kaç kurtul bence.
cimri erkekten nefret ederim. iyi para kazanan biriyim ve sevgilisinin pahalı hediyeler almasına müsade etmeyen biri oldum hep. ama senin de dediğin gibi ufacık bir hediyeden bile mutlu olurum . önemli olan düşünmek. bu adam bu kadarını bile çok görüyor belli ki.
bir yere yemeğe gidildiğinde erkek ödemeye çalışmalı. haa ben de altta kalmam, ona yük olmam, sürekli o ödesin demem. ama onda o bana ödettirmeme çabasını görmem lazım.
eğer evlenirsen ailende ve arkadaş çevrende çok sorun yaşanır. herkes anında onun cimriliğini görür. ve arkanızdan şöyle konuşulur: "gamzenur'ları da pikniğe çağıralım mı?" "yok yaa, onun kocası da beleş mezar bulsa girecek. hiç çekemem şimdi" insanlar sürekli para hesabı yapan ve karşıya yük olan birini istemezler. valla ben olsam dışlarım. sizi karı-koca hiçbir yere çağırmam. "gamzenur iyi de kocasının pintiliği iğrenç" derim. bizim sülalede var böyle biri. herkes dalga geçiyor, arkalarından gülüyor. cimrilikleri üzerine espriler yapılıyor.
çok haklısın. bence bir insandan soğumak için en büyük nedenlerden biri cimrilik. terket gitsin. ömür böyle geçmez.