Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="buseee90" data-source="post: 3947821"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=3947821"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-3947821">buseee90 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar sabah mesaj yazdım mesajım aynen şu:<br />
"Günaydın canım nasılsın?Ben seni yeni yeni tanıyorum.Sevginin, aşkın içine para konusu girince hoş olmuyor,aramızı bozar bu para konusu korkuyorum.Eşim değilsin ki.Ailene anlat, kaza yaptığın kişilerden istesen,denesen diyorum.Cumaya kadar bulamazsan yine de borç olarak Cuma veririm.öptüm canım".<br />
<br />
O da sert biri zaten biraz da sinirli yapısı var." Ben zaten senden istemedim ki" yazmış.<br />
<br />
"Peki canım kolay gelsin".yazdım.<br />
<br />
<br />
O da "Aklında olsun bir daha bana birşey sorma" yazmış.<br />
bir suç mu işledim cevap ne yazılabilir ki.Bana tafra mı yapıyor para vermek istemiyorsun iye anlayamadım.Gönderdiğim mesaj mı kötü????cevap yazın kızlar ne olur.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
fikrimce gereksiz bir mesaj atılmış canım aşkım sevgilim denilen bir ilişkide ne kadar soğuk bir hava estirmiştir kimbilir daha eşim değilsin ki seni yeni tanıyorum gibi şeyler evet doğru ama açıkca söylenmesi bence yanlış...adamın agzından zorla borcun var mı senin diyip lafı alman da doğru değil..borcu olan adam beni mutlu edemez mantığıyla sorunu sormuşsun yani sen aşık değilsin mantık evliliği deneyeceksin çünkü aşık olanın aklına borcu var mı parası var mı diye sormak pek gelmez..e madem sordun öğrendin e güzelim aklını kullanıp ah ah keşke olsaydı da ben verseydim hayatım ama eve aileme vermekten bana kalıyor mu ki falan deseydin ya...erkeklere karşı param bol havasında olmak yanlış bence...benim bişeyim yok bi işim var işte aileme veriyorum imajı cizmek daha mantıklı ki seni niye sevdigini anlayasın...ayrıca zorla 100ytl neden veriyorsun ki zorlamaya gerek mi var mantıken 20ytl ile geçinemezdi zaten seni kandırmış sen de harçlığını vermişsin onun alması da ayrı bi gariplik yani...neyse yerinde olsam güçsüz kadından bi ayda 100ytl alan ve kendine kontör alıp senin sesimi duymak için arayamayan bi adamın evlilikte tüm maddi ve manevi yükleri bana atacagımı anlayıp aşık da olmadıgım için yoluma bakardım...</div>