- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
- Konu Sahibi zorunlualann
Rahatsız olması normal olabilir ama ben olsam söyleyemezdim. Böyle konular konuşup laubali olmak istememE yani ona kalmis tabii ki Goren dokunan o sonucta. Rahatsiz olmasi normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsız olması normal olabilir ama ben olsam söyleyemezdim. Böyle konular konuşup laubali olmak istememE yani ona kalmis tabii ki Goren dokunan o sonucta. Rahatsiz olmasi normal
Şahsen ben görüştüğüm adamla böyle birseyi konuşmazdım , nisanliyken lazerli epilasyona gittim şuan evliyim eşim gittiğimi bile bilmez böyle şeyleri konuşmayı sevmem , yani gereksiz bir konuşma olmuş, bence sorun sizde bu tarz şeyleri bir erkekle konuşmak saçma ve sizden soğuma sebebi bile olabilir, konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek var mı gidersin zamanı gelince yaptırırsın, siz oturup birde muhabbetini yapıyorsunuz o bir erkek sizi ne kadar iyi anlar ki ...Az önce normal bir şekilde telefonla konuşuyorduk. Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim. Oda benim daha önce yüzüme lazer yaptığımı ve bundan mağdur olduğumu yüzüm birden tüy olduğunu biliyor. Ki onu geçtim kaç kez benide gördü kendisi üç senedir birlikteyiz çünkü . Daha sonra bana aaa bak reklamlarda gördüm ağda var bir tane yüzün tümüne yapiştırıyorsun alıyor tüyleri dedi . Bende ağda yapmam ben sevmiyorum iğneli epilasyona gidecegım dedim . Eee yavrum sende üç senedir gidicem diyorsun gitmiyorsun dedi bana ve güldü . Sanki benim çektiğim zorlukları hiç bilmiyormuş gibi . Dedim çok mu komik . Kapatıyorum telefonu dedim ve yüzüne kapattım . İnsan geriye arar bir özür dilerdi bunda oda yok . Ben istemezmiyim başlamak ama bulunduğum şehir küçük lazer yüzümü mahvetti pandemi de her yer kapalı ben daha ne yapayım. Şimdi bu erkek arkadaşıma ben ne diyeyim hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam mı etmeliyim ?
İste konu sahibinin soylememesi gerekirdi. Ese bile soylenmez bana gore. Herkesin ne olursa olsun bi ozeli olmaliRahatsız olması normal olabilir ama ben olsam söyleyemezdim. Böyle konular konuşup laubali olmak istemem
Evet öyle bekledim hakikattene siz başlatmışsiniz kil tüy muhabbetini oda fikrini söylemiş.
yanliş biseyde soylememis 3 yildir gidecegim diyorsun bir turlu gidemedin demis.
sizin alindiginiz nokta sanki gidecektin gitmedin demesi degilde, bu lafla killi oldugunuzu onaylamis olmasi sanki.
sen her halinle guzelsin ne onemi var falan demesini beklemissiniz sanki.
Abowwww. Adamı geyik etmiş, birde kıldan,tüyden meselelerle buradan arkasından sallıyor :)Adam anormal bir cevap vermemiş ki.
Sürekli öyle yapıcam edicem diyip yapmayan insanların sürekli söylenmesi tuhaf duruyor.
Eğer birşeyi yapmayacaksanız dile getirmeyin yoksa adam böyle verir cevabı işte.
Özür beklemenizde aynı bir komik kusura bakmayın.
Siz daha 1 2 hafta önce avukata aşık olmamış mıydınız? Hatta evliydi falan. Siz önce avukata aşık olduğunuz için sevgilinizden özür dileyip ayrılın, sonra o sizden özür dilesin.
Kendi kusurlarınıza, hatalarınıza bakmadan prenses prenses karşınızdaki insandan özür bekliyorsunuz ya komik.
Bazı erkekler böyle muhabbetleri çok severler (küçükken annesinin günlerinde laf dinleyen türden erkekler) . Ben de normalde paylaşmam ama bir sevgilim vardı lazere gittiğim dönemde, kendisi böyle inceler inceler 'bak buralar dökülmüş hep' falan derdi saçımı boyardi, kinaya nisana gitmeden once ona ugrardim, saçımı düzleştirir- internnetten öğrendiği şekil örgü,topuz falan yapardı, sağ elime oje sürerdi. Hatta benim kamp tatillerim sonrası permalı saçım düğüm olurdu (şampuan degmedigi için) çok zor çözülürdü. Bir keresinde benimle kuaföre gelip kuaförden öğrenmişti nasıl açacağını, sonrasında hep kendi açardı var yani böyle erkekler. Onlara kısır yap, Rus salatası yap, otur saatlerce kadın muhabbeti etŞahsen ben görüştüğüm adamla böyle birseyi konuşmazdım , nisanliyken lazerli epilasyona gittim şuan evliyim eşim gittiğimi bile bilmez böyle şeyleri konuşmayı sevmem , yani gereksiz bir konuşma olmuş, bence sorun sizde bu tarz şeyleri bir erkekle konuşmak saçma ve sizden soğuma sebebi bile olabilir, konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek var mı gidersin zamanı gelince yaptırırsın, siz oturup birde muhabbetini yapıyorsunuz o bir erkek sizi ne kadar iyi anlar ki ...