burdaki insanlara haksızlık yapacak hiç bir şey söylemedim. dikkate almasaydım sayfalarca yorum yapan herkese tek tek cevap vermezdim. ancak 22 sayfadır yazılan ayrıl kaç uzaklaş mesajlarına ben diyecek bişey bulamıyorum artık. ben elimden geldiğince bu kişiye bir şeyler öğretmeye çalışıyorum zaten. insan gibi söyleyince de yapıyor. ama bende her seferinde uyaracak güç yok, onda da istek. daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim, elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım sabrımın yettiği kadar, ama buradaki kk üyelerinden de beklerim ki akıl versinler yol göstersinler, yoldan birini çevirsem o da der ayrıl kaç uzaklaş diye
köy çocuğu olucak o da benim gibi diyor. halbuki köy çocuğu olmakla ilgisi yok senin pasağının da neyse.Ilerde olur da evlenirsek cocugumuz olacak ona boyle mi ornek olacaksin diye sorsaniz hic etkilenmez mi?
Yanina sokulmamayi deneyin bir sure uzak durun. Nedenini sorunca elimi her tuttugunda acaba ellerini yikadinmi, beni her opmek istediginde dislerini fircaladinmi diye dusunuyorum kirilma ama artik icim almiyor diyebilirsiniz.. bir de kavga etmek yerine sen bana hic mi deger vermiyorsun uzuldugumu yiprandigimi gor muyor musun diye sitem edin. Ayrilmam diyorsunuz baska yapacak birsey yok.
yavrum belki empatinin kendisini yasiyordur ya da yasamistir burdaki uyeler. ahh siz genclerrrr
orası öyle, belli ki benden yaşça büyüksünüz. ama pazardan da mal almıyoruz ne yapmalıyım bi üst modelini alıyım diye atıyım mı ne yapıyım yani. belki de ondan ayrılırsam onun kadar sevebileceğim biriyle karşılaşmicam, belki başkasıyla bu kadar mutlu olamicam. ne yapmamı bekliyorsunuz yani.
Çok iyi olabilir ama temel temizliğini yapmıyor tuvaletten çıkınca el yıkamamak ne ya. Ayrılırdım senin yerinde olsam onun yüzünden tifo olmaya niyetim olmazdimerhabalarr tek derdim bu olur umarım ama benim için ciddi bir sorun bu. 3 yıllık bir ilişkim var aynı şehri kazandık geldik. geçen yıl ben öğrenci evine tek çıkmıştım o da benimle birlikte kalıyordu. benim sorunum gerçekten çok pis bir insan olması.
aslında karakteri çok düzgün, çok sevilesi, saygılı, hoşgörülü, anlayışlı ve herkes tarafından sevilen, kendini sevdirebilen biri
ancak tekkkk sorun gerçekten çok pis, pasaklı, dağınık bir insan oluşu.
pis den kastım; duşunu falan düzenli olarak alıyor tabi benim kastettiğim şey,
çoraplarının yatağın içinden çıkıyo olması
aynı çorabı kokmuyor veya az kokuyorsa günlerce giymesi
üstünü değiştirirken üstünden çıkanı oraya buraya savurması
tuvaletten çıkınca el sabunlamaması
pis yerlerde yalınayak gezip o ayakla yatağa girmeleri
bacaklarındaki batıkları sıkıp (genelde yatakta) rastgele bir yerlere fırlatışları.....
tırnaklarını yiyip koparıp yere tükürmesi (evin içine)
dişlerini zorla fırçalatıyo oluşum
çok fazla şey var ama beni az çok anlamışsınızdır
geçen yıl yalnızdım şimdi ev arkadaşlarım var
burası bir öğrenci evi ve elimizde süpürge vileda gezemiyoruz ve ev içinde de ayakkabıyla gezdiğimiz çok oluyor.
mesela geliyor bize, çıkarıyor ayakkabısını, dolanıyor evde sonra gidiyor yatağa giriyor o ayakla
ben kızınca da" çok bağırıyormuşum, çarşafı yıkarım nolmuş, çok bunaltıyomuşum" bilmem ne bilmem ne
yere birşey döker asla silmez günlerce aylarca beklesin. neymiş rahatsız oluyorsam temizlicekmişim. kendisi rahatsız olmuyormuş.
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
ben senin annen değilim elin kızıyım ben senin peşinde temizlik yapamam her zaman dedim.
çok kavga ettim çok kalbini kırdım ben senin arkanı toplamak zorunda değilim diye.
yok yok yok iflah olmuyor 3 senedir defalarca kavga ettik defalarca oturup sakince konuştuk. yok!
hiç ilerleme kaydetmedi mi etti, terlikle geziyor evde. ama 2 giyiyorsa 3 de unutuyor giymeyi.
tuvalete girince kapıda bekliyorum kapıyı açınca beni görüyor dönüyor ellerini sabunluyor vesaire.
ama ben istiyorum ki bunları benim zorumla yapmasın. ellerini ben istiyorum diye yıkamasın. terliksiz gezmekten kendi de tiksinsin. yalınayak gezince ben çığırmadan ayaklarını yıkasın istiyorum.
çünkü ayaklarını da kesinlikle yıkamıyor neymiş su soğukmuş. öyle işte.
bunlar sabahın bi vakti aklıma gelen detaylar sadece. inanın 3 yıldır canıma tak etti yani
dertsiz başıma dert aramıyorum gerçekten ben arka toplamaktan döktüğü batırdığı şeylerden çok rahatsızım yok mu akıl verecek
Hahaha valla detaylica anlattim. Bu temizlik isi dedigim gibi sonradan kazandirilan birsey degil. Alistirmayla ve alismayla ilgili birseyYok illa kendi yaşayacak ve görecek. İlla değişir diye evlenecek ama adam değişmeyecek. Evlilikteki mutsuzluğun sebebi; kadınlar erkeği değiştiririm diye evlenir; erkeklerse kadınlar umarım hiç değişmez diye evlenirmiş:) Sonuç iki taraf için de hüsran.
sen kendine destek yorumlar arıyosun, işine gelmeyince saçma yorum oluyo. nefret etme ayrılma evlenin pis pasaklı yuvanızda yaşayın mutluluklarneden nefret edeyim ya? 3 yılımı verdiğim insandan neden nefret edeyim
ne saçma bi yorum bu.
köy çocuğu olucak o da benim gibi diyor. halbuki köy çocuğu olmakla ilgisi yok senin pasağının da neyse.
bunu da uyguluyorum son bi kaç haftadır ama sebebini söylemedim kendinin farketmesini bekliyorum, edicek de eminim.
diyorum her fırsatta senden tiksiniyorum diye. bazen ciddiye alıyor yüzü düşüyor bazen takmıyor
Hahaha valla detaylica anlattim. Bu temizlik isi dedigim gibi sonradan kazandirilan birsey degil. Alistirmayla ve alismayla ilgili birsey
Aynen ufak birsey degilki.. adam disini fircalamiyo .. sonra konu acarsin burda esimi opmek istemiyorum diye. Esim tras olmuyo sex yapmak istemiyorum diye. 3 yili cope mi atayim diyor ya.. evlilik yapmaktan cok daga iyidir o kiyamadigi 3 yili atmak. Ne diyelim yasasin gorsunBenim yazmaya üşendiğim ne varsa yazmışsın...Yani niye kendimize hayatı zehir ediyoruz anlamıyorum, erkek kıtlığı mı var... Erkekler çoğunlukla aynı türden varlıklar, ortalama Türk erkeği birbirinin benzeri yani. Bulunmaz Hint kumaşı gibi yapışıp kalmaya gerek yok. Ha şu var; dürüst, karakterli insan çok az , bu tarz insanların ufak kusurları tolere edilir ama temizlik benim için tolere edilecek kusur değil mesela.
Aynen ufak birsey degilki.. adam disini fircalamiyo .. sonra konu acarsin burda esimi opmek istemiyorum diye. Esim tras olmuyo sex yapmak istemiyorum diye. 3 yili cope mi atayim diyor ya.. evlilik yapmaktan cok daga iyidir o kiyamadigi 3 yili atmak. Ne diyelim yasasin gorsun
birbirini seven iki insanın yaşayıp mutlu olabilceği her şey yani tek tek ne sayayım anlamadım, varlığı yanımda olması bana destek çıkması moralim bozukken beni neşelendirmeye çalışması. burda anlatamadığım şey sanırım biz onunla güzel şeyler de paylaşıyoruz bunu ya ifade edemiyorum ya da önemsenmiyor heraldeGerçekten bu adamla mutlu olsun? Gerçekten? Ne yaşattı sana mesela bu kadar mutlusun gerçekten soruyorum merak ettim, ciddi ciddi merak ettim.
valla evet kendime destek yorumlar arıyorum baştan savma yorum yapıcaksanız parmaklarınızı yormayın derim.sen kendine destek yorumlar arıyosun, işine gelmeyince saçma yorum oluyo. nefret etme ayrılma evlenin pis pasaklı yuvanızda yaşayın mutluluklar
sana sunu diyim konun kapanmadan birgun bu konuyu ac ac aglayarak oku oldu mu cunku gereksiz bi dikbaslilik icindesin evlilik aaa vebi mutlu etti pisligi de varsin olsun diyecegin birsey degil yaşa ve gor tecrubelerinide buraya yaz emi simdi burda efelendigin gibi olmicak hicbirsey adam tuvaletten cikip elini yikamiyor oz saygisi yok sende adam etmeye çalış durvalla evet kendime destek yorumlar arıyorum baştan savma yorum yapıcaksanız parmaklarınızı yormayın derim.
dikbaşlılık çok başka bir şey. ben bu konunun altında her ayrıl diyene bile tek tek cevap verdim. öyle dediğiniz gibi dik başlılıkla değil, akıl arayarak sorular sorarak. ama kimse kusura bakmasın da dişlerini fırçalamıyor diye yıllardır birlikte olduğum bi insandan da nefret edemem. nefret etmekten bahsediyorum bana açıkca bunu yapmam öneriliyor. kendisi edebiliyorsa buyursun etsin ama ben her kötü anımda yanımda olan ihtiyacım olunca yardımıma koşan birinden nefret etmeyeceğim. kendisinin 1-2 sayfa önceki mesajını okursanız sinirimin nedenini anlayabilirsiniz. yorumunuz için teşekkür ederim.sana sunu diyim konun kapanmadan birgun bu konuyu ac ac aglayarak oku oldu mu cunku gereksiz bi dikbaslilik icindesin evlilik aaa vebi mutlu etti pisligi de varsin olsun diyecegin birsey degil yaşa ve gor tecrubelerinide buraya yaz emi simdi burda efelendigin gibi olmicak hicbirsey adam tuvaletten cikip elini yikamiyor oz saygisi yok sende adam etmeye çalış dur