erkek arkadaşım çok pis

Şimdi sıkıntı olmaz gibi görünür evlenince kolay olmuyor böyle seyler

Bence bu konuda annesi olacaksınız..O dağıtacak siz düzelteceksiniz.Eller yıkanmayınca hayatım ellerini yıka hadi diceksiniz.Ya kızmak yerine utandıracaksınız..Mesela o tırnak yerken usulca uzaklaşma hareketine giriceksiniz.Ya da ayaklar pis olunca ayakların biraz kötü görünüyor yıkayabilirmisin diceksiniz..Kavgayla olacak iş değil.Biraz mahçup etmek lazım birazda sabır..

Kızım sen iimisin. Koşarak uzaklaş ordan, yarın çok vurursun kafana

Iyyy tuvaletten çıkınca el yıkamaması en iğrenci. Elinden bişey yemeyin. Ya da vazgectim en iyisi ayrılın can çıkar huy çıkmaz demişler

Evli değilsin bir şey değilsin ne çekiyorsun bu adamı be canım. Ben 36 sene ailesi ile yaşayan adamı bile anca iflah ettim, uyara uyara. Seninki hem rahatsız olmuyor, hem sana saygısı yok. Daha üniversitede niye çekiyorsunuz bu adamları gez eğlen toz hayatını yaşa, ah ah şimdi okulda olsaydım...

Benim için temizlik hayati değerde mesela...

Nasıl öpüyorsun ya cidden midem bulandı

Ama bu düşüncesini doğrular gibisiniz burda yazdıklarınızdan. Şimdiden 3 senelik ilişki biter mi bu yüzden diyorsunuz. Dağınıklık başka pislik başka; el yıkamamak falan nedir ya...

Çok üzgünüm ama bu bence son derece geçerli bir ayrılık sebebi. Ya katlanacaksınız ya ayrılacaksınız. Bir çocuğu eğitmek kolay ama çok afedersiniz kazık kadar adamı eğitmek çok zor. Ayrıca iğrenç çünkü evlenirseniz kendisini daha da salacak emin olun .

Siz daha sevgilisiniz sadece bu konuyu burda evli biri yazsa idi bütün herkes sen köle misin elin oğlunun arkasını toplamak için evlenmişsin eziksin diye yerden yere vurulurdu size artık hangi yorumların gelebileceğini tahmin ediyorsunuzdur.

Ya bu wc den çıkınca el yıkama olayı zaten alışılmış ve otomatik olarak yapılan birseydir bana göre.Hani dur ellerimi yıkayayım diye düşünmez zaten yıkarsın.Disleri fircalamakta öyle.Ben bu ikisini yapmadan yaşayabilen insanları anlayamıyorum .Rahatsız olmuyorlarmi?
Bu yüzden yani bazı alışkanlıkların sonradan edinilmesi çok zor.Yol yakınken ayrılın.Daginiklik bir yere kadar çekilirde pislik son nokta benim için.Esim böyle biri olsaydı soğurdum ondan zaten.siz nasıl soğumadınız ki?

Konuyla alakasız ama resimdeki kedicik çokkk güzel sizin mi

Ben kendim topladığım için çok süper dağıtırım evimi:) ve arkamdan sürekli topla dense sinir olurum . Pis değilim dağınığım. Her öğlen tertemiz olan ev akşam dağınık oluyor..
Düzeltebileceğinizi sanmam bu huydur çünkü .

Bu adam değişmez bu net. Sen de belli ki temizlige önem veren birisin haliyle. Şunu da unutma evlendikten sonra şuan bir batiyorsa sana bunlar o zaman beş batacak. Daha az tahammül edebileceksin. O zaman şimdiki gibi ama şu su güzel yönleri de var diye kolay kolay soyleyemeyeceksin. Tabiki senin kararın böyle bir adamla ömür geçirebilir miyim diye iyi düşün . Ama ben artık şöyle dusunuyorum: evlenmeden önce herşey çok iyi olmalı ki evlendikten sonra normal seviyede olsun. Şimdiden bu kadar bunaliyorsan bu durumdan evlenince Allah yardımcın olsun.

Ben de ayaklardan tiksiniyorum bana hiç estetik gelmiyor sanki hep pismiş gibi Yazın tek sevmediğim kısmı bu insanların ayaklarını görmek

Daginik olmak ayri ama pis olmak bambaska bisey. Babannemler malesef cok pistirler ve bizede temizlik yaptirmazlar inan çok bayram aç gezmişizdir annemle.. tamam seninki belki yemek yapmicak ama bebegin oolunca nolcak? Hic mi doyurmicak bebegim yada kendi ailene, akrabana, tanidiga gittin adam wcye girdi el yikamadan cikti kendini kotu hissetmez misin

Ben de ayaklardan tiksiniyorum bana hiç estetik gelmiyor sanki hep pismiş gibi Yazın tek sevmediğim kısmı bu insanların ayaklarını görmek
Evet ben de ayak basılan yere oturmam kimsenin ayağı bana değmesin banyoya bile terlikle giriyorum tek dokunabildiğim ayaklar bebek ayakları onları öpüyorum bile tontik tontik kuzular :) ama bu ayak tiksintisi olan başka insanlar da duydum sanırım bir adı da vardır çok araştırmadım açıkçası :)

Okurken midem bulandı.Çözümü basit canım ya katlanacaksın buna ömür boyu arkasında dolanacaksın sürekli kontrol ediceksin ya da ayrılacaksın yoksa değişmez.Kişiliği olmuş artık bu durum onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…