Erkek arkadaşım cimri mi

Evet bende bunu istiyorum emek harcayıp bir şeyler yapması.Maddi olmadı gerekmez manevî olarak da hediye yapabilir.Konu sadece hediye de değil açıkçası.Düşünülmüyorum bu konularda.Geçen gün konu bir yerden açıldı bende sana uzun zamandır bir şey almıyorum dedi bende ne zaman aldın ki ben hatırlamıyorum dedim.Kolye aldım ya o kadar dedi.Bende koptu o dedim.Anladım aşkım dedi hiç sormadı bile niye koptu diye çünkü biliyor dandik bir kolye aldığını.Yani uzun uzun kolyeye baktım emin olun onu kolay kolay kimse takmaz.Dura dura karardı kullanmadığım halde.Rengi çıkan köylülerden.Bir kere taktım boynum siyahlasti.

Yine diyorum hesap konusunda ben geleneksel düşünüyorum. Kadına hesap ödemeye çalışan erkeklere de çok gıcık oluyorum. Hele bir de partneri öğrenci yani çok ayıp. Cimri mi bilemem ama öküz olduğu kesin. Ben ağızla da isteyemem işin aslı bu konu nasıl konuşulur onu da bilmiyorum hiç öyle bir tiple karşılaşmadım. Normal arkadaşlarım bile hesap ödetmezdi bana. Gel bugün bendensin diye çağırırdım da öyle öderdim. Değil sevgili. Cıks olmaz bundan beğenmedim.

Cimri olsa kimseye yapmaz kendine de yapmaz. Bu ilişkiye para harcamayı çok görüyor ve bilerek yapmıyor. Bence cimrilikten daha kötü bu zamana kdr nasıl dayandiniz gidip o kdr hediye aldınız çok tuhaf
Yani şöyle ilk onun doğum günü oldu bende çok özendim sonra yılbaşı ve sevgililer günü geçti onlarda da aldım.Benim doğum günüm geldi aldığı hediyeyi gördüm bende yıldönümünde bir şey almadım zaten o da almadı.

Bir çikolata almasını ya da bir tane çiçek koparıp vermesini.
Sana bir çikolata almayan, bir çiçek koparıp vermeyen adamı hala niye koluna takıyorsun?
Kendine verdigin değer buysa sizlanma bence. "Ama seviyor" falan deme, sevgi gosterilen bir şeydir. Bu adamda yok ki gosterrmiyor

Evet cimri yada sana harcamaya eli gelmiyor ama arkadaşlariyla çatir çutur harciyor.Hiçmi insan yemek yiyelim falan demez yani hep yemesenizda ara sira insan oturur yer hep çay içilirmi ya.Utanmasa zaten size ödeticek.

Fazla düsünecek bisey yok. Düsünülmüyorsan, kendini iliskinin icinde güvende hissetmiyorsan bosuna uzatma. Güzel takilari insan kendine de alir. Düsünülüp secilmis birsey olsa rengi ciksa bile umursamazdin

Evet cimri yada sana harcamaya eli gelmiyor ama arkadaşlariyla çatir çutur harciyor.Hiçmi insan yemek yiyelim falan demez yani hep yemesenizda ara sira insan oturur yer hep çay içilirmi ya.Utanmasa zaten size ödeticek.

Bazilari "alışmasın" veya "daha iyisini bulurum belki" diye de harcamiyor

Biz eşimle aynı yaştayız, evlenmeden önce ikimiz de çalışıyorduk. Bir kere bana hesap ödettiğini ya da şunu da sen öde dediğini bilmem. Hep paramız ortak olmuştur, kimde ne varsa ikimizindi hep. 10 yılı geçti evliyiz. Hala da böyledir. Demek istediğim ortaklık göremediğin ilişkide değer yoktur. Karşındaki sana değer veriyor olsaydı hayatının ortağı olurdun, her şeyi birlikte yapardınız. Atıyorum sen tokum yemeyeceğim mi dedin o zaten senin halinden tok musun aç mısın anlayabilmeli, sen istemesen de sana teklif etmeli. Eğer sana değer veriyor olsaydı bilirdi. Önceliği sen olmalısın diyeceğim ama önceliği bırak, bu adam seni herhangi bir listede sıralamaya bile almamış… cimriden daha öte bir durum var bence.

Hadi doğumunu tamam hadi yilbasi hediyesi hiç konuşmadıniz ama aldınız üstüne sevgililer gününde niye alıyorsunuz cöp almam çöp

Bazilari "alışmasın" veya "daha iyisini bulurum belki" diye de harcamiyor
Alışmasın neya köpekmi bu.Bazı erkekler harbi öküz yani.Hem sevgilim olsun hemde elimi hiç cebime atmayayım oldu canım.Insan sevdiğı ve değer verdigi biri olunca son kuruşuna kadar harcamakdan asla çekinmez bu adam 50 tl kolye alırken bile eminim eli titreyerek almışdır.Konu sahibi çok uzatmadan ayrıl derim.

Hadi doğumunu tamam hadi yilbasi hediyesi hiç konuşmadıniz ama aldınız üstüne sevgililer gününde niye alıyorsunuz cöp almam çöp
Çünkü sevgililer gününden önce akşam napiyorsun diye sordum altın zincir bakıyorum dedi bende var ya senin dedim ama bir heyecanlandım kesin bana alıyor dedim.Sonra kendisine hediye aldım.Verdim giydi üstüne dene olmazsa değiştirelim dedim.Güzel oldu beğendim teşekkür ederim dedi.Rica ettim sarıldık.Ben bekliyorum içimden hani ne zaman verecek diye diye gün bitti evlere dağıldık.

Valla şaka gibi üzerine bu Adam ile geçen 10 ay
Yapmayın kendinize bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…