsin, ne hoş. Ama bu adam böyle bencil,ataerkil ve kendini senden üstün gören, değişmeye çalışmayan biri. Beni olsam kendimi ayrılığa hazırlar, en hazır olduğum anda da hayatımdan atardım.
Böyle insanları başınıza cikartmayin

Bence pislikten de kötüsü ne sana ne ev arkadaşına saygı duymaması.
Kendini cinsiyetinden ötürü sizden üstün görüyor, öyle belli ki. Yatağa bastın diye kizdiginda bile 'temizlerim aman ne olacak' demiyor da 'temizlersin aman ne olacak' diyor!
Bu arada ben de bütün gün ayağımda olan pandufla yatağa koltuğa basarim. Hatta eski sevgilim de bana sinir olurdu, 'pis o terlik' diye :) yani buna kızmadım ama sana zerre saygı duymamasina, kendini senden üstün görmesine ve uzlaşmaya yanaşmayisina kızdım.
3 yıldır berabermişsin, ne hoş. Ama bu adam böyle bencil,ataerkil ve kendini senden üstün gören, değişmeye çalışmayan biri. Beni olsam kendimi ayrılığa hazırlar, en hazır olduğum anda da hayatımdan atardım.
Böyle insanları başınıza cikartmayin

Ever asıl mesele adamın kendini üstün görmesi. Bazıları uğraş, düzelir vs. demiş ama bilgi de öğrenmek isteyene verilir. Adam demiyor ki beni eğit diye. :işsiz: "Benim hizmetimi yap" diyor. Kız da pisliğine, hizmetini görmeye razı. Razı olmasa o dakika terk ederdi. Yarın evlenir kocam pis yazar. Çocuğu olur çocuğum pis yazar. Kendi de az biraz pis olmasa bu adama tahammül etmezdi. O da bir gerçek. :-)

Ya benim bir arkadaşım var pislik oğlu pislik
Mutfak lavabosuna sümkürüyordu
Bir de bizi yemeğe davet etmişti
Pisliğin Teki bşr de eczacı olacak
Ben yine iyiydim
Arkadaşım Yaklaşık üç saat banyoda kaldı yıkana yıkana öğüre öğüre bşr oldu
Kızcağız tatile gelmişti yanıma zehir oldu

Aslında aynı şeyi söylüyoruz şöyle ki bende diyorum aileden ileri geliyor diye annesi babası abisi ablası her neyse çocukken uyarmadılarsa normalmiş gibi davranıldıysa şuanda ona normal geliyor ben böyleyim diyor ama yanlış olduğunun farkında değil yaşı dolayısıyla kendini bişey sanıyor ama düzeleceğine adım gibi eminim siz uğraşmazsınız konu sahibi uğraşmaz o ayrı ben eşime aşık olduğumda onun nasıl birisi olduğunu veya nasıl bir ailesi olduğunu bilmiyordum ki bir çoğumuzda bilmiyorduk tanıdıktan sonra siz pis diye ayrılırsınız ama ben seviyorum ve değişmesi için uğraşırım bu birazda kişinin tahammülüyle alakalı
Elbette kişisel kararlar bunlar.
Benim için tertip,düzen ve temizlik çok önemli.
Genç arkadaşlara şunu da hatırlatmak isterim.
Aileden almamış,öğrenememiş diyorsunuz ya,
bu aile evlenince sizin de aileniz olacak,
Evladına temizlik alışkanlığı verememiş dolayısıyla kendileri de temizlikten,şarttan bihaber insanların evinde yemek yiyip,
onlara misâfir olacaksınız.
İlerde çoçuğunuza dokunup, öpecekler kirli elleri ve dudaklarıyla.
Ve bu ömür boyu sürecek bir ilişki.
Göze alan,yüreği yeten buyursun...

Ever asıl mesele adamın kendini üstün görmesi. Bazıları uğraş, düzelir vs. demiş ama bilgi de öğrenmek isteyene verilir. Adam demiyor ki beni eğit diye. :işsiz: "Benim hizmetimi yap" diyor. Kız da pisliğine, hizmetini görmeye razı. Razı olmasa o dakika terk ederdi. Yarın evlenir kocam pis yazar. Çocuğu olur çocuğum pis yazar. Kendi de az biraz pis olmasa bu adama tahammül etmezdi. O da bir gerçek. :-)
Tek pislik de değil. Uzlaşmacı olmayan insanlarla ortak danaya bile girilmez,bırak aynı eve girmeyi :)
Adam seni saymiyor,sana saygı duymuyor ve kendini senden üstü goruyor. Uzlaşmaya kapalı.
Bugünkü sorun pislik,bugün ondan kavga ediyorsunuz. Ama yarın konu aileler olacak, düğün olacak, ev ekonomisi olacak, cocuklar olacak... Bu adam kendi bildiğini okumaya, sizin soylediklerinizi kulağının ucuyla dinlemeye devam edecek.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belli işte. Görün yoldaki işaretleri,arkasındaki anlamları.

Konuyla alakasız ama resimdeki kedicik çokkk güzel sizin mi
Sahiplendim tontişi :KK200: :)
md_135042_1546220810_3486 (1)~2.jpg

Benim eşimin'de ellerini yıkamayı "unuttuğu" olurdu hiç yılmadan usanmadan hep uyardım artık yıkıyor hemen. Aynı şekilde birşeyi elleriyle yedikten sonra mutfak dolaplarını açar, parmak izi olurdu heryer sinirrr olurdum ya her defasinda çağırır izleri tek tek gösterirdim :sopa:. Boş insan değilim çalışıyorum surekli senin arkanı toplayamam dedim ve gözlemledim.. Gerçekten çok değişti.

Size 3 yıl olmuş gerçi, uyarmaya devam edin ve düzelme var mı bakın yoksa bence bitirin çünkü şuan tahammül ediyorsanız aşık olduğunuz için bu.. Ilerde herşey daha çok gözünüze batar.

Ben yapamazdim. Cok tiksinirim boyle seylerden. Tuvaletten ciktiktan sonra elini yikamayan biriyle ayni evde yasamayi hayal edemiyorum suan. Ve bunu yapan 3 yasinda tuvalet egitimini tam alamamis bir bebek degil kocaman bir birey. Ya kendini düzeltmesini isterdim ya da ayrilmasini. Ben tuvalete girmeden bir kez cikarken 2 kez yikiyorum elimi anca tatmin oluyorum. Hic yikamayan birinin o pis ellerle evimdeki esyalara yada bana dokunmasi ihtimalini dusunemiyorum. Isiniz cok zor..

3 senelik ilişkiyi sırf pasaklılıktan bitirmek... bilemiyorum, ailesi beni tanıyor seviyor, ailem de onu..
gerçekten çok saygılı efendi bana çok değer veren biri. pasak gerçekten bambaşka bi konu :/

sırf sen pissin diye ayrılalım diyemem ama bir kaç kez yüzüne dediğim bir şey var

"çok pis bi insansın ve ben böyle biriyle evlenmek istemiyorum, ha şimdi bunun için senden ayrılmam ancak düzelmediğin takdirde ilerde iş evliliğe gelince de o teklifini asla kabul etmeyeceğim."
Sırf pis diye ayrılınır emin ol :KK66:

X