Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin amacı bu zaten böyle.diyor ki ortalık karısısın
Evet simdi fark ettim sizin yorumunuzu okuyunca hatirladim konu sahibini. Ama malesef yorum da yapmis oldum.
Benim cok isim hafizam yok. Nickleri ya da acilan konulari cabuk unutabiliyorum ama yorumunuzu okuyunca hatirladim. Evli bir adamla beraberdi evet. Zaten bir erkekle kıl tüy muhabbetine girmesinden belli. Cok bos galiba, yapacak bir isi yok bu gun ne yazsam diye dusunuyor belki de.

Cok yanlıs bi tavır bence adam demekki sizin kıl tuy düşüncenizden cekinip bi şekil lazere gitmiş siz üzerine bu sekil konusmussunuz eminim o kılı kafaya daha fazla takar ya da ay suramı da görse sunu dusunur mu der...

kocalarınız tüyünüze laf etse baslık acıp 10 sayfa aglıyorsunuz hanımlar, siz nasıl bu kadar acımasızca davranabiliyorsunuz aklım almıyor tutumunuzu yanlıs buluyorum.

Etrafımda pek böyle erkekler yok çok şükür

Kasimi alıyorum diye neden diyosunuz ki?
Bu kadar ozele girerseniz adamla vericegi cevap uzmesin sizi

Bir erkekle kıl tüy muhabbeti yapıyorsunuz. Tabi tercih sizin. Siz konuştuğunuz için bence cevabında sorun yok.

Erkek arkadaşınızla kıl tüy muhabbeti yapmayın. Birşey sürekli yapacağım deyip yapılmiyorsa bende irreti oluyorum. Yapacağınız şeyleri dillendirmeyin derim.

bakım yapıyorum yüzüme cilt bakımı yapıyorum deyip geçebilirdiniz. yani insan sevgilisine neden kıl tüy detaylarını söyler ki? sevgili değil kimseye söylenmez. ben söylemiyorum. wc'ye gittiğimi, gaz çıkardığımı söylemiyorsam bunu da söylemem nedir yani. yüz göz olmaya gerek yok.

Ya çok tuhaf, herkes gizliyor mu kocasından kıl tüy mevzusunu. Ben epilasyona giderken söylerdim gayet bugün güzellik merkezine gidicem lazer randevum var diye, bu kadar gizlenip saklanacak bir şey mi
Değil de bu kadar ayrıntıya girip sonra adam bu konuda konuşunca triplenmek de normal değil. Gerçi konu da gerçek değil muhtemelen.

Değil de bu kadar ayrıntıya girip sonra adam bu konuda konuşunca triplenmek de normal değil. Gerçi konu da gerçek değil muhtemelen.
Konu sahibinin evli adama aşk besliyor olmasından mütevellit konusunu ciddiye almadım ama gelen yorumlarda kaşını aldığını söyleme maske yaptım de, asla belli etmem minvalinde şeyler okuyunca şaşırdım açıkçası.

Takılmış gibi geldi bana

Sen herhalde o konuda hassas olduğun için alınmışsın

Valla isteyen gidiyor daha yeni kapandi estetisyenler tamamda 3 sene once pandemide yoktu. Ben senelerce gittim anca bitti. Kuzenim her defasindaa gidicem gidicem diyo 5 senedir yaydi durdu artik bana adres falan soruyo he diyip geciyrm buda oyle durum olmus bencee. Kendiniz icin gidin en guzel yatirim

3 yıldır aynı durumdan dolayı yakınan birine karşımda eşimde olsa bende aynısını söylerdim..bir yerden sonra bıkkınlık gelebilir

Ya çok tuhaf, herkes gizliyor mu kocasından kıl tüy mevzusunu. Ben epilasyona giderken söylerdim gayet bugün güzellik merkezine gidicem lazer randevum var diye, bu kadar gizlenip saklanacak bir şey mi
randevuya giderken okey o an gidecegin yeri soyluyorsun da, atiyorum evde kendine agda yapacak olsan bu soylenmeye deger bir sey mi djdkdhdkdjd

mesela ben sevgilimin banyoda ne yaptigini bilmiyorsam onun da benim neremi ne zaman aldigimi bilmesine gerek yok ya. hani denk gelirse gorur ayni evde ama telefondaki adama kaslarimi aldigim bilgisini vermem herhalde, o da lutfen bana vermesin

3 senedir birliktesiniz aslında söylediği şeyde birşey yok.
Aranızda ilişki çok mu resmi ?
Birde sürekli yapacağım deyip yapmıyorsan söylediği şey normal.
Gereksiz trip atmışssınız.

Ona buna ne gerek var diyen adam yüz için lazer sürprizi yaptı. Rahatsızlıktan değil, her seferinde ağda ile uğraşmayayım diye. Ben temkinli yaklaşıyordum lazere çünkü. Zaten her halimizi gören adamlardan bu kadar saklanmak bana da yersiz geliyor.

Gizlemek ne kelimee bir gün erkek arkadasima haber vermeden kaşlarimi aldirmak icin kuafore gittim. Arayacagi tuttu nerdesin dedi kuafordeyim dedim. Hayirdir dedi adam ben de fön cektiricem ya dedim. Kendisi il dısindaydi o zamanlar. Bir kavgaya tutustuk adam benden huylandi. Haber vermeden gidip fon cektirip ne isler karistiriyosun diye. Kuaforden eve donmek zorunda kaldim hicbir sey yaptirmadan ama yine de soylemedim kaslarimi aldirmaya gittigimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…