- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
burdaki insanlara haksızlık yapacak hiç bir şey söylemedim. dikkate almasaydım sayfalarca yorum yapan herkese tek tek cevap vermezdim. ancak 22 sayfadır yazılan ayrıl kaç uzaklaş mesajlarına ben diyecek bişey bulamıyorum artık. ben elimden geldiğince bu kişiye bir şeyler öğretmeye çalışıyorum zaten. insan gibi söyleyince de yapıyor. ama bende her seferinde uyaracak güç yok, onda da istek. daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim, elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım sabrımın yettiği kadar, ama buradaki kk üyelerinden de beklerim ki akıl versinler yol göstersinler, yoldan birini çevirsem o da der ayrıl kaç uzaklaş diye
sen kendin diyorsunki surekli uyaracak guc yok, ondada istek..ee ne dememiz gerekir sence bu durumda? temizlik hijyen bunlarin cocukluktan itibaren insanin icine yerlesmesi gerekir diye dusunuyorum ben. benim 6 yasindaki oglum bile onceleri sevmezdi el yikamayi..soyleye soyleye alistirdim ben, simdi ise alistigi icin okuldan geldigi gibi elini yikamaya gider. biliyorki ellerini yikamazsa ona yemek vermem, sofraya oturtmam. bu ondan aliskanlik olacak ve ilerdede biiznillah boyle devam edecek...ama ben simdi cocuga wc den sonra yikatmasam ellerini hic soylemesem (bu cocuk illa birinden ogrenmesi gerek, yol gosterilmesi gerek) normal olani kendi yaptigi sanacak. ilerdede ayni bak senin yasadigin gibi ya da bir cok kadinin sorunu olan birsey bu..ilerde hanimini soyletecek uzecek duracak. evet kolay olan ayril demek, ama sende o enerji yok ya..o yuzden...bana oyle geliyorki aradan 10 yilda gecse 20 yilda bu adami sende degistiremezsin.