erkek arkadaşım çok pis

Hahahahahahahahahah sinirlerim bozuldu yeminle. O kanepe nasil pis kokuyor peki karisi titizse temizliyordur siliyordur yani resmen islemis mi şok icindeyim
Peki bunlari karisi mi anlatti yani inanamıyorum resmen rezalet surdaki yorumlari okuyunca kocama pis derdim o da calisma masasinin tozunu almiyor diye yani soka girdim kizi nasil tavlamis peki o kahverengi dislerle,(muhtemelen kokan terle) o pis tirnaklarla bu da simdi bir soru isareti. Insan kendini az cok belli eder yani oyle degilmi
Ya şimdi size söylesem inanmazsınız ama o anlattığım kişi de akrabamız yıllarca geldi gittiler tanırız bekarken hiç falso vermemiş saç, baş kıyafet on numara centilmenlik çiçek almalar göndermeler yemeğe çıkarmalar, birde nişanlıyken çok gelip gidemediler çok tanıyamadı kız galiba süslü aşk sözlerine centilmenliğine kanmış resmen kendiside söylüyor bunu bende sizin gibi sorguladım inanın şok içinde kalarak kadın defalarca kanepeyi sildiğini söyledi yeminler etti ama çıkmıyormuş zaten temizliğini, düzenini bir görseniz gıpta edersiniz ama evlerine girince resmen adamın ayak kokusu geliyordu insanın burnuna hastalıktan falan değil ha pasaklılıktan, zaten beraber olurken şart koşuyordum diyordu kız baştan sona yıkanıp temizlenmezsen seni yatağa almam diye uçkurunun derdinr o an temizlenip paklanıyormuş sonra yine aynı, anlayacağınız yapamadı yani hatta şimdi o adam laf ediyor kıza sağda solda duyuyorum yani diyormuş ki bana kadınlık yapmadı ama kızda diyorki midemin almadığına nasıl kadınlık yapayım ben varın siz düşünün gerisini

nasıl yola getirdi peki abinizi kavgayla mı tatlı dille mi tehditle mi ? :/

utandırmak için elimnden geleni yapıyorum zaten. tırnaklarını yiyor seni öpmeye tiksiniyorum diyorum. yada tuvaletten çıkıyor rezilsin diyorum, ne bileyim. söylüyorum çenemin yettiği kadar birşeyler. herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diyor ancak hiç bir şekilde ilerleme kaydetmese tamam ama uyarınca bazen istemeyerek de olsa yapıyor işte.

vallahi o kadar linç yedim ki konuyu açtığımdan beri :KK70: içime su serptiniz :) :) yani hala bi umut var diyorsunuz. işte tam aynı düşüncedeyiz bence. pisliğiyle kabul edemiyorum ama düzelir diye ondan vazgeçmek de istemiyorum. ha hayatımı zehir edene kadar böyle gitmesine izin verir miyim asla. sabredebildiğim kadar edeceğim işte.

eşim dediğinize göre evlisiniz, peki şuanki durumu nasıl aynı devam mı bi ilerleme kaydetti mi ?

eksik kalır mı o huy da var bizde :)
Ahaha evet ilerleme kaydetti şuan bekar kendisi :KK48: ben 17 sene çektim adam edemedim. Ki senin anlattıklarının yanında birşey değildi. Ne uğraşıcan iki gün düzelir yalandan sonra aynen devam eder can çıkar huy çıkmaz.

Canım bak hala "düzeltme" çabası içindesin. İlişki ve evlilik uzmanlarının basa basa üstünde durduğu konu şu; kadınlar erkekleri "değiştiririm" diye ilişkiye başlıyor, bu çok yanlış ve olmamalı.

Her şeyiyle olduğu gibi kabul ettiğin biriyle ilişki yaşamalısın, çünkü KİMSE DEĞİŞMEZ. Değişen milyonda birdir ki tavır ve konuşmalarından hiç de öyle bir isteği yok.

Geçenlerde Türk filminde vardı kadın diyor ki kız kardeşine "bak kızım, erkekler değişmez, bunu öğrenmek bana bir evliliğe mal oldu".

İnanmıyorsan aç oku. Burda sana yazanların çoğu kaç senelik evli insanlar, bunu da dikkate al bence.

Bak benim eşim mesela hiç bir falso vermedi, dışardan jilet gibi adam ve evliliğimizin 5. yılından sonra adam sifon çekmeyi "unutmaya" başladı, sinirden çıldırıyordum. Habire uyara uyara azalttı arada gene dikkat etmiyor hemen uyarıyorum. Pijamalarını ben değiştirmesem aylarca giyer herhalde. Diş ipi kullanmayı, ağız çalkalama suyu kullanmayı ben öğrettim. Evlenmeden aynı kaptan kendi çatalıyla yiyordu kp falan, kahvaltıda her kaba ayrı kaşık vs koydum bunlarla alınacak diye artık yapmıyor. Bunlar bile beni tiksindiriyor.

sizin de anlattığınıza göre temizlik sorunlarınız var. gerçi siz bizden fazla olarak evlenmişsiniz ve daha uzun birliktelik tabi de, hani evlendikten sonra fark etmişsiniz özünde (bendeki kadar olmasa da) varmış onun içinde de bir şeyler, çok merak ediyorum yanlış anlamayın,
Elinizde olsa boşar mısınız yani ? yada boşar mıydınız? sırf bu yüzden (elbette ki büyük bir problem ama)
çok sevdiğiniz halde, sen diş ipi kullanmayı bile bilmiyorsun sifon çekmiyorsun aynı kaptan çataldan yiyorsun aynı pijamayı giyiyorsun diye. işte burada bana gelen yorumlar da,
tabi ki herkesin yardımcı olmak için böyle şeyler yazdıklarını, çoğunun kendi ağızlarının yandığını, bu yüzden beni uyarmak istediklerini biliyorum ancak;
1 kişi hariç de hiç yapıcı bir yorum gelmedi. ayrıl, koş, kaç, uzaklaş...

size sorduğum sorunun cevabını "hayır" olarak tahmin ediyorum. işte ben de bu yüzden direniyorum. ama kendimi ifade edemiyorum sanırım.

sen bunu bile gülerek anlatıyossan, bunca sayfa boşuna yazılmış demektir bence. evlenip bütün pisliğini çekmeye razısın

3 yıldır birlikte olduğum bir insandan nefret ederek mi bahsetmem bekleniyor? bilmiyorum ne kadar önemli bir detay ama ben bu insanla sonuçta 3 yıldır beraberim.

yaşadığımız anılar sadece pislik dağınıklık adına ettiğimiz kavgalar değil. 3 yılım onun yanında birbirimizi mutlaka her gün görerek geçti. ve bana en güzel günlerimi de o yaşattı.

aramızdaki sorun: bir ihanet, bir aldatma, bir haddini aşma, küfür etme veya şiddet değil.
pis olması evet benim için çok büyük bir sorun ancak bu, ondan bahsederken gülücük koymama bir engel değil.
(ki annesinden, küçükken pis olduğu için dayak yediğini anlattım ve bence gayet de komik)

sizin de anlattığınıza göre temizlik sorunlarınız var. gerçi siz bizden fazla olarak evlenmişsiniz ve daha uzun birliktelik tabi de, hani evlendikten sonra fark etmişsiniz özünde (bendeki kadar olmasa da) varmış onun içinde de bir şeyler, çok merak ediyorum yanlış anlamayın,
Elinizde olsa boşar mısınız yani ? yada boşar mıydınız? sırf bu yüzden (elbette ki büyük bir problem ama)
çok sevdiğiniz halde, sen diş ipi kullanmayı bile bilmiyorsun sifon çekmiyorsun aynı kaptan çataldan yiyorsun aynı pijamayı giyiyorsun diye. işte burada bana gelen yorumlar da,
tabi ki herkesin yardımcı olmak için böyle şeyler yazdıklarını, çoğunun kendi ağızlarının yandığını, bu yüzden beni uyarmak istediklerini biliyorum ancak;

size sorduğum sorunun cevabını "hayır" olarak tahmin ediyorum. işte ben de bu yüzden direniyorum. ama kendimi ifade edemiyorum sanırım.

3 yıldır birlikte olduğum bir insandan nefret ederek mi bahsetmem bekleniyor? bilmiyorum ne kadar önemli bir detay ama ben bu insanla sonuçta 3 yıldır beraberim.

yaşadığımız anılar sadece pislik dağınıklık adına ettiğimiz kavgalar değil. 3 yılım onun yanında birbirimizi mutlaka her gün görerek geçti. ve bana en güzel günlerimi de o yaşattı.

aramızdaki sorun: bir ihanet, bir aldatma, bir haddini aşma, küfür etme veya şiddet değil.
pis olması evet benim için çok büyük bir sorun ancak bu, ondan bahsederken gülücük koymama bir engel değil.
(ki annesinden, küçükken pis olduğu için dayak yediğini anlattım ve bence gayet de komik)
illa aldatma şiddet falanmı olması gerekiyo bi sorun olarak görmen ve nefret etmen için

Canım çok net söyleyeyim; eşimde düzelme görmezsem boşardım. Temizlik benim için çok önemli, çok yazmak istemiyorum ama özellikle dini inancım bakımından, temizlik imandan gelir benim için. Temiz olmayan biriyle yapamazdım. Ve temiz olmayan birin sevemez, sevsem bile buz gibi soğurdum.

Konunuzu okurken yer yer tebessüm ettim yer yer de ah bu da cok zormus dedim=))Belli ki cok seviyorsunuz ve değişsin istiyorsunuz.Bir adım o bir adım siz seklinde yaparsanız daha makul olur.Yani sizde bazı seyleri görmeye bilirsiniz. Türkiye de temizlik konusu cok hassas.Ben dahil herkes evi kirliyse mutsuz hissediyor,bazen sorunlarımız oldugunu düşünüyorum toplum olarak. Kişisel temizlik elbette çok önemli,keske daha farklı olsaydı ama olamaz o zaman o kişi olmaz. Bunu da düşünün...

cnm valla bu kadar hijyen duygusundan yoksun biriyle işin zor görünüyor.
evlilik hevesleri çabuk geçer yarın öbür gün mazallah bu adam bakteri ve virüslerle çocuğunuzu bile hasta edebilir.
iyi sen bu zamana kadar idrar yolu enfeksiyonundan zor durumlarda kalmamışsın.
bence bu adamı bir daha düşün derim.
karar senin tabi.

hahha simdi sacma geliyor dimi : ) bu adamla ciddi bi yola girersen ve bu adam boyle devam ederse, zaten lanet olsun o 3 seneye deyip nefret edeceksin : ))
pişmanlık başka nefret bambaşka bir şey. iş evliliğe gelir pişman olabilirim haklısınız ama nefret etmek için bir sebebim yok. benim bu insanla sadece temizlik kavgalarım olmadı, çok da güzel anılarım oldu.

pişmanlık başka nefret bambaşka bir şey. iş evliliğe gelir pişman olabilirim haklısınız ama nefret etmek için bir sebebim yok. benim bu insanla sadece temizlik kavgalarım olmadı, çok da güzel anılarım oldu.
yaw gel dinle beni bacim..pis oldugu icin pisman olursun ve o pismanlik nefrete donusur. surekli soylediginde yapmacayak ve sen onemsemiyor hissine kapilacaksin. adamda oyle bir aliskanlik yokki...bi gun o yola girersende bak pisman olursan bu sozlerimi hatirla. malum sen giderken biz geliyorduk kuzummm

Konunuzu okurken yer yer tebessüm ettim yer yer de ah bu da cok zormus dedim=))Belli ki cok seviyorsunuz ve değişsin istiyorsunuz.Bir adım o bir adım siz seklinde yaparsanız daha makul olur.Yani sizde bazı seyleri görmeye bilirsiniz. Türkiye de temizlik konusu cok hassas.Ben dahil herkes evi kirliyse mutsuz hissediyor,bazen sorunlarımız oldugunu düşünüyorum toplum olarak. Kişisel temizlik elbette çok önemli,keske daha farklı olsaydı ama olamaz o zaman o kişi olmaz. Bunu da düşünün...
direniyorum işte. gittiği yere kadar bakalım. ama sevgili kk üyelerine kalsa ben bu adamdan nefret etmeliyim, yerden yere vurmalıyım hatta öldürmeliyim. hiç empati kurulmadan yazılıyor mesajların çoğu buna inanıyorum ben.

direniyorum işte. gittiği yere kadar bakalım. ama sevgili kk üyelerine kalsa ben bu adamdan nefret etmeliyim, yerden yere vurmalıyım hatta öldürmeliyim. hiç empati kurulmadan yazılıyor mesajların çoğu buna inanıyorum ben.
yavrum belki empatinin kendisini yasiyordur ya da yasamistir burdaki uyeler. ahh siz genclerrrr

yaw gel dinle beni bacim..pis oldugu icin pisman olursun ve o pismanlik nefrete donusur. surekli soylediginde yapmacayak ve sen onemsemiyor hissine kapilacaksin. adamda oyle bir aliskanlik yokki...bi gun o yola girersende bak pisman olursan bu sozlerimi hatirla. malum sen giderken biz geliyorduk kuzummm
orası öyle, belli ki benden yaşça büyüksünüz. ama pazardan da mal almıyoruz ne yapmalıyım bi üst modelini alıyım diye atıyım mı ne yapıyım yani. belki de ondan ayrılırsam onun kadar sevebileceğim biriyle karşılaşmicam, belki başkasıyla bu kadar mutlu olamicam. ne yapmamı bekliyorsunuz yani.

orası öyle, belli ki benden yaşça büyüksünüz. ama pazardan da mal almıyoruz ne yapmalıyım bi üst modelini alıyım diye atıyım mı ne yapıyım yani. belki de ondan ayrılırsam onun kadar sevebileceğim biriyle karşılaşmicam, belki başkasıyla bu kadar mutlu olamicam. ne yapmamı bekliyorsunuz yani.
peki yavrucum devam et o zaman ne diyelim. olay yastan ziyade yasanmisliklar diyelim. sen buraya konu acmissin ve herkes yasadiklarini tecrubelerini goz onunde bulundurarak yorum yapiyor. sense empati yapilmadigini soyluyorsun. bu haksizlik degil mi burda yorum yapanlara? en azindan dusunup yaziyorlar. dikkate almayacaksan zaten bastan soyleseydin. nefret ederim sogurum diyenede saygi duy, cunku bu o kisilerin bakis acisidir. bende sogurum boyle bir erkekten net. ama nereye kadar giderse dersen hayat senin zaten buna birsey diyen yok

peki yavrucum devam et o zaman ne diyelim. olay yastan ziyade yasanmisliklar diyelim. sen buraya konu acmissin ve herkes yasadiklarini tecrubelerini goz onunde bulundurarak yorum yapiyor. sense empati yapilmadigini soyluyorsun. bu haksizlik degil mi burda yorum yapanlara? en azindan dusunup yaziyorlar. dikkate almayacaksan zaten bastan soyleseydin. nefret ederim sogurum diyenede saygi duy, cunku bu o kisilerin bakis acisidir. bende sogurum boyle bir erkekten net. ama nereye kadar giderse dersen hayat senin zaten buna birsey diyen yok
burdaki insanlara haksızlık yapacak hiç bir şey söylemedim. dikkate almasaydım sayfalarca yorum yapan herkese tek tek cevap vermezdim. ancak 22 sayfadır yazılan ayrıl kaç uzaklaş mesajlarına ben diyecek bişey bulamıyorum artık. ben elimden geldiğince bu kişiye bir şeyler öğretmeye çalışıyorum zaten. insan gibi söyleyince de yapıyor. ama bende her seferinde uyaracak güç yok, onda da istek. daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim, elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım sabrımın yettiği kadar, ama buradaki kk üyelerinden de beklerim ki akıl versinler yol göstersinler, yoldan birini çevirsem o da der ayrıl kaç uzaklaş diye

X