- Konu Sahibi zorunlualann
Yalnız şu kısmı kaçırıyorsunuz, ben kıl ya da tüyle ilgili onu rencide edecek tek bir laf dahi etmedim. Ya da genel anlamda bir konuşmam bile olmadı bu konuda. Ki zaten o kadar tüylü de değildi. Sadece kendisi fazla takıntılıydı. Ben de sadece bana anlatmasına gerek olmadığını söyledim ona. Bilmek zorunda değilim. Ve acımasız değildim söylerken. kızıyordum ama ona kızgınlıkla cevap vermiyordum. "Bu tarz muhabbetlerden hoşlanmıyorum. Bana söyleme" diyordum ona. Lazere gittiğinde bana haber vermek zorunda değil ki. Napıyorsun dediğimde halletmek gereken bir işim var diyebilir. Kılı çok problem etmesem de muhabbetinin yapılmasını problem ediyorum evet.Cok yanlıs bi tavır bence adam demekki sizin kıl tuy düşüncenizden cekinip bi şekil lazere gitmiş siz üzerine bu sekil konusmussunuz eminim o kılı kafaya daha fazla takar ya da ay suramı da görse sunu dusunur mu der...
kocalarınız tüyünüze laf etse baslık acıp 10 sayfa aglıyorsunuz hanımlar, siz nasıl bu kadar acımasızca davranabiliyorsunuz aklım almıyor tutumunuzu yanlıs buluyorum.
Son düzenleme: