• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ara biri regl agrısı için konu açmıştı, başka bir üye de neden durduk yere regl olduğunuzu eşinize söylüyorsunuz ki ben sabahları namaza kalkmıyorum diyince anlıyor eşim yüz göz olmayın tarzı bir yorum yapmıştı. Benim yüz göz anlayışım ile forumun anlayışı aynı değil bence. Ben daha olmadan “aşkıaaammmmm iki güne olacam heeeeee” modunda geziyorum.
Sabah namaza hiç kalkmıyorsak nasıl anlatacaz peki?

sizi niye kovalayım ki? herkese açık bi yerde anınızı yazmışsınız ve o anı bir kadın olarak çok aşağalayıcı geldi şaşkınlıkla sorma gereği duydum
ama itiraf edin ben yazınca sizin de zorunuza gidip "hakikaten neden o sırada o terbiyesizliğe kuaförden çıkmayıp dik durdmadım" dediniz kendinize
Ya arkadasim size ne? Ben size iliskimin dinamigini sorgulama hakki verdim mi? Konu acip soru sordum mu? Size ne?

İstedigimi yaparim iliskimde. Hangi hakla sorguluyorsunuz?

Erkeklerin çoğunun en tahammül edemediği şey kıl. Asker arkadaşı gibi hissediyorlar. Ağda deriyi sarkıtıyor, yüzde tavsiye etmem. Yüzümdeki kıl ve tüyler için Yaylı bir cımbızım, kaş usturam ve seneler önce aldığım Slique diye el aparatım var. Pandemiden beri kuaföre gitmiyorum. Evde kendim yapıyorum. Eşimle 2 senedir evliyiz. Kıl tüy muhabbetlerine girmeyiz. Evde 2 ayrı banyomuz var. Kişisel hijyenimizi birbirimizi sorgulamadan hallederiz. Bence eşler arasında bir sınır olmalı.

Ben kısaca regl oldum demeyi tercih ediyorum ama sizin kafa yapınızdaki kadınlar için “kukum uf oldu” önerisi geldi. Kullanabilirsiniz 😉
Vavvv ne kadar modernsiniz. Allah esinize sabir versin. Vallahi benim burdan midem bulandi. Adama acidim. Tanisabilir miyiz kadin gorsun😂😂😂

Maksat sizin adam kadın gorsun😎 amme hizmeti
Kendinizi evli adamlara “kadın görsün” diye sunmanızdan sevgiliniz rahatsız olmayacaksa benim için sorun yok.

Sizi göz ardı ediyorum çünkü bu kadar seviyesi düşük bir diyalog beni yeterince rahatsız etti.

Kendinizi evli adamlara “kadın görsün” diye sunmanızdan sevgiliniz rahatsız olmayacaksa benim için sorun yok.

Sizi göz ardı ediyorum çünkü bu kadar seviyesi düşük bir diyalog beni yeterince rahatsız etti.
İyi sorun yoksa atin ozelden hadi bakalim ben rahatsiz olmam🥳

Ya arkadasim size ne? Ben size iliskimin dinamigini sorgulama hakki verdim mi? Konu acip soru sordum mu? Size ne?

İstedigimi yaparim iliskimde. Hangi hakla sorguluyorsunuz?

bu sinir bana mı yoksa sizi çok çirkin şeyle itham eden sevgilinize mi?
yok ben buldum siniriniz kendinize 😉

Hadi itiraf edin, zamanında tepki veremediniz şimdi hatırlayınca kendinize kızdınız. Bu kızgınlık burdaki kimseye değil aslında, kendinize.
Hayir ya kizmadim ki benim butun iliskilerimde vardir bu. Yani bu olaydan bagimsiz olarak soyluyorum. Oradaki meseleyi bilmeden sorduklari icin kizdim yoksa adamin kiskanmak icin sebepleri vardi yani benim icin hic problem degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back