• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar , derdim erkek arkadaşımın aşırı cimri olması

ahhahahaha Çok güldüm ya buna çok mantikli ya ne güzel bay cimri nin fikri tüm gün yapsınlar sonra toptan perakende yollarlar sularda azaldı ya buda tasarruf demek ki az da yesinler böylece hem hemen acikmaz hemde sifona abanmazlar:-)
:) :) guler misin? Aglar misin? Zihniyeti bu adamin ben misafirlige gitmeye bile cekiniyordum.. artik orda oturmuyorum daha neler duyardim bilinmez

:) :) guler misin? Aglar misin? Zihniyeti bu adamin ben misafirlige gitmeye bile cekiniyordum.. artik orda oturmuyorum daha neler duyardim bilinmez
Aman aman uzak kalmanız iyi olmuş öyleleri ile komşuluk bile edilmez karisına bu neden bize geliyor çok yemek hazırlama bir çay yap Yeter bile der öyleleri

Aman aman bence.. Yaninda rahat rahat yemek yiyemedigim aciktim diyemedigim ve benim ac olmamin onda bi rahatsizlik yaratmadigi bi adamla omur gecermi bence barisma onune bak neleri cikar karsina...

arkana bakmadan dön ve kaç .... böyle bir sevme şekli olamaz...insan tutumlu olur ama cimrilik apayrı..parktada oturulur tabi canın isterse ama bu sürekli hiç hoş değil..aynaya bak kendıne güven bakma geriye...evlilik ne alaka yapma allah aşkına..

Cimri erkek gerçekten sıkıntılı.
Zamanında bir arkadaşımın eşi aynı şekildeydi de, kız sinirden çatlıyordu bazen.
Mutfak alışverişi için bile markete çıkacakları zaman, adam kendisine küfredilmiş gibi davranıyordu.

Erkek dediğin eli, gönlü bol olur. Evi için, ailesi için asla cimrilik yapmaz. Tasarrufu bilen de kadın olmalı.

Ben asla yapamam, cimri biriyle asla olmaz.

ya iyi hoş da erkek arkadaşınızdan beklenti içinde olmanız da anormal geldi bana
bi kafede içilen bir kahve bence çoğu zaman yeterli olmalı ya da bu esnada bazı şeyler karşılıklı olmalı
sizi tanımıyor o da nihayetinde acaba açgözlü mi diye deniyor olabilir
tabi öğrenci kafasıyla yazıyorum bunları sizin yaşlar meslekler ne?

size erkek mi yok Allah askina,tutup elin pintisine gonul veriyorsunuz..boyle adamla evlilik yurumez zaten,1 yilda 10 yil yaslandirir sizi.yatin kalkin ayrildiginiza sukredin,birilerine sadaka bisey verin..

Cimrilik ayrı beleşçilik ayrı şeyler. Anladığım kadarıyla kendine cimri değil bu işi sahada vahim bir hale sokuyor iki yıl birlikteliğnize gelince onu bu haliyle kabul edecek çok az insan bulunur buda bunun farkında seviyorum diyor PEKİ SORUYORUM SEVGİ NEDİR???????

Arkadaşın kocası cimri,çok da iyi işi var.Haftada 20tl bırakır.Gerisine karışmaz.Etini sebzesini ister.Kızın babasının evinde oturuyorlar.Çocuğa kıyafeti komşular verir.Kızın annesi kızın kasabini pazarını yapar,para verir.
Adam aldığı maaşı bankaya yatorormis arkadasne kadar parası var bilmiyorum diyor.Sakliymis herşeyi.
Allah bu adama hidayet versin.Herkeside korusun

Sakn donmee. Benm arkadasmda aynsnı yasadı hic farkı yoktu habire kz yedirirdi ve utanmazdı hic. Ayrlcagı sra onada nisanlanalm falan ayakları cekti ayrıldı bitti tamamen kz suan cok mutlu baskasyla evlilik yolunda.

Çevremde çok rastlamadığım bi tür. Çok cimri ve bunu her hareketiyle belli ediyor. İlişkimiz sarpa sardı ve bitirme kararı aldık. Ama hiç vazgeçmiyor 2 yıllık sevgiliydik fakat kendinden soğutmak için cimrilik adına her şeyi yaptı. Lafa gelince seviyorum diyor. Ki ben onun bu huyunu bildiğim için bir yere giderken ben ısmarlarım diyorum yoksa bir bahane bulacağını biliyorum. Aç kaldığım oldu sırf ben öderim korkusu yüzünden,yemek yiyelim dedikçe lafı çevirdi,ben ısmarlarım dedim duymamazlıktan geldi bayılma durumuna geldim. Kendi için hiçbir harcamadan çekinmiyor. Sürekli pahalı şeyler alır. Durumu da gayet iyi. Bir arkadaşı bir şey ısmarlasın beleşe getirdik diye seviniyor. Biz biz bir yere gidelim eli titriyor resmen. Ben ödüyorum işte kendimi kötü hissettim diyor falan ama hoşuna da gitmiyor değil. Günü beleş geçirmek derdinde. Bunu ona da söyledim alakası yok diyor. Aldığım bir şeyi yiyor musun sanki diyor. Banklarda gün geçiriyoruz adam gibi bir yere oturup yemek yiyemiyoruz. Kek meyve suyu hep böyle. Boğazıma diziyor resmen, iyice soğudum barışmaya olumlu bakamıyorum. Paragöz hediyeler isteyen biri değilim. Sadece küçük şeylerden böyle davranması sinir bozuyor. İsteyerek aldığı bir çikolata bile mutlu eder. Ayrıca yemekten oldu hep konu kilolu çok yiyen biri de değilim. :) 50 kilo'yum Hediye de istemiyorum genel ihtiyaç olan yeme isteme de böyle olursa evlenirsek daha kötü olur sanki. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
ne iş yapıo bu çocuk? iyi dayanmışsın valla..

Çevremde çok rastlamadığım bi tür. Çok cimri ve bunu her hareketiyle belli ediyor. İlişkimiz sarpa sardı ve bitirme kararı aldık. Ama hiç vazgeçmiyor 2 yıllık sevgiliydik fakat kendinden soğutmak için cimrilik adına her şeyi yaptı. Lafa gelince seviyorum diyor. Ki ben onun bu huyunu bildiğim için bir yere giderken ben ısmarlarım diyorum yoksa bir bahane bulacağını biliyorum. Aç kaldığım oldu sırf ben öderim korkusu yüzünden,yemek yiyelim dedikçe lafı çevirdi,ben ısmarlarım dedim duymamazlıktan geldi bayılma durumuna geldim. Kendi için hiçbir harcamadan çekinmiyor. Sürekli pahalı şeyler alır. Durumu da gayet iyi. Bir arkadaşı bir şey ısmarlasın beleşe getirdik diye seviniyor. Biz biz bir yere gidelim eli titriyor resmen. Ben ödüyorum işte kendimi kötü hissettim diyor falan ama hoşuna da gitmiyor değil. Günü beleş geçirmek derdinde. Bunu ona da söyledim alakası yok diyor. Aldığım bir şeyi yiyor musun sanki diyor. Banklarda gün geçiriyoruz adam gibi bir yere oturup yemek yiyemiyoruz. Kek meyve suyu hep böyle. Boğazıma diziyor resmen, iyice soğudum barışmaya olumlu bakamıyorum. Paragöz hediyeler isteyen biri değilim. Sadece küçük şeylerden böyle davranması sinir bozuyor. İsteyerek aldığı bir çikolata bile mutlu eder. Ayrıca yemekten oldu hep konu kilolu çok yiyen biri de değilim. :) 50 kilo'yum Hediye de istemiyorum genel ihtiyaç olan yeme isteme de böyle olursa evlenirsek daha kötü olur sanki. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Hiç haz etmem arkana bakmadan uzaklaş

Sakn donmee. Benm arkadasmda aynsnı yasadı hic farkı yoktu habire kz yedirirdi ve utanmazdı hic. Ayrlcagı sra onada nisanlanalm falan ayakları cekti ayrıldı bitti tamamen kz suan cok mutlu baskasyla evlilik yolunda.
Ben yediririm sorun olmaz da param yok desin ne bileyim bana cimri olduğunu hissettiriyo ya çıldırıyorum

ya iyi hoş da erkek arkadaşınızdan beklenti içinde olmanız da anormal geldi bana
bi kafede içilen bir kahve bence çoğu zaman yeterli olmalı ya da bu esnada bazı şeyler karşılıklı olmalı
sizi tanımıyor o da nihayetinde acaba açgözlü mi diye deniyor olabilir
tabi öğrenci kafasıyla yazıyorum bunları sizin yaşlar meslekler ne?
Beklentim yok ki, ya bana cimriliğini belli ediyor gülüyor ya deliriyorum. Yeter ki bi kafeye gidelim ben öderim para gitmesin diye gitmek istememesi sinirlendiriyor haliyle. Ben eli açık biriyim onunda öyle olmasını istiyorum. Bende onu tanımıyorum der onun için hiçbir şey yapmayabilirim. Bir kahve ile ne ben fakir olurum ne de o zengin olur.

Back