erkek arkadaşım çok pis

Mideniz iyi dayanıyor

Benim icin pislik gayet ayrılık nedeni olurdu

adam sadece pis de degil,
hadi oyle olsa ogrenmemis, belki ogretilir, yeniden aliskanlik kazandirilabilir diyebilirdim ben,
ama adam saygisiz.
ne demek kendi doktugunu siz uyarmaniza ragmen beni rahatsiz etmiyor deyip temizlemeyecek, hem de baskasi ile paylastiginiz evde.

Ben de aşırı titiz çok düzenli falan değilim de bu adam çok iğrenç ya. El yikamamak ne demek. Offf sevgiliniz umarım gıda sektöründe falan calismiyordur.

El yıkamamak çok kötü...
Yani erkeklerde ben zaten düzenli temiz birisine rastgelmedim pek.

Bir önceki mesajıma yazmayı unutmuşum.
Bu adamı değiştirip temiz birine dönüştürme çabanız da nafile.
Psikoloji bilimi bize diyor ki; 15 yaş üstü çocuklarımız da dahil olmak üzere,kimseyi değiştirip başka bir insan haline getiremeyiz.
Kişi olumsuz yönlerini kendisi kabul edip değişmek istemediği sürece ikinci-üçüncü şahıslar bir şey yapamaz.
Kısacası ya sinirlerinizi yıpratma pahasına
bu pis insanla yaşamaya razı olacaksınız ya da tak sepeti koluna herkes kendi yoluna diyeceksiniz.
Kendi adıma gelmişim kaç yaşına,bir başka yetişkinin elini,ayağını yıkayıp yıkamadığını takip edemem.
Kişisel temizliğini takip etmek durumunda kaldığım birine de saygı duyamam.
Hayat böyle lüzumsuz işlerle uğraşmak için
çok kısa, vakit çok değerli.

Ayrı evlerde yaşayın bir de böyle birini değiştireceğinizi asla düşünmeyin.
İlerde evlenince 10 katı daha rahat davranır.

o egitimi ben 2. bucuk yasindaki ogluma ogretiyorm agac yasken egitlir sen kendinide yirtsan olmaz ki malesef cogu erkek pasakli temiz olanlarida var ama nadir mesela benm esim temiz bi huyu var inan canima tak etti gidip balkonda sigara icmez. gecenin bir vakti kucuk odads kapiyi ustune kitlemis sigara icitor perdelei yikamaktan biktim. degismiyor ki herseyi gectim evde 3 kucuk ccuk var ben hamileyim dusuncesizlik ne yapalim

Değişmeyecek kendi de söylemiş uğraşmayı böyle seviyorsanız sevin sevmiyorsanız yol verin.

Ayrılık sebebi bu. Pis iğrenç. Nesini sevdiniz bu pisin? Evlenilmez de bunla

Bunlar gayet de ayrılma sebebi. Tuvaletten sonra el yıkamamak... O el ile kapılara çatal bıçaklara her yere dokunacak ve mideniz alacak? Dişlerini fırçalamaması... Öpebiliyor musunuz bu adamı gerçekten?

İlerisini düşünün, evlendiniz; evlenince daha da salıyor erkekler, temizlikçisi, hizmetçisi olacaksın bu adamın. Hele bir de çoluğa çocuğa karıştığınızı düşünün; oğlunuz babasını örnek alacak, el yıkamayı gereksiz bulacak, diş fırçalamayı da. Ayaklarını yıkamayan bir iken iki olacak evinizde. Adamı eğitemezsiniz zaten, bir de bu adamın örnek olduğu çocuğunuzu eğitmek için ekstra çaba sarf edeceksiniz. Eh, babaya çekerse de zaten geçmiş olsun.
Sonra elalemin kızları arkanızdan söver "Ne biçim evlat yetiştirmiş bu kadın" diye, çünkü bizim millette evladı bi tek analar(!) yetiştirir, babaya suç bulunmaz.

Şööyle gelecekteki hayatınızı bi gözden geçirin ya, pislik içinde, beyhude gayret ve haksız suçlanma dolu bir hayat... Ayrılmayıp ne yapacaksınız?

Evlenince o çoraplar daha nerelerden çıkacak nerelerden. Arkadasım kocasının çoraplarını koltukların arasından , masaların üzerinden topluyor adam yam bir mikrop yuvası gibi. Benim eşim de çok dağınık ama pislik ayrı bişey . Dağınıklık bir yere kadar kabul edilebilir ,pisliğe tahammul etmek çok zor.

teklifini kabul etmeyeceğin kişinin pisliğini niye çekiyosun. çok sevdiğindenmi eğer çok seviyosanda gözün kapalı kabul edersin. 3 yıdır değiştirememişsin nolcak evlenince bi mucize falanmı olcak diye düşünüosun birden bakımlı temiz birimi oluvercek.hizmetçimisinin kölemisin pisliğini temizlemek zorundasın, kendine saygın yokmu. 2-3 yaşında çocukmu bu 50 kere söylediğini unutcak 51.yide hatırlatcan, anasının eğitemediği pisliği senmi eğitcen. bundan başka sorunumuz yok diyosun bide önemsiz küçük bişeymiş gibi. daha kendi öz bakımını yapmaktan aciz, daha ne gibi bi sorun bekliyosun illa aldatmasımı lazım. ayrıl gitsin kendi pasağında boğulsun

aynı modelle evliyim aklın varsa ayrıl ve sakın inanma sana temiz gösterir kendini cünkü bazı seyler dogustan gelir el yıkamak cok normalken millet cisimi yaptım niye elimi yıkıyım kı diyo bide erkek yani düsün ulan etine dokundun iste pisssss

Dünya güzeli olsa evlenmem.
Evlenince tüm iş size kalacak farkında mısınız ?
Anlayışlı koca her şeyden önemlidir.

Böyle biriyle hayat geçmez hele en iğrenç kısmı tuvaletten sonra elini yikamamasi.o elle elini tutacak yemek yiyecek midem kalktı okuyunca.degismez büyük ihtimalle öğrencilik hayatınızı beraber geçirmiş olursunuz sadece.evlendikten sonra daha beter olur şimdi değişmeyen o zaman hiç değişmez artırır pisliğini azaltmaz.

Şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum. Benim eşimde de var bazı eksiklikler yap diyince yapıyor çok şükür ama istemediğim bir şey yapınca yanına yaklaşasım gelmiyor ve o da farkediyor. Sizinki aşırı bence ve artacak gibi duruyor. Ya kendine çeki düzen versin ya da yolunuza bakın sevgi bi yere kadar gerçekten.

Isterse her gün dus alsin wcden sonra elini yikamayan adam ölü adamdir!
Nasil bir rahatlik ya ne kadar temiz olursa olsun birakin insanin elinin orasina burasina degmesi o wc kapi kolunda olasi mikroplar bile gün icinde elimi suyla asindirmama sebep oluyor.
Neyseki erken fark etmissiniz.Ardiniza bakmadan kacin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…