- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yalnız şu kısmı kaçırıyorsunuz, ben kıl ya da tüyle ilgili onu rencide edecek tek bir laf dahi etmedim. Ya da genel anlamda bir konuşmam bile olmadı bu konuda. Ki zaten o kadar tüylü de değildi. Sadece kendisi fazla takıntılıydı. Ben de sadece bana anlatmasına gerek olmadığını söyledim ona. Bilmek zorunda değilim. Ve acımasız değildim söylerken. kızıyordum ama ona kızgınlıkla cevap vermiyordum. "Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Bana söyleme" diyordum ona. Lazere gittiğinde bana haber vermek zorunda değil ki. Napıyorsun dediğimde halletmek gereken bir işim var diyebilir. Kılı çok problem etmesem de muhabbetinin yapılmasını problem ediyorum evet.Cok yanlıs bi tavır bence adam demekki sizin kıl tuy düşüncenizden cekinip bi şekil lazere gitmiş siz üzerine bu sekil konusmussunuz eminim o kılı kafaya daha fazla takar ya da ay suramı da görse sunu dusunur mu der...
kocalarınız tüyünüze laf etse baslık acıp 10 sayfa aglıyorsunuz hanımlar, siz nasıl bu kadar acımasızca davranabiliyorsunuz aklım almıyor tutumunuzu yanlıs buluyorum.
Beylerimiz kaşımızı aldığımızı duyarlarsa bizden soğuyabilirler. Çünkü biz pembe çilek kokulu kaka yapan, kaymak gibi kılsız tüysüz varlıklarızKonu sahibinin evli adama aşk besliyor olmasından mütevellit konusunu ciddiye almadım ama gelen yorumlarda kaşını aldığını söyleme maske yaptım de, asla belli etmem minvalinde şeyler okuyunca şaşırdım açıkçası.
Durduk yere kaşımı alıyorum demem ama iğneli epilasyona gidiyorken beni çıkışa almaya geldiği zamanlar bıktım bitse de kurtulsam diye yakındığım çoktur. Çok canın yanıyorsa bırak bizde de yok mu sanki kıl tüy der gönül verirdi o zamanki sevgilim şu anki eşimrandevuya giderken okey o an gidecegin yeri soyluyorsun da, atiyorum evde kendine agda yapacak olsan bu soylenmeye deger bir sey mi djdkdhdkdjd
mesela ben sevgilimin banyoda ne yaptigini bilmiyorsam onun da benim neremi ne zaman aldigimi bilmesine gerek yok ya. hani denk gelirse gorur ayni evde ama telefondaki adama kaslarimi aldigim bilgisini vermem herhalde, o da lutfen bana vermesin
Heh işte aynen. Eşim banyoda uzun kalınca aşkım sörf mü yaptın diye takılırım temizlik yaptım rahatladım der adamdan sogumam yani ne alaka. Zaten sevişirken görmicek miyim temizlendiğini neden saklasınBeylerimiz kaşımızı aldığımızı duyarlarsa bizden soğuyabilirler. Çünkü biz pembe çilek kokulu kaka yapan, kaymak gibi kılsız tüysüz varlıklarız
E ne olacaktı ki bilse ne olabilir meselaGizlemek ne kelimeebir gün erkek arkadasima haber vermeden kaşlarimi aldirmak icin kuafore gittim. Arayacagi tuttu nerdesin dedi kuafordeyim dedim. Hayirdir dedi adam ben de fön cektiricem ya dedim. Kendisi il dısindaydi o zamanlar. Bir kavgaya tutustuk adam benden huylandi. Haber vermeden gidip fon cektirip ne isler karistiriyosun diye. Kuaforden eve donmek zorunda kaldim hicbir sey yaptirmadan ama yine de soylemedim kaslarimi aldirmaya gittigimi
Bir ara biri regl agrısı için konu açmıştı, başka bir üye de neden durduk yere regl olduğunuzu eşinize söylüyorsunuz ki ben sabahları namaza kalkmıyorum diyince anlıyor eşim yüz göz olmayın tarzı bir yorum yapmıştı. Benim yüz göz anlayışım ile forumun anlayışı aynı değil bence. Ben daha olmadan “aşkıaaammmmm iki güne olacam heeeeee” modunda geziyorum.Ona buna ne gerek var diyen adam yüz için lazer sürprizi yaptı.Rahatsızlıktan değil, her seferinde ağda ile uğraşmayayım diye. Ben temkinli yaklaşıyordum lazere çünkü. Zaten her halimizi gören adamlardan bu kadar saklanmak bana da yersiz geliyor.
Bu kadar seffaf olmak mecburi mi?Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim
Ne senin kakan pembe değil miBeylerimiz kaşımızı aldığımızı duyarlarsa bizden soğuyabilirler. Çünkü biz pembe çilek kokulu kaka yapan, kaymak gibi kılsız tüysüz varlıklarız
Yok ayip degil ama beynime bu sekilde kodlanmis neden bilmiyorum asla soylemem sanki erkekler igreniyor bu tarz seylerden gibi geliyor.E ne olacaktı ki bilse ne olabilir meselaayıpsa nesi ayıp? İş çevirdiğinizi düşünmesine rağmen saklamak
Bu karsi cins icin de gecerli. Gelip bana ozel durumlarini anlatmasin bi zahmet. Killi tuyluyuz diye herkese her seyimizi gosterelim o zaman siz beraber tuvalete girin cok seffaf bir iliski olurBeylerimiz kaşımızı aldığımızı duyarlarsa bizden soğuyabilirler. Çünkü biz pembe çilek kokulu kaka yapan, kaymak gibi kılsız tüysüz varlıklarız
Gizlemek ne kelimeebir gün erkek arkadasima haber vermeden kaşlarimi aldirmak icin kuafore gittim. Arayacagi tuttu nerdesin dedi kuafordeyim dedim. Hayirdir dedi adam ben de fön cektiricem ya dedim. Kendisi il dısindaydi o zamanlar. Bir kavgaya tutustuk adam benden huylandi. Haber vermeden gidip fon cektirip ne isler karistiriyosun diye. Kuaforden eve donmek zorunda kaldim hicbir sey yaptirmadan ama yine de soylemedim kaslarimi aldirmaya gittigimi
Size ne? Konuya dönün beni kovalamayınadam sizden fön çektiriyorsunuz diye huylandı ve siz birşey yaptırmadan dönmek zorunda kaldınız
Ya çok tuhaf, herkes gizliyor mu kocasından kıl tüy mevzusunu. Ben epilasyona giderken söylerdim gayet bugün güzellik merkezine gidicem lazer randevum var diye, bu kadar gizlenip saklanacak bir şey mi
Yok zaten konu sahibi açısından konuşmuyorum. Yorum yapan üyeler gördüm asla söylemem saklarım cilt bakımı yaptım derim vs diyen. Onlar saçma. Yoksa evde kaş alırken telefonu alıp eşime kocacımmm kaşlarımı alıyorum bıktım mesajı atmam yaniEşimle oturup birbirimizin kaşlarini bile aliyoruz ama sevgiliyken telefonda kıl muhabbeti cevirmemiştim hiç.
Özel olarak saklamak degil de muhabbeti asiri gereksiz. Habire kilimdan tuyumden biktim diye 3 sene ütülerse boyle soyleyince de kirilmamasi lazim.
sizi niye kovalayım ki? herkese açık bi yerde anınızı yazmışsınız ve o anı bir kadın olarak çok aşağalayıcı geldi şaşkınlıkla sorma gereği duydumSize ne? Konuya dönün beni kovalamayın
Tuvalete girmekle kaşlarımı alacam demeyi bir tutmak da ne bileyim...Bu karsi cins icin de gecerli. Gelip bana ozel durumlarini anlatmasin bi zahmet. Killi tuyluyuz diye herkese her seyimizi gosterelim o zaman siz beraber tuvalete girin cok seffaf bir iliski olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?