Erkek arkadaşım cimri mi

Istedikleri kadina bal gibi harciyorlar sonra ama. Uzatip "evlenmek istemiyorum" diyip ayrildiktan 2 ay sonra halasinin kizi ile evlenen erkekler gibi

Bahanelerle kendini avutma, adam dümdüz cimri düşüncesiz ve sevmiyor. En güzel yaşlarınızı böyle adamlara harcayıp sonra aman çok emek verdim diye ağlanıyorsunuz. Kendinize değer verin azıcık
Bahanelerle kendimi avutmuyorum."Bildigim kadarıyla" aldatması yok kadın sevdası yok.Gevşek biri değil küs uyutmaz.Benim için bunlar değerli.Hediyelere boğup aldatsa daha mı iyi olmayacak tabiki.Ben zaten sevgilimi eleştiriyorum.Cimri olduğunun da farkındayım ki burada soru açıyorum.Açıkca bana şunu al diyebilen bir insan değilim belki istesem alır bunu da bilemem.Ben sizlerden fikir alıyorum ilk ilişkim tecrübem yok erkekleri tanımıyorum.Buna göre yorum yapılırsa çok memnun olurum.

Bu çocukla hayatının baharında geçirdiğin bir yıla yazık günah. Sal gitsin şaka gibi ya. Sana kendini değersiz hissettiriyor. Sen bu mütevaziliğinle çok daha iyi huylu, düşünceli adamları hakediyoesun. İlk ilişkin olduğu için bu kadar sürdürmüşsün. Bana kendimi değersiz hissettiriyorsun yanındayken param olmadığı için aç olduğumu bile söylemeye çekineceğim bir ilişki istemiyorum. Düşünülmek istiyorum. De ve bitir.

Sana bir su almayan adama battaniyeler zincirler falan. Düzelmez boşver.

Senin şunu al demene gerek yok. Hiçbirimiz eşimize sevgilimize bana bunu al demiyoruz. Normal ilişkilerde saçmalık. Bir şeye ihtiyacım varsa kendim alırım. İhtiyaçlarımı eşimden beklemem. Karşıdan beklediğim düşünülmek.
Laf arasında kendime siyah tişört bakıyorum dediğimde girsin sevdiğim bir mağazadan alsın mesela. Bu kadar pahalı hediyeye gerek yok.
Tecrübesizliğine veriyorum bunlara tahammül etmeni.
hayat beklentilerimizi aldatmama kriteri ile kısıtlamayacak kadar kısa. Sen de güzel bir ilişki yaşamayı hakediyorsun. Güzel adamlar da varlar. Düşünceli adamlar varlar.
Sen aç değilim desen de sana da yiyecek bir şeyler söyleyen hesabı öğrenci sevgilisine kitlemeyen adamlar da varlar.

Evet haklısınız benim kendinden önce sevgilim olmadı 2 tane flörtüm oldu o da çok kısa sürdü bu yüzden erkekleri tanımıyorum.Bu dediğinizi yaptım.Kendime hırka bakıyordum ne yapacak diye kendisine de attım aşkım bu nasıl diye güzelmiş dedi.Baska bir tane daha attım ikisini de çok beğendim ama param yok sence hangisini alsam dedim.Beraber beğendik aldım.Ben olsam diğerini de jest olsun zaten hiçbir şey almadım bu kıza diyip alırdım .Hırka 350 TL çok da pahalı olmayan bir hırka.Bende bu yaşta cıvıl cıvıl ilişki yaşamak istiyorum.Heyacanlanmak istiyorum.Bunları bu adamda bulmam mümkün değil daha yeni anlıyorum.

İlk 1-2 ayda utanıp bir şey yememeyi anlıyorum ben de yaptım onu da 19 yaşındaydım ikimiz de öğrenciydik. Çocuk ye diye ısrar ederdi ben yok okulda evde yedim derdim onun ödemesinden utandığım için. Birkaç kere buluştuktan sonra geçti tabii. 10 ay utangaçlığı atma için yeterli bir süre. Para yok diye yemek yiyememek sıkıntı artık.

Kaldı ki arkadaşına ona buna pasta alıyor size bir yemek ısmarlamaktan mı aciz? Hediye seçmeyi bilmiyorsan da girersin bir hazır giyim mağazasına en kötü bir kazak alır değişim kartı koydurursun. Yapmak isteyene zor değil bunlar.

İşte bu adam o adam değil. Seven adam düşünen adam zaten yapardı. Sizin söylemenizle olacak iş değil o.

oha oha. Daha ne kadar işini kolaylaştırabilirsin ki sana hediye alması için.
Bu adam sana değer vermiyor. Bir erkek ne kadar hödük olursa olsun sevdiği kız için biraz yumuşar yahu.

Ben eşimle henüz öylesine konuşuyorken o gün okuldan sonra buluşacaktık ve benim ayakkabıma çivi girdi yırttı, dantelli bez bir ayakkabıydı çok güzeldi. Neyse işte biz buluştuk takılıyoruz falan. Bir işim var diyip bir yere gitti 10 dk sonra geldi. “Gözüme takıldı baksana ne hoş ayakkabı sana çok yakışır diye aldım” demişti. Yani bu adam bana seni seviyorum demese de olurdu. Hem beni incitmedi hem de çok mutlu etti.
Neden anlatıyorum çünkü sizinkisi sizi sevmiyor ve hiç değer vermiyor. Yemek ya, bir insan aç olmasa da ısmarlar karşısındakine. Ne kadar ayıp.
Daha çok gençsin ayrıl bu öküzden.

Erkeklerin para olarak görülmesine karşıyım normalde ama sen bu adamdan ayrıl ayda bir buluşmaya bı zahmet bir yemek ısmarlasın. Size para harcamak istemiyor üzüldüm sizin adınıza.

Yanındayken açım diyemediğimiz insana sevgilim demeyin yahu.
Basbayağı cimri kendisi.
Marketten alınan meyve suyu, çikolatayla buluşmayı geçirmek ne demek? Lise öğrencileri bile daha düzgün şeyler yiyordur.
Nasıl içinize siniyor böyle şeylerde devam ediyorsunuz?

Son düzenleme:
Ayyyy tam pislik

Çoğunluğun da dediği gibi bir insan cimriyse ailesine de arkadaşına da sevgilisine de cimridir. Ama diyorsunuz ki arkadaşlarıyla yiyip içiyor. Kendisi açsa oturup dışarda yiyor. Ama sizle birşey yapmaya gelince A101. Bu en düz mantıkla bakarsanız size yatırım yapmak istemediğini, nasılsa harcamasız da bir ilişki sürdürebildiğinin ve çabaya gerek görmediğinin işareti. Yani kaybetme korkusu pek yok.

Kaldı ki bir şeyleri beğendiğinizi, çevrenizde arkadaşlarınızın organizasyonlar yaptığını ve özel günlere önem verdiğinizi de belirtmişsiniz. Ben üniversitedeyken erkek arkadaşım da ben de KYK ve ek harçlıklarla idare ediyorduk. Bir o yemek ısmarlardı bir ben. Eline ek bir para geçtiğinde bana harcatmazdı, küçük de olsa ekstra hediye alırdı (Kitap, konser bileti vb.). Siz diyorsunuz ki sevgilimin işi de var, durumları bizden iyi. Daha açık ne denmesini bekliyorsunuz?

Cimri mi bilemem ama sana deger vermedigi acik.

Cimri değil çipcimri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…