Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suratına telefon kapattığınız birinden özür beklemek
siz geçen hafta avukata aşık değil miydiniz?
3 yıldır neden sevmediğiniz biriyle birliktesiniz?
kıldan tüyden daha önemli bu mesele.
Sevmeyince demek ki tek muhabbet kıl tüy oluyor

Erkek arkadasiniz ile agda muhabbeti yapmayin o eksik kalsin

Kim bu erkek arkadaş evli ve avukat olan sevgilim mi
Hani karısını ablasi sandigin

Ve 3 yıldır beraber yaşıyorsunuz
Ama üst kattan gülüşme sesleri gelen kıza bir dünya laf ettirdin
Sevgilisiyle yaşıyor hatta fuhuş yapılıyor diye

Sende sevgilinle yaşıyorsun ve evli avukatla öyle mi
O laf ettirip kızı olmadık şeye soktun

O kız senmisin yoksa
O polise şikayet ettiğin kız kötüyse
Senin yaptığın ne o zaman kınaDiğin seyi kendin yaşıyorsun buna ne diyeceksin

Not....ben konu sahibinin dediklerinden dolayı yazıyorum yoksa beni ilgilendirmez kim ne yasarsa yaşasın sana ne falan demeyin konu icine yazdım zaten defalarca

Hiç özel alan bırakmamışsınız ki adam da saygı duyup kırılacağınızı düşünsün

Doğru demiş. Yerinizde saymayın. Ağır biz söz annem bana senelerdir tel taktırıcam diyorsun taktırmadın demişti ağır sözdü cidden (taktırmama sebebim çenemin geride olmasıydı). Yapan doktoru buldum 1 saniye düşünmeden yaptırdım. Bence sizde ya yaptırın ya da boş sözler söylemeyin

Bu arada lazer benide mahvetti yüzümü yani . Kimseye tavsiye etmem yüz bölgesine

Ben konu sahibinin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Adeta bir mikser edasıyla bdvyi karıştırmaya çalışıyor gibi hissediyorum.

Kişisel bakımın erkeklere anlatilmasindan hoşlanmıyorum ben tercih etmiyorum en azından.
Kocam evde yokken ne isim varsa hallederim tüy du kıldı maskeydi o evde yokken hallederim asla da ay killandim ay sivilcem cıktı demem daha çok etkenlerin bu tue şeylere çok dahil olması bilmesine karşı biriyim ,
Kocam evdeyken temizlik bile yapmıyorum değil artık kaşımı alıyorum tuyumu alıyorum dicem onu ilgilendirmezki bu benim bedenim benim bakimim çareler de çok gider yaptırırım maddi olarak ihtiyacım varsa kadinsal ihtiyaçlarım var para verirmisin derim o da sorarsa açıklarım ki sormaz bile . Ben de onun saçına sakalına karışmam kişi kendi bilmeli napmasi gerektiğini.
Bunu ona anlatıp dikkati o yine verdiğiniz için ben sizi hatalı buldum bu noktada şu da yanlış anlaşılmasın erkekler bizim bakimsizken de beğenmeli seven öyle yapar mantığı da var elbette buna da saygı göstermeyen birine dönüp sevgili olmam zaten.

Ben konu sahibinin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Adeta bir mikser edasıyla bdvyi karıştırmaya çalışıyor gibi hissediyorum.
Ama ben çok üzüldüm o kıza herkes bir sey yakistirdi biri dedi baba diye tanıtırlar ama babası bile değildir o dediler

Konu innadirici gelmese bile mutlaka bir yerde böyle durduk yere adı çıkarılanlar vardır diye yazdım konuya

3 Yildir biriyle birlikte ama avukat evli sevdiği var
Köyden de yeni gelmiş cik çikabilirsen işin içinden

Bu durumda ne diyoruz salladığımız yalanı unutmayalım diyoruz.

Pandemi 1 senedir var; sürekli bir şeyleri söyleyip çaresine bakmayan sadece söyleyen insanlardan ben hiç hoşlanmam

Erkek arkadaşının bu konuda laf etmesine bozulduysan bu konu ilk açıldığında ben bu konuları seninle konuşmak istemiyorum demeliydin

Biri bana ne yapiyorsun dese kasimi aliyorum demem, iyiyim evdeyim sen nasilsin ne yapiyorsun derim. Boylece kil tuy muhabbeti de baslamaz. Kil tuy muhabbetini zaten sevmem de hele ki bir erkekle bu muhabbetlere girmek cok itici bana gore.
Konu sahibinin amacı bu zaten böyle.diyor ki ortalık karısısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…