erkek arkadaşım çok pis

sen kendin diyorsunki surekli uyaracak guc yok, ondada istek..ee ne dememiz gerekir sence bu durumda? temizlik hijyen bunlarin cocukluktan itibaren insanin icine yerlesmesi gerekir diye dusunuyorum ben. benim 6 yasindaki oglum bile onceleri sevmezdi el yikamayi..soyleye soyleye alistirdim ben, simdi ise alistigi icin okuldan geldigi gibi elini yikamaya gider. biliyorki ellerini yikamazsa ona yemek vermem, sofraya oturtmam. bu ondan aliskanlik olacak ve ilerdede biiznillah boyle devam edecek...ama ben simdi cocuga wc den sonra yikatmasam ellerini hic soylemesem (bu cocuk illa birinden ogrenmesi gerek, yol gosterilmesi gerek) normal olani kendi yaptigi sanacak. ilerdede ayni bak senin yasadigin gibi ya da bir cok kadinin sorunu olan birsey bu..ilerde hanimini soyletecek uzecek duracak. evet kolay olan ayril demek, ama sende o enerji yok ya..o yuzden...bana oyle geliyorki aradan 10 yilda gecse 20 yilda bu adami sende degistiremezsin.

Ilerde olur da evlenirsek cocugumuz olacak ona boyle mi ornek olacaksin diye sorsaniz hic etkilenmez mi?
Yanina sokulmamayi deneyin bir sure uzak durun. Nedenini sorunca elimi her tuttugunda acaba ellerini yikadinmi, beni her opmek istediginde dislerini fircaladinmi diye dusunuyorum kirilma ama artik icim almiyor diyebilirsiniz.. bir de kavga etmek yerine sen bana hic mi deger vermiyorsun uzuldugumu yiprandigimi gor muyor musun diye sitem edin. Ayrilmam diyorsunuz baska yapacak birsey yok.

köy çocuğu olucak o da benim gibi diyor. halbuki köy çocuğu olmakla ilgisi yok senin pasağının da neyse.

bunu da uyguluyorum son bi kaç haftadır ama sebebini söylemedim kendinin farketmesini bekliyorum, edicek de eminim.

diyorum her fırsatta senden tiksiniyorum diye. bazen ciddiye alıyor yüzü düşüyor bazen takmıyor

yavrum belki empatinin kendisini yasiyordur ya da yasamistir burdaki uyeler. ahh siz genclerrrr

Yok illa kendi yaşayacak ve görecek. İlla değişir diye evlenecek ama adam değişmeyecek. Evlilikteki mutsuzluğun sebebi; kadınlar erkeği değiştiririm diye evlenir; erkeklerse kadınlar umarım hiç değişmez diye evlenirmiş:) Sonuç iki taraf için de hüsran.

Gerçekten bu adamla mutlu olsun? Gerçekten? Ne yaşattı sana mesela bu kadar mutlusun gerçekten soruyorum merak ettim, ciddi ciddi merak ettim.

Çok iyi olabilir ama temel temizliğini yapmıyor tuvaletten çıkınca el yıkamamak ne ya. Ayrılırdım senin yerinde olsam onun yüzünden tifo olmaya niyetim olmazdi

Hahaha valla detaylica anlattim. Bu temizlik isi dedigim gibi sonradan kazandirilan birsey degil. Alistirmayla ve alismayla ilgili birsey

köyde çocukluğu geçmiş biri olarak söylüyorum
köy çocukları pasaklı değildir
görmemişliğini konuşturmuş
benim köydeki arkadaşlarım taşımalı eğitimle giderdi çünkü 7-8 çocuktu düşünün yani tam köy
ama aileleri temiz tutardı
bir keresinde arkadaş birşey dökmüş önlüğüne annesi görünce yıkamış akşamdan sabah erkenden kalkmış sürekli ütülemiş kız diyor hava soğuktu ve leke avuç içi kadar ancak vardı ama yıkadı sonraki gün ıslak gibyidi ama öyle gittim der
ocakbaşına odun falan taşırken mesela ortalığa döküldü mü muhakkak temizlemeden dama inmezler dam kıyafeti ayrı ev kıyafeti ayrıdır (hepsinde öyleydi)
erkekler oturdukları kahve falan hep temizdir, erkekler (geneli yaşlı köydekilerin) üstüne birşey döküldüğünde falan düzgün temizlenmezse ayıplarlar diye kavga çıkarır
köyde oturanlarda dam kokusu vardır ama üstü başı yada evi pis olanı ayıplarlar diye dikkat ederler

ama köy adamlarının en ortak özelliği ve en büyük eksiği :
herşeyi ama herşeyi kadınlardan beklerler mesela tırnak kesecek altına gazeteyi örtüyü yeri belli olsada almazlar tırnak makasını örtüyü vs. getirtirler
onlara göre herşeyi kadın yapar birine ihtiyaç duyulacak birşey olursa adam devreye girer

Hahaha valla detaylica anlattim. Bu temizlik isi dedigim gibi sonradan kazandirilan birsey degil. Alistirmayla ve alismayla ilgili birsey

Benim yazmaya üşendiğim ne varsa yazmışsın...Yani niye kendimize hayatı zehir ediyoruz anlamıyorum, erkek kıtlığı mı var... Erkekler çoğunlukla aynı türden varlıklar, ortalama Türk erkeği birbirinin benzeri yani. Bulunmaz Hint kumaşı gibi yapışıp kalmaya gerek yok. Ha şu var; dürüst, karakterli insan çok az , bu tarz insanların ufak kusurları tolere edilir ama temizlik benim için tolere edilecek kusur değil mesela.

Aynen ufak birsey degilki.. adam disini fircalamiyo .. sonra konu acarsin burda esimi opmek istemiyorum diye. Esim tras olmuyo sex yapmak istemiyorum diye. 3 yili cope mi atayim diyor ya.. evlilik yapmaktan cok daga iyidir o kiyamadigi 3 yili atmak. Ne diyelim yasasin gorsun

Yaşanan her deneyim insana bir şey katar; bir ilişki 3 yıl sonra da bitebilir 30 yıl sonra da...Bizim kadınlarımızda gene aynı bahane "şu kadar yılım çöpe mi gitsin"..Ya niye çöpe gidiyor?

Neyse dediğimiz gibi olacak, hayırlısı olsun, herkesin iradesi var aklı fikri var...

Gerçekten bu adamla mutlu olsun? Gerçekten? Ne yaşattı sana mesela bu kadar mutlusun gerçekten soruyorum merak ettim, ciddi ciddi merak ettim.
birbirini seven iki insanın yaşayıp mutlu olabilceği her şey yani tek tek ne sayayım anlamadım, varlığı yanımda olması bana destek çıkması moralim bozukken beni neşelendirmeye çalışması. burda anlatamadığım şey sanırım biz onunla güzel şeyler de paylaşıyoruz bunu ya ifade edemiyorum ya da önemsenmiyor heralde

sen kendine destek yorumlar arıyosun, işine gelmeyince saçma yorum oluyo. nefret etme ayrılma evlenin pis pasaklı yuvanızda yaşayın mutluluklar
valla evet kendime destek yorumlar arıyorum baştan savma yorum yapıcaksanız parmaklarınızı yormayın derim.

valla evet kendime destek yorumlar arıyorum baştan savma yorum yapıcaksanız parmaklarınızı yormayın derim.
sana sunu diyim konun kapanmadan birgun bu konuyu ac ac aglayarak oku oldu mu cunku gereksiz bi dikbaslilik icindesin evlilik aaa vebi mutlu etti pisligi de varsin olsun diyecegin birsey degil yaşa ve gor tecrubelerinide buraya yaz emi simdi burda efelendigin gibi olmicak hicbirsey adam tuvaletten cikip elini yikamiyor oz saygisi yok sende adam etmeye çalış dur

Şunu ananız babanız yapsa eve almazsınız elin oğlunu çekiyorsunuz valla... Yani tamam sevin yine ama temizlik alışkanlığını bu yaşa kadar edinmemiş birini hayatta yola getiremezsiniz. Boşuna yontmaya çalışmayın yani.

dikbaşlılık çok başka bir şey. ben bu konunun altında her ayrıl diyene bile tek tek cevap verdim. öyle dediğiniz gibi dik başlılıkla değil, akıl arayarak sorular sorarak. ama kimse kusura bakmasın da dişlerini fırçalamıyor diye yıllardır birlikte olduğum bi insandan da nefret edemem. nefret etmekten bahsediyorum bana açıkca bunu yapmam öneriliyor. kendisi edebiliyorsa buyursun etsin ama ben her kötü anımda yanımda olan ihtiyacım olunca yardımıma koşan birinden nefret etmeyeceğim. kendisinin 1-2 sayfa önceki mesajını okursanız sinirimin nedenini anlayabilirsiniz. yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…