- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
.offf offf offff kahkahalarima engel olamiyorum anlatim tarzınız cok güzel .. kac senedir evlisiniz bu sekilde nasil dayandınız yaa
nasıl yola getirdi peki abinizi kavgayla mı tatlı dille mi tehditle mi ? :/
utandırmak için elimnden geleni yapıyorum zaten. tırnaklarını yiyor seni öpmeye tiksiniyorum diyorum. yada tuvaletten çıkıyor rezilsin diyorum, ne bileyim. söylüyorum çenemin yettiği kadar birşeyler. herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diyor ancak hiç bir şekilde ilerleme kaydetmese tamam ama uyarınca bazen istemeyerek de olsa yapıyor işte.
vallahi o kadar linç yedim ki konuyu açtığımdan beriiçime su serptiniz :) :) yani hala bi umut var diyorsunuz. işte tam aynı düşüncedeyiz bence. pisliğiyle kabul edemiyorum ama düzelir diye ondan vazgeçmek de istemiyorum. ha hayatımı zehir edene kadar böyle gitmesine izin verir miyim asla. sabredebildiğim kadar edeceğim işte.
eşim dediğinize göre evlisiniz, peki şuanki durumu nasıl aynı devam mı bi ilerleme kaydetti mi ?
eksik kalır mı o huy da var bizde :)
ilginçtir ama erkek :) ama annesinin tıpkısı :)Yerim yerim maşallah, dişi değil mi, 3 renkliler dişi oluyor ve çokk cana yakın oluyorlar, aynı böyle bir kedimiz var canımdır kapıda karşılar beni çok sıcak kanlı.
ilginçtir ama erkek :) ama annesinin tıpkısı :)
Evet çok cana yakınlar ya kucak delisi oluyorlar
Çok teşekkür ederim canımAaaa erkek olması çok ilginç ilk kez duydum 3 renkli erkek :) Maşallah canım hep birlikte olun inşallah...
nasıl yola getirdi peki abinizi kavgayla mı tatlı dille mi tehditle mi ? :/
utandırmak için elimnden geleni yapıyorum zaten. tırnaklarını yiyor seni öpmeye tiksiniyorum diyorum. yada tuvaletten çıkıyor rezilsin diyorum, ne bileyim. söylüyorum çenemin yettiği kadar birşeyler. herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diyor ancak hiç bir şekilde ilerleme kaydetmese tamam ama uyarınca bazen istemeyerek de olsa yapıyor işte.
vallahi o kadar linç yedim ki konuyu açtığımdan beriiçime su serptiniz :) :) yani hala bi umut var diyorsunuz. işte tam aynı düşüncedeyiz bence. pisliğiyle kabul edemiyorum ama düzelir diye ondan vazgeçmek de istemiyorum. ha hayatımı zehir edene kadar böyle gitmesine izin verir miyim asla. sabredebildiğim kadar edeceğim işte.
eşim dediğinize göre evlisiniz, peki şuanki durumu nasıl aynı devam mı bi ilerleme kaydetti mi ?
eksik kalır mı o huy da var bizde :)
sen bunu bile gülerek anlatıyossan, bunca sayfa boşuna yazılmış demektir bence. evlenip bütün pisliğini çekmeye razısıntanıdığım kadarıyla annesi de gerçekten temiz tertipli düzenli bir kadın. çat kapı evlerine gittiğim çok oldu. kadının evinde tek pislik televizyon konsolundaki tozdu gerçekten. annesi çok dövermiş bunu pisliğinden dolayısonra anlattığına göre ümidi kesmiş kadın
Acikcasi her ikisi de oldugunu sanmiyorum. Yani aile hayati filan derken duzeldi kendiliginden. Hatta karisi hamileyken evi o filan supuruyordu:)nasıl yola getirdi peki abinizi kavgayla mı tatlı dille mi tehditle mi ? :/
Biliyorum sekerim daha once yorumlarina denk geldim cok defa ay koptum ama yaaa:)Sarışınım limoncuyu bilmiyor musun sen kk nın fenomenidir kendisi :)
Benim gibi birini daha bulduğum için sevindimİnsanlara garip geliyor çünkü, hele ayak fetişisti olanlara çok şaşırıyorum.
Bebek ayağı candır :)
Ya rahmetli babamın ayak tiksintimi anladığı anda yapmaya başladığı o eşşek şakaları olmasaydı belki bu kadar delirmezdim ben de
Var aşkım. Ama kısır oluyorlarmis 3 renkliler ben yinede kisirlastirdim da. Benimki de 3 renk kuzum:) gri beyaz patisinde falan sarı lekeleri varAaaa erkek olması çok ilginç ilk kez duydum 3 renkli erkek :) Maşallah canım hep birlikte olun inşallah...
Var aşkım. Ama kısır oluyorlarmis 3 renkliler ben yinede kisirlastirdim da. Benimki de 3 renk kuzum:) gri beyaz patisinde falan sarı lekeleri var
Allah uzun ömürler versin babana inşallah yanında olsun da ayak şakası yapsın :)Ayyy babam da aynısı
Allah uzun ömürler versin babana inşallah yanında olsun da ayak şakası yapsın :)
Yani benimki 2 renk sayılmıyor mu simdi 3 renk var ama. Yerim onuuuuuu boğarım sevmekten cigerime sokarimYok seninki gibi değil tatlım, paylaşan arkadaşınki gibi sarılı siyahlı beyazlı üç renkliler. Seninkinin aynısı benim kuzenimde var sahiplendirdim ben ona çokk tatlı akıllı bıcırık tepesinden inmiyor kuzenimin aşk yaşıyorlar
Yani benimki 2 renk sayılmıyor mu simdi 3 renk var ama. Yerim onuuuuuu boğarım sevmekten cigerime sokarim