Erkek arkadaşım 3 senedir iğneli epilasyona gidicem diyorsun gidemedin bir türlü sende demesi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen ben görüştüğüm adamla böyle birseyi konuşmazdım , nisanliyken lazerli epilasyona gittim şuan evliyim eşim gittiğimi bile bilmez böyle şeyleri konuşmayı sevmem , yani gereksiz bir konuşma olmuş, bence sorun sizde bu tarz şeyleri bir erkekle konuşmak saçma ve sizden soğuma sebebi bile olabilir, konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek var mı gidersin zamanı gelince yaptırırsın, siz oturup birde muhabbetini yapıyorsunuz o bir erkek sizi ne kadar iyi anlar ki ...

Bence erkek arkadaş ile bu kadar detaylı mevzular konuşulmamalı. Biraz gizlilik ve gizem olmalı.
İğneli epilasyondan da mucize beklemeyin. Kökleri simsiyah değilse açık renkli tüylerin köküne hiç 1 ehli uzman, doğru akımı veremez. Ben de zamanında en büyük Estetik merkezlerinde tecrübe edindiğim için paylaşmak istedim.

Evet öyle bekledim hakikatten

Abowwww. Adamı geyik etmiş, birde kıldan,tüyden meselelerle buradan arkasından sallıyor :)

Konuyu bırakalımda boşa emek harcamasın merak edenler.

Tam bir 'yarasi olan gocunur' konusu olmuş. Eğer siz de böyle düşünmeseydiniz zaten bunca takilmazdiniz. Bence böyle büyütmenizin sebebi çocuğun haklı olması..
Çocuk kötü bir şey dememiş ki. Üç yıldır gidecem gidecem diyorsanız tabii ki söyleyebilir. Aman sevgilim alınmasın ,aman aşkım gucenmesin diye her şeyi içinde tutsa,ne anladm ben bu ilişkiden:))
Bana da diyorlar bir benzer şeyi ,hak veriyorum. Beş ay önce istifaya karar verdim. Sonra dedim ki, xxxy yapayım da, öyle çıkayım,bahane olsun. Ama o xxxy dedigim zamazingoyu hiç yapamadım,pandemi yüzünden imkanlar sıfıra yakindi. O yüzden hala işteyim, benden sonra kaç kişi istifa etti çıktı, ben hala xxxy olunca çıkacam diyorum.
O yüzden beni de gören 'ohoo,sen çıkmıyor muydun' diyorlar, 'bu gidişler herkes çıkar,sen buraya müdür olursun' falan diyorlar ben de hak verip gülüp geciyorum .
Siz de gerekszi ve çocukça bir tepki vermişsiniz. Ayrıca madem kıl tüy sizin hassas noktanız,neden 'kaslarimi alıyordum,bıktım tüylerden' falan diyorsunuz? Konuyu siz acmissiniz,adam da katilmis. Sonra da durduk yere dellenmissiniz.
Bence siz arayıp özür dileyin, uzattım gereksiz yere diye

Eşimle hamileliğimin son ayı haricinde hiç böyle muhabbetlere girmedim . 16 yıldır tanışıyoruz. Ne gerek var böyle muhabbetlere ? Adam haklı ne desin ? 3 yıldır kıldan tüyden konuşuyorsunuz demek ki ? Gideceksen git epilasyona vs , gitmeyeceksen gitme yani . Sürekli gündeme getirme bu konuyu . Ağdayı sevmem ben ne demek ya

Bazı erkekler böyle muhabbetleri çok severler (küçükken annesinin günlerinde laf dinleyen türden erkekler) . Ben de normalde paylaşmam ama bir sevgilim vardı lazere gittiğim dönemde, kendisi böyle inceler inceler 'bak buralar dökülmüş hep' falan derdi saçımı boyardi, kinaya nisana gitmeden once ona ugrardim, saçımı düzleştirir- internnetten öğrendiği şekil örgü,topuz falan yapardı, sağ elime oje sürerdi. Hatta benim kamp tatillerim sonrası permalı saçım düğüm olurdu (şampuan degmedigi için) çok zor çözülürdü. Bir keresinde benimle kuaföre gelip kuaförden öğrenmişti nasıl açacağını, sonrasında hep kendi açardı var yani böyle erkekler. Onlara kısır yap, Rus salatası yap, otur saatlerce kadın muhabbeti et

Kıl tüy gerçekten itici duruyor kadında
Ağdayla alabilirsin yada iple
Niye ağdayla almıyorsun ki
Ne bilim benim çok zayıf tüylerim var o bile rahatsız ediyor
İğneli epilasyon gerçekten çok etkili favori ve çene tüylerini tamamen temizliyor
Ben gitmiştim ama yarım bıraktım
Bayağı azaldı çok etkisini gördüm istikrarlı olmamama rağmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…