erkek arkadaşım çok pis

nasıl yola getirdi peki abinizi kavgayla mı tatlı dille mi tehditle mi ? :/

utandırmak için elimnden geleni yapıyorum zaten. tırnaklarını yiyor seni öpmeye tiksiniyorum diyorum. yada tuvaletten çıkıyor rezilsin diyorum, ne bileyim. söylüyorum çenemin yettiği kadar birşeyler. herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diyor ancak hiç bir şekilde ilerleme kaydetmese tamam ama uyarınca bazen istemeyerek de olsa yapıyor işte.

vallahi o kadar linç yedim ki konuyu açtığımdan beri :KK70: içime su serptiniz :) :) yani hala bi umut var diyorsunuz. işte tam aynı düşüncedeyiz bence. pisliğiyle kabul edemiyorum ama düzelir diye ondan vazgeçmek de istemiyorum. ha hayatımı zehir edene kadar böyle gitmesine izin verir miyim asla. sabredebildiğim kadar edeceğim işte.

eşim dediğinize göre evlisiniz, peki şuanki durumu nasıl aynı devam mı bi ilerleme kaydetti mi ?

eksik kalır mı o huy da var bizde :)

Canım bak hala "düzeltme" çabası içindesin. İlişki ve evlilik uzmanlarının basa basa üstünde durduğu konu şu; kadınlar erkekleri "değiştiririm" diye ilişkiye başlıyor, bu çok yanlış ve olmamalı.

Her şeyiyle olduğu gibi kabul ettiğin biriyle ilişki yaşamalısın, çünkü KİMSE DEĞİŞMEZ. Değişen milyonda birdir ki tavır ve konuşmalarından hiç de öyle bir isteği yok.

Geçenlerde Türk filminde vardı kadın diyor ki kız kardeşine "bak kızım, erkekler değişmez, bunu öğrenmek bana bir evliliğe mal oldu".

İnanmıyorsan aç oku. Burda sana yazanların çoğu kaç senelik evli insanlar, bunu da dikkate al bence.

Bak benim eşim mesela hiç bir falso vermedi, dışardan jilet gibi adam ve evliliğimizin 5. yılından sonra adam sifon çekmeyi "unutmaya" başladı, sinirden çıldırıyordum. Habire uyara uyara azalttı arada gene dikkat etmiyor hemen uyarıyorum. Pijamalarını ben değiştirmesem aylarca giyer herhalde. Diş ipi kullanmayı, ağız çalkalama suyu kullanmayı ben öğrettim. Evlenmeden aynı kaptan kendi çatalıyla yiyordu kp falan, kahvaltıda her kaba ayrı kaşık vs koydum bunlarla alınacak diye artık yapmıyor. Bunlar bile beni tiksindiriyor.

Yerim yerim maşallah, dişi değil mi, 3 renkliler dişi oluyor ve çokk cana yakın oluyorlar, aynı böyle bir kedimiz var canımdır kapıda karşılar beni çok sıcak kanlı.
ilginçtir ama erkek :) ama annesinin tıpkısı :)
Evet çok cana yakınlar ya kucak delisi oluyorlar :KK68:

utandırmak için elimnden geleni yapıyorum zaten. tırnaklarını yiyor seni öpmeye tiksiniyorum diyorum. yada tuvaletten çıkıyor rezilsin diyorum, ne bileyim. söylüyorum çenemin yettiği kadar birşeyler. herkes ayrıl evlenince daha beter olacak diyor ancak hiç bir şekilde ilerleme kaydetmese tamam ama uyarınca bazen istemeyerek de olsa yapıyor işte.

vallahi o kadar linç yedim ki konuyu açtığımdan beri :KK70: içime su serptiniz :) :) yani hala bi umut var diyorsunuz. işte tam aynı düşüncedeyiz bence. pisliğiyle kabul edemiyorum ama düzelir diye ondan vazgeçmek de istemiyorum. ha hayatımı zehir edene kadar böyle gitmesine izin verir miyim asla. sabredebildiğim kadar edeceğim işte.

eşim dediğinize göre evlisiniz, peki şuanki durumu nasıl aynı devam mı bi ilerleme kaydetti mi ?

eksik kalır mı o huy da var bizde :)

Siz düzelir diye umuyorsunuz ama adam açıkça "beni annem bile düzeltemedi, sen hiç düzeltemezsin" demiş.
Şu an uyardığınızda elini yıkıyor, terlik giyiyor ama tek derdi "off yapayım da çenesi dursun". Adam özünde değişmiyor aslında. Değişmeye gönlü de yok.
Evlendiğinizde siz bu konularla ilgili cinnet geçirirken o, pis elleriyle totosunu kaşıyarak diğer odaya geçecek, umurunda bile olmayacak.

tanıdığım kadarıyla annesi de gerçekten temiz tertipli düzenli bir kadın. çat kapı evlerine gittiğim çok oldu. kadının evinde tek pislik televizyon konsolundaki tozdu gerçekten. annesi çok dövermiş bunu pisliğinden dolayı :KK70: sonra anlattığına göre ümidi kesmiş kadın
sen bunu bile gülerek anlatıyossan, bunca sayfa boşuna yazılmış demektir bence. evlenip bütün pisliğini çekmeye razısın

Acikcasi her ikisi de oldugunu sanmiyorum. Yani aile hayati filan derken duzeldi kendiliginden. Hatta karisi hamileyken evi o filan supuruyordu:)

Ama cok pisti, ogeenci evi bekar hayatinin verdigi rahatlikta vardi tabi, evde yataginin ayak ucunda tost makinasi ve bir posetin icinde ekmek ve sucuk duruyordu, uyaninca yatakta dogrulur tost makinasinin dugmesini acar posetten ekmek ve sucuk cikartir makinaya koyar tostu yapar yer ve makinayi kapatir yatardi. Adam yatagin icinde tost makinasi ve ekmekle yasiyordu carpilacak... bence erkekler yerlesik aile hayatina adapte olduklarinda bu dertler de nisbeten azaliyordur

Benim gibi birini daha bulduğum için sevindim:KK70: İnsanlara garip geliyor çünkü, hele ayak fetişisti olanlara çok şaşırıyorum.

Bebek ayağı candır :)

Ya rahmetli babamın ayak tiksintimi anladığı anda yapmaya başladığı o eşşek şakaları olmasaydı belki bu kadar delirmezdim ben de :KK70:

Aaaa erkek olması çok ilginç ilk kez duydum 3 renkli erkek :) Maşallah canım hep birlikte olun inşallah...
Var aşkım. Ama kısır oluyorlarmis 3 renkliler ben yinede kisirlastirdim da. Benimki de 3 renk kuzum:) gri beyaz patisinde falan sarı lekeleri var

Var aşkım. Ama kısır oluyorlarmis 3 renkliler ben yinede kisirlastirdim da. Benimki de 3 renk kuzum:) gri beyaz patisinde falan sarı lekeleri var

Yok seninki gibi değil tatlım, paylaşan arkadaşınki gibi sarılı siyahlı beyazlı üç renkliler. Seninkinin aynısı benim kuzenimde var sahiplendirdim ben ona çokk tatlı akıllı bıcırık tepesinden inmiyor kuzenimin aşk yaşıyorlar :KK70:

seni gercekten anliyorum.evlenince korktugum tek sey esimin pasakli olmasi.sen yine uc yil sabretmissin.ben basakli biriyle olunca soguyorum sonra isterse temiz biri olsun...ilk gormezden gelmissinki devam ediyor artik duzelmez onu ya oyle kabul edeceksin yaa birakacaksin

Yok seninki gibi değil tatlım, paylaşan arkadaşınki gibi sarılı siyahlı beyazlı üç renkliler. Seninkinin aynısı benim kuzenimde var sahiplendirdim ben ona çokk tatlı akıllı bıcırık tepesinden inmiyor kuzenimin aşk yaşıyorlar :KK70:
Yani benimki 2 renk sayılmıyor mu simdi 3 renk var ama. Yerim onuuuuuu boğarım sevmekten cigerime sokarim

X