• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar , derdim erkek arkadaşımın aşırı cimri olması

Ayrılmışsınız zaten bence geri dönüş olmamalı.. Ömür geçmez cimri bir insanla.. Ailenizle tanışmak istiyor. İşler ciddiye bindi diyelim sana alınacaklar var bir sürü masraf çıkacak gene kaçacakmı böyle? Daha çok kavga çıkacak fikrimce..

Bende de var biraz cimrilik, mesela ben de kendime en iyisini alırım kendime para harcarım ama başkasına bunu yapmak istemem. Ama sevgilizinki çok abartı. Günü bedava geçirdik diye sevinmek nedir yahu? Kaç bacım düğün hazirliklarinda falan düşünemiyorum bunu

Bekarken bu kadar cimri olan evlenince hasta eder adami... cunku ev idaresi baskaa olur faturalar gidrler geldikce gerilir o tip. Elektirik gitmesin die karanlikta otirtur dogalgaz gelmesin diye dondurur uzak dur ;)

herkes demiş zaten cimri adamla ömür geçmez diye kesinlikle bende onlara katılıyorum yol yakınken vazgeçin. düşünsene evlisin beraber yemeğe gidelim desen hayır diyecek, tatile çıkalım desen masraflı diyecek, aynı evde olunca senin kendin için yaptığın harcamalara bile laf etmeye başlar. tutumlu olmak güzel bir şey olabilir ama cimrilikle aynı şey demek değildir. belki bir iki sene idare edersin ama ömrünü banklarda beleş yaşayarak geçiremezsin :)

Para harcamak istememesi bi here kadar da gunu belese getirdik diye sevinmesi cok cirkin

Yetiskin bir bireye hic yakismiyor erkek diye tasima yaninda arkadas ortaminda rezil eder seni

Nefret ediyorum boyle insanlardan.
Belescilik, 2 kuruşun hesabini yapma, baskasindan geçinmeye calismak..
İğrenç !
Arkadasimin bir sevgilisi vardi eskiden lise yillarindaydik.
Oglan da 19 yasindaydi.
Ama formen lazim nasil cimrilik.
Okula gelirdi kantinde bana cay ismarla diye :-)
Carsiya giderdik biz "Bana ne alcan askimmmm Zippo al bana tesbihte al " derdi.
İyyy.
İstediği kiz 15 yasinda yalniz :-)
Benden bile borç para istemisligi vardır .
Bizim ki 3-4 ay sürmeden ayrildi sizi bilemem ama ayrilmisken donmeyin derim..

Cimri insanla zor. Hazır ayrılmisken hiç bulasmayin bir daha. Ayrılık sebebinizi bile söylemeyin.sevmiyorum diyın. Değiştirim vaadi ile barisirsiniz mazallah ama değişmez. Aman ha...

Kızım sen yakani paçani kurtardigin için yat kalk sukret böyle insanlardan da uzak dur bunlar birde genelde fakirim yok kredi borcum var ayağına hep kızlara ödetmeye kalkarlar böyle biri ile kısa süreli bir sevgililik yaşadım ortalama bir buçuk ay ilk başlar oduyordu sonra pamuk eller cebe dediğini bile duydum benzin parası isteyebildi adam sen düşün sanki taksiye binmişim bunlar git gide artıyordu neyse ki Çok da geç kalmadim param yok diyordu bizim ki ama benden sonra araba bile yeniledi sen düşün senin ki cimri bile olsa sana bunu bu kadar belli ediyorsaa zaten nasıl bir insan seviyorsa gerçekten kızdan çekinmez Düşünsene sen bir eerkeksin ve kızın yanında söz ettiriceksin ya seni onemsemiyor takmiyor (( şimdi seviyor beni falan diceksin ) biliyorum ama bence kesinlikle bir eerkek sevdiği kıza da bu kadar küçük düşmez yahu küçük düşmesini birak boylesine bir karaktersizlik olabilir mi insan cimri bile olsa bunu bu kandar ahmede mehmede yansıtmaz ki sen sevgilisisin evlilik demişsin birde olur sen calisirsin oda yer canım hayırlı olsun yerinde olsam önceden nasıl tekmeyi bastıysam sende bununla değil evlenmek kurrtuldum diye iki sadaka ver hayra gitsin paran

Cimri erkek çekilmez. Siz evlenince erkek arkadaşın ortalama bir Türk erkeğiyse tüm ev işi, çocuk bakımı senin sorumluluğuda olacaktır. Bir de üstüne adam cimri ise evi geçindirme de senin üstüne kaldı demektir. Bildiğin gönüllü kölelik. Bir de kendine karşı cömert sana karşı cimriymiş. Bu daha da kötü. Bencil bir insan demek ki.

Aman aman uzak dur, benim kocasi cimri bi komsum vardi, her tuvalete girdiginde sifona basma her seferinde bes litre su bosa gidiyor diyormus.. ben sok olmustum duyunca..
ahhahahaha Çok güldüm ya buna çok mantikli ya ne güzel bay cimri nin fikri tüm gün yapsınlar sonra toptan perakende yollarlar sularda azaldı ya buda tasarruf demek ki az da yesinler böylece hem hemen acikmaz hemde sifona abanmazlar:-)

adam bu cimriliğimle beni kabul eden iyi kötü anlaştığım bir kız var kaçırmayayım bari bunu elimden...
hadi barışalım ne olur, bak niyetim de ciddi ailenle tanışayım diyerek sizi iyice elinde tutmaya çalışıyor...

bir kere soğuduysanız bir daha bence ısınmak zor olur.
yokluk olur amenna ama varken bu kadar cimrilik eden bir adamla ömür geçmez...

Back