- 3 Şubat 2018
- 25.254
- 108.725
-
- Konu Sahibi Nisanur4221
Alışmasın neya köpekmi bu.Bazı erkekler harbi öküz yani.Hem sevgilim olsun hemde elimi hiç cebime atmayayım oldu canım.Insan sevdiğı ve değer verdigi biri olunca son kuruşuna kadar harcamakdan asla çekinmez bu adam 50 tl kolye alırken bile eminim eli titreyerek almışdır.Konu sahibi çok uzatmadan ayrıl derim.
Bahanelerle kendimi avutmuyorum."Bildigim kadarıyla" aldatması yok kadın sevdası yok.Gevşek biri değil küs uyutmaz.Benim için bunlar değerli.Hediyelere boğup aldatsa daha mı iyi olmayacak tabiki.Ben zaten sevgilimi eleştiriyorum.Cimri olduğunun da farkındayım ki burada soru açıyorum.Açıkca bana şunu al diyebilen bir insan değilim belki istesem alır bunu da bilemem.Ben sizlerden fikir alıyorum ilk ilişkim tecrübem yok erkekleri tanımıyorum.Buna göre yorum yapılırsa çok memnun olurum.Bahanelerle kendini avutma, adam dümdüz cimri düşüncesiz ve sevmiyor. En güzel yaşlarınızı böyle adamlara harcayıp sonra aman çok emek verdim diye ağlanıyorsunuz. Kendinize değer verin azıcık
Sana bir su almayan adama battaniyeler zincirler falan. Düzelmez boşver.Merhaba.1 yılı geçen ilişkim var.Erkek arkadaşım anlayışlı biridir gönlümü alır küs uyutmaz.Bu konularda bir problem yok ama başka bir konudan muzdaribim.Erkek arkadaşımla benim üniversiteden dolayı ayda bir buluşabiliyoruz.Kendi çalışıyor ben yakın bir yerde üniversite okuyorum.Neyse konuya geleyim ben.Erkek arkadaşımla son buluşmamızda yanımda para olmadığı için aç değilim dedim.Kendi acıkmıştı ve yemek yemek istediğini söyledi.Bende tamam sen ye ben aç değilim bende çay söylerim dedim.Gittik yemek yedi bende çay içtim ama cebimde çok az para vardı o yüzden kendi yediği yemeği ödeyemezdim.Şaka niyetli hadi kalk kasaya öde dedi bende ödeyim tabi diyip güldüm sonra biraz bekledik neyse ben geliyorum ödeyip dedi tamam dedim bende onu bekledim.Bu sadece bir örnek buluştuğumuz esnada hiç yemek yemiyoruz kahve içmiyoruz aktivite yapmıyoruz sadece bir çay bahçesinde bankta oturuyoruz.Kendj arkadaşları ile dışarı çıktığında sürekli yemek yemeğe gidiyorlar bana teklif dahi etmiyor.A101'e gidip meyve suyu çikolata alıp yiyoruz.Gecen sene doğum günümde bir şey almadı bu sene de kolye almış fiyatına baktım 50 TL çiçek Sepetinden bijuteri kolye.Hem tarzım değil hemde zaten bir kere taktım koptu.Sevgililer gününde almadı yılbaşında almadı yıldönümü geçti kutlama yapmadık.Benim ilk sevgilim olduğu için heyecanliydim açıkçası özel günlere de önem veriyorum.Maddi olarak çok iyi diyemem ben çalışmıyorum kpss hazırlarlaniyorum ama onun ailesi ve kendi bizden kat ve kat fazla kazanıyor.Ben ona sweatshirt akıllı saat zincir kolye aldım 800 TL'ye battaniye ördüm.Çok pahalı hediye zaten beklemiyorum alsa da kabul etmem ama kolye de alıyorsa gümüş şık kolyeler var onlardan da alabilir.Çicek zaten almıyor.En yakın arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyor doğum günlerinde parti veriyorlar yıldönümünde baş başa şık bir restaurantta yemek yiyorlar, hediye veriyorlar gerçekten çok özeniyorum.Bu kadar olmasa da doğumgünümde bulussak pasta yesek de olurdu ya da yıldönümünde bir yemek de yesek olurdu.Yaslar 22 26 küçük de değil düşünemiyor desem.Geçen gün arkadaşım erkek arkadaşı için organizasyon yaptı hediye pasta vs. Bana da sordu fikir almak için o sırada erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diyor sen erkeksin sence ne alabilir diye.Boşa masraf yapıyor ya diyip güldü sana göre öyle ben de değer veriyorum açıkçası dedim bir seg demedi kapattı konuyu.Düzelir mi bu adam ben ne yapmalıyım? Çok uzun oldu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.
Bahanelerle kendimi avutmuyorum."Bildigim kadarıyla" aldatması yok kadın sevdası yok.Gevşek biri değil küs uyutmaz.Benim için bunlar değerli.Hediyelere boğup aldatsa daha mı iyi olmayacak tabiki.Ben zaten sevgilimi eleştiriyorum.Cimri olduğunun da farkındayım ki burada soru açıyorum.Açıkca bana şunu al diyebilen bir insan değilim belki istesem alır bunu da bilemem.Ben sizlerden fikir alıyorum ilk ilişkim tecrübem yok erkekleri tanımıyorum.Buna göre yorum yapılırsa çok memnun olurum.
Evet haklısınız benim kendinden önce sevgilim olmadı 2 tane flörtüm oldu o da çok kısa sürdü bu yüzden erkekleri tanımıyorum.Bu dediğinizi yaptım.Kendime hırka bakıyordum ne yapacak diye kendisine de attım aşkım bu nasıl diye güzelmiş dedi.Baska bir tane daha attım ikisini de çok beğendim ama param yok sence hangisini alsam dedim.Beraber beğendik aldım.Ben olsam diğerini de jest olsun zaten hiçbir şey almadım bu kıza diyip alırdım .Hırka 350 TL çok da pahalı olmayan bir hırka.Bende bu yaşta cıvıl cıvıl ilişki yaşamak istiyorum.Heyacanlanmak istiyorum.Bunları bu adamda bulmam mümkün değil daha yeni anlıyorum.Senin şunu al demene gerek yok. Hiçbirimiz eşimize sevgilimize bana bunu al demiyoruz. Normal ilişkilerde saçmalık. Bir şeye ihtiyacım varsa kendim alırım. İhtiyaçlarımı eşimden beklemem. Karşıdan beklediğim düşünülmek.
Laf arasında kendime siyah tişört bakıyorum dediğimde girsin sevdiğim bir mağazadan alsın mesela. Bu kadar pahalı hediyeye gerek yok.
Tecrübesizliğine veriyorum bunlara tahammül etmeni.
hayat beklentilerimizi aldatmama kriteri ile kısıtlamayacak kadar kısa. Sen de güzel bir ilişki yaşamayı hakediyorsun. Güzel adamlar da varlar. Düşünceli adamlar varlar.
Sen aç değilim desen de sana da yiyecek bir şeyler söyleyen hesabı öğrenci sevgilisine kitlemeyen adamlar da varlar.
Evet çevremde görüyorum çok pahalı lüks hediyeler alıp da aldatan.Sorun bu değil sadece benim ona verdiğim değeri kendinin de bana vermesini istiyorum.En ufaktan geçen gün şarj başlığı kaybolmuş hemen eve baktım yedek varmış onu götürdüm.Canım ıslak kek istedi ya dedi konuşma arasinda yaptım götürdüm.Yazın erik bahcemizden erik topladım götürdüm.Kendinden de ufak jestler bekliyorum.Bir çikolata almasını ya da bir tane çiçek koparıp vermesini.
Evet haklısınız benim kendinden önce sevgilim olmadı 2 tane flörtüm oldu o da çok kısa sürdü bu yüzden erkekleri tanımıyorum.Bu dediğinizi yaptım.Kendime hırka bakıyordum ne yapacak diye kendisine de attım aşkım bu nasıl diye güzelmiş dedi.Baska bir tane daha attım ikisini de çok beğendim ama param yok sence hangisini alsam dedim.Beraber beğendik aldım.Ben olsam diğerini de jest olsun zaten hiçbir şey almadım bu kıza diyip alırdım .Hırka 350 TL çok da pahalı olmayan bir hırka.Bende bu yaşta cıvıl cıvıl ilişki yaşamak istiyorum.Heyacanlanmak istiyorum.Bunları bu adamda bulmam mümkün değil daha yeni anlıyorum.
Erkeklerin para olarak görülmesine karşıyım normalde ama sen bu adamdan ayrıl ayda bir buluşmaya bı zahmet bir yemek ısmarlasın. Size para harcamak istemiyor üzüldüm sizin adınıza.Merhaba.1 yılı geçen ilişkim var.Erkek arkadaşım anlayışlı biridir gönlümü alır küs uyutmaz.Bu konularda bir problem yok ama başka bir konudan muzdaribim.Erkek arkadaşımla benim üniversiteden dolayı ayda bir buluşabiliyoruz.Kendi çalışıyor ben yakın bir yerde üniversite okuyorum.Neyse konuya geleyim ben.Erkek arkadaşımla son buluşmamızda yanımda para olmadığı için aç değilim dedim.Kendi acıkmıştı ve yemek yemek istediğini söyledi.Bende tamam sen ye ben aç değilim bende çay söylerim dedim.Gittik yemek yedi bende çay içtim ama cebimde çok az para vardı o yüzden kendi yediği yemeği ödeyemezdim.Şaka niyetli hadi kalk kasaya öde dedi bende ödeyim tabi diyip güldüm sonra biraz bekledik neyse ben geliyorum ödeyip dedi tamam dedim bende onu bekledim.Bu sadece bir örnek buluştuğumuz esnada hiç yemek yemiyoruz kahve içmiyoruz aktivite yapmıyoruz sadece bir çay bahçesinde bankta oturuyoruz.Kendj arkadaşları ile dışarı çıktığında sürekli yemek yemeğe gidiyorlar bana teklif dahi etmiyor.A101'e gidip meyve suyu çikolata alıp yiyoruz.Gecen sene doğum günümde bir şey almadı bu sene de kolye almış fiyatına baktım 50 TL çiçek Sepetinden bijuteri kolye.Hem tarzım değil hemde zaten bir kere taktım koptu.Sevgililer gününde almadı yılbaşında almadı yıldönümü geçti kutlama yapmadık.Benim ilk sevgilim olduğu için heyecanliydim açıkçası özel günlere de önem veriyorum.Maddi olarak çok iyi diyemem ben çalışmıyorum kpss hazırlarlaniyorum ama onun ailesi ve kendi bizden kat ve kat fazla kazanıyor.Ben ona sweatshirt akıllı saat zincir kolye aldım 800 TL'ye battaniye ördüm.Çok pahalı hediye zaten beklemiyorum alsa da kabul etmem ama kolye de alıyorsa gümüş şık kolyeler var onlardan da alabilir.Çicek zaten almıyor.En yakın arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyor doğum günlerinde parti veriyorlar yıldönümünde baş başa şık bir restaurantta yemek yiyorlar, hediye veriyorlar gerçekten çok özeniyorum.Bu kadar olmasa da doğumgünümde bulussak pasta yesek de olurdu ya da yıldönümünde bir yemek de yesek olurdu.Yaslar 22 26 küçük de değil düşünemiyor desem.Geçen gün arkadaşım erkek arkadaşı için organizasyon yaptı hediye pasta vs. Bana da sordu fikir almak için o sırada erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diyor sen erkeksin sence ne alabilir diye.Boşa masraf yapıyor ya diyip güldü sana göre öyle ben de değer veriyorum açıkçası dedim bir seg demedi kapattı konuyu.Düzelir mi bu adam ben ne yapmalıyım? Çok uzun oldu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.
Ayyyy tam pislikÇünkü sevgililer gününden önce akşam napiyorsun diye sordum altın zincir bakıyorum dedi bende var ya senin dedim ama bir heyecanlandım kesin bana alıyor dedim.Sonra kendisine hediye aldım.Verdim giydi üstüne dene olmazsa değiştirelim dedim.Güzel oldu beğendim teşekkür ederim dedi.Rica ettim sarıldık.Ben bekliyorum içimden hani ne zaman verecek diye diye gün bitti evlere dağıldık.
Çoğunluğun da dediği gibi bir insan cimriyse ailesine de arkadaşına da sevgilisine de cimridir. Ama diyorsunuz ki arkadaşlarıyla yiyip içiyor. Kendisi açsa oturup dışarda yiyor. Ama sizle birşey yapmaya gelince A101. Bu en düz mantıkla bakarsanız size yatırım yapmak istemediğini, nasılsa harcamasız da bir ilişki sürdürebildiğinin ve çabaya gerek görmediğinin işareti. Yani kaybetme korkusu pek yok.Bahanelerle kendimi avutmuyorum."Bildigim kadarıyla" aldatması yok kadın sevdası yok.Gevşek biri değil küs uyutmaz.Benim için bunlar değerli.Hediyelere boğup aldatsa daha mı iyi olmayacak tabiki.Ben zaten sevgilimi eleştiriyorum.Cimri olduğunun da farkındayım ki burada soru açıyorum.Açıkca bana şunu al diyebilen bir insan değilim belki istesem alır bunu da bilemem.Ben sizlerden fikir alıyorum ilk ilişkim tecrübem yok erkekleri tanımıyorum.Buna göre yorum yapılırsa çok memnun olurum.
Cimri mi bilemem ama sana deger vermedigi acik.Merhaba.1 yılı geçen ilişkim var.Erkek arkadaşım anlayışlı biridir gönlümü alır küs uyutmaz.Bu konularda bir problem yok ama başka bir konudan muzdaribim.Erkek arkadaşımla benim üniversiteden dolayı ayda bir buluşabiliyoruz.Kendi çalışıyor ben yakın bir yerde üniversite okuyorum.Neyse konuya geleyim ben.Erkek arkadaşımla son buluşmamızda yanımda para olmadığı için aç değilim dedim.Kendi acıkmıştı ve yemek yemek istediğini söyledi.Bende tamam sen ye ben aç değilim bende çay söylerim dedim.Gittik yemek yedi bende çay içtim ama cebimde çok az para vardı o yüzden kendi yediği yemeği ödeyemezdim.Şaka niyetli hadi kalk kasaya öde dedi bende ödeyim tabi diyip güldüm sonra biraz bekledik neyse ben geliyorum ödeyip dedi tamam dedim bende onu bekledim.Bu sadece bir örnek buluştuğumuz esnada hiç yemek yemiyoruz kahve içmiyoruz aktivite yapmıyoruz sadece bir çay bahçesinde bankta oturuyoruz.Kendj arkadaşları ile dışarı çıktığında sürekli yemek yemeğe gidiyorlar bana teklif dahi etmiyor.A101'e gidip meyve suyu çikolata alıp yiyoruz.Gecen sene doğum günümde bir şey almadı bu sene de kolye almış fiyatına baktım 50 TL çiçek Sepetinden bijuteri kolye.Hem tarzım değil hemde zaten bir kere taktım koptu.Sevgililer gününde almadı yılbaşında almadı yıldönümü geçti kutlama yapmadık.Benim ilk sevgilim olduğu için heyecanliydim açıkçası özel günlere de önem veriyorum.Maddi olarak çok iyi diyemem ben çalışmıyorum kpss hazırlarlaniyorum ama onun ailesi ve kendi bizden kat ve kat fazla kazanıyor.Ben ona sweatshirt akıllı saat zincir kolye aldım 800 TL'ye battaniye ördüm.Çok pahalı hediye zaten beklemiyorum alsa da kabul etmem ama kolye de alıyorsa gümüş şık kolyeler var onlardan da alabilir.Çicek zaten almıyor.En yakın arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyor doğum günlerinde parti veriyorlar yıldönümünde baş başa şık bir restaurantta yemek yiyorlar, hediye veriyorlar gerçekten çok özeniyorum.Bu kadar olmasa da doğumgünümde bulussak pasta yesek de olurdu ya da yıldönümünde bir yemek de yesek olurdu.Yaslar 22 26 küçük de değil düşünemiyor desem.Geçen gün arkadaşım erkek arkadaşı için organizasyon yaptı hediye pasta vs. Bana da sordu fikir almak için o sırada erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diyor sen erkeksin sence ne alabilir diye.Boşa masraf yapıyor ya diyip güldü sana göre öyle ben de değer veriyorum açıkçası dedim bir seg demedi kapattı konuyu.Düzelir mi bu adam ben ne yapmalıyım? Çok uzun oldu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.
Cimri değil çipcimri.Merhaba.1 yılı geçen ilişkim var.Erkek arkadaşım anlayışlı biridir gönlümü alır küs uyutmaz.Bu konularda bir problem yok ama başka bir konudan muzdaribim.Erkek arkadaşımla benim üniversiteden dolayı ayda bir buluşabiliyoruz.Kendi çalışıyor ben yakın bir yerde üniversite okuyorum.Neyse konuya geleyim ben.Erkek arkadaşımla son buluşmamızda yanımda para olmadığı için aç değilim dedim.Kendi acıkmıştı ve yemek yemek istediğini söyledi.Bende tamam sen ye ben aç değilim bende çay söylerim dedim.Gittik yemek yedi bende çay içtim ama cebimde çok az para vardı o yüzden kendi yediği yemeği ödeyemezdim.Şaka niyetli hadi kalk kasaya öde dedi bende ödeyim tabi diyip güldüm sonra biraz bekledik neyse ben geliyorum ödeyip dedi tamam dedim bende onu bekledim.Bu sadece bir örnek buluştuğumuz esnada hiç yemek yemiyoruz kahve içmiyoruz aktivite yapmıyoruz sadece bir çay bahçesinde bankta oturuyoruz.Kendj arkadaşları ile dışarı çıktığında sürekli yemek yemeğe gidiyorlar bana teklif dahi etmiyor.A101'e gidip meyve suyu çikolata alıp yiyoruz.Gecen sene doğum günümde bir şey almadı bu sene de kolye almış fiyatına baktım 50 TL çiçek Sepetinden bijuteri kolye.Hem tarzım değil hemde zaten bir kere taktım koptu.Sevgililer gününde almadı yılbaşında almadı yıldönümü geçti kutlama yapmadık.Benim ilk sevgilim olduğu için heyecanliydim açıkçası özel günlere de önem veriyorum.Maddi olarak çok iyi diyemem ben çalışmıyorum kpss hazırlarlaniyorum ama onun ailesi ve kendi bizden kat ve kat fazla kazanıyor.Ben ona sweatshirt akıllı saat zincir kolye aldım 800 TL'ye battaniye ördüm.Çok pahalı hediye zaten beklemiyorum alsa da kabul etmem ama kolye de alıyorsa gümüş şık kolyeler var onlardan da alabilir.Çicek zaten almıyor.En yakın arkadaşlarım çok güzel ilişkiler yaşıyor doğum günlerinde parti veriyorlar yıldönümünde baş başa şık bir restaurantta yemek yiyorlar, hediye veriyorlar gerçekten çok özeniyorum.Bu kadar olmasa da doğumgünümde bulussak pasta yesek de olurdu ya da yıldönümünde bir yemek de yesek olurdu.Yaslar 22 26 küçük de değil düşünemiyor desem.Geçen gün arkadaşım erkek arkadaşı için organizasyon yaptı hediye pasta vs. Bana da sordu fikir almak için o sırada erkek arkadaşıma söyledim böyle böyle diyor sen erkeksin sence ne alabilir diye.Boşa masraf yapıyor ya diyip güldü sana göre öyle ben de değer veriyorum açıkçası dedim bir seg demedi kapattı konuyu.Düzelir mi bu adam ben ne yapmalıyım? Çok uzun oldu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim.