- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sevmeyince demek ki tek muhabbet kıl tüy oluyorsuratına telefon kapattığınız birinden özür beklemek
siz geçen hafta avukata aşık değil miydiniz?
3 yıldır neden sevmediğiniz biriyle birliktesiniz?
kıldan tüyden daha önemli bu mesele.
Az önce normal bir şekilde telefonla konuşuyorduk. Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim. Oda benim daha önce yüzüme lazer yaptığımı ve bundan mağdur olduğumu yüzüm birden tüy olduğunu biliyor. Ki onu geçtim kaç kez benide gördü kendisi üç senedir birlikteyiz çünkü . Daha sonra bana aaa bak reklamlarda gördüm ağda var bir tane yüzün tümüne yapiştırıyorsun alıyor tüyleri dedi . Bende ağda yapmam ben sevmiyorum iğneli epilasyona gidecegım dedim . Eee yavrum sende üç senedir gidicem diyorsun gitmiyorsun dedi bana ve güldü . Sanki benim çektiğim zorlukları hiç bilmiyormuş gibi . Dedim çok mu komik . Kapatıyorum telefonu dedim ve yüzüne kapattım . İnsan geriye arar bir özür dilerdi bunda oda yok . Ben istemezmiyim başlamak ama bulunduğum şehir küçük lazer yüzümü mahvetti pandemi de her yer kapalı ben daha ne yapayım. Şimdi bu erkek arkadaşıma ben ne diyeyim hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam mı etmeliyim ?
Hiç özel alan bırakmamışsınız ki adam da saygı duyup kırılacağınızı düşünsünAz önce normal bir şekilde telefonla konuşuyorduk. Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim. Oda benim daha önce yüzüme lazer yaptığımı ve bundan mağdur olduğumu yüzüm birden tüy olduğunu biliyor. Ki onu geçtim kaç kez benide gördü kendisi üç senedir birlikteyiz çünkü . Daha sonra bana aaa bak reklamlarda gördüm ağda var bir tane yüzün tümüne yapiştırıyorsun alıyor tüyleri dedi . Bende ağda yapmam ben sevmiyorum iğneli epilasyona gidecegım dedim . Eee yavrum sende üç senedir gidicem diyorsun gitmiyorsun dedi bana ve güldü . Sanki benim çektiğim zorlukları hiç bilmiyormuş gibi . Dedim çok mu komik . Kapatıyorum telefonu dedim ve yüzüne kapattım . İnsan geriye arar bir özür dilerdi bunda oda yok . Ben istemezmiyim başlamak ama bulunduğum şehir küçük lazer yüzümü mahvetti pandemi de her yer kapalı ben daha ne yapayım. Şimdi bu erkek arkadaşıma ben ne diyeyim hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam mı etmeliyim ?
Ben konu sahibinin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Adeta bir mikser edasıyla bdvyi karıştırmaya çalışıyor gibi hissediyorum.Kim bu erkek arkadaş evli ve avukat olan sevgilim mi
Hani karısını ablasi sandigin
Ve 3 yıldır beraber yaşıyorsunuz
Ama üst kattan gülüşme sesleri gelen kıza bir dünya laf ettirdin
Sevgilisiyle yaşıyor hatta fuhuş yapılıyor diye
Sende sevgilinle yaşıyorsun ve evli avukatla öyle mi
O laf ettirip kızı olmadık şeye soktun
O kız senmisin yoksa
O polise şikayet ettiğin kız kötüyse
Senin yaptığın ne o zaman kınaDiğin seyi kendin yaşıyorsun buna ne diyeceksin
Not....ben konu sahibinin dediklerinden dolayı yazıyorum yoksa beni ilgilendirmez kim ne yasarsa yaşasın sana ne falan demeyin konu icine yazdım zaten defalarca
Ama ben çok üzüldüm o kıza herkes bir sey yakistirdi biri dedi baba diye tanıtırlar ama babası bile değildir o dedilerBen konu sahibinin gerçek olduğunu düşünmüyorum. Adeta bir mikser edasıyla bdvyi karıştırmaya çalışıyor gibi hissediyorum.
Bu durumda ne diyoruz salladığımız yalanı unutmayalım diyoruz.Ama ben çok üzüldüm o kıza herkes bir sey yakistirdi biri dedi baba diye tanıtırlar ama babası bile değildir o dediler
Konu innadirici gelmese bile mutlaka bir yerde böyle durduk yere adı çıkarılanlar vardır diye yazdım konuya
3 Yildir biriyle birlikte ama avukat evli sevdiği var
Köyden de yeni gelmiş cik çikabilirsen işin içinden
Aynen öyleBu durumda ne diyoruz salladığımız yalanı unutmayalım diyoruz.
Konu sahibinin amacı bu zaten böyle.diyor ki ortalık karısısınBiri bana ne yapiyorsun dese kasimi aliyorum demem, iyiyim evdeyim sen nasilsin ne yapiyorsun derim. Boylece kil tuy muhabbeti de baslamaz. Kil tuy muhabbetini zaten sevmem de hele ki bir erkekle bu muhabbetlere girmek cok itici bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?