istememiş ama banka ile problemini paylaşmış...:1closedeyes:yani zarf atmış,sende mektupmu yollayacaksın:sm_confused:
empati yapıyorum onurlu bir erkek olarak henüz bir aydır çıktığım bir kadına bu durumumu asla belirtmezdim...hele değer veriyorsam,yanlış anlaşılabilirim benden uzaklaşır korkusu ile kesinlikle belirtmezdim...kaldı ki ben kadın olarak bile bir aydır çıktığım bir erkeğin borç olarak bile olsa baan yardımını yine asla kabul etmez zaten bu durumumuda paylaşmazdım:1closedeyes:...kazayı kimlerle yaptıysa gitsin onlardan istesin...yada gidip kimden isterse istesin size ne,bize ne....siz hayatınıza girene kadar bu adamın hiç kimsesi yokmuymuş...:sm_confused:ne münasebet canım aptallık yapmayın lütfen..gördüğüm kadarı ile işiniz gücünüz var,tahsiliniz iyi ne bu şimdi sanki bir noksanlığınız varda adamı bunlarla elinizde tutmaya ihtiyacınız varmış gibi...sizi bu pozisyona sokuyor...gitsin baksın başının çaresine...krediyi çekerken hesabını kitabını yapsaymış...hem rent car arabaları kaskolu değilmi...benim bildiğim olmak zorunda...her ne ise ne ...bildiğim millet bu zamanda kocasına bile bu kadar verici olmazken sizin zorunuza ne olmuş...kendi hayatını bile idame sıkıntısı olan bir adam çekilmez vallahi...yanlış anlamayın bahsettiğim para pul ve zenginlik değil...erkekten beklenen ayakta kalma,mücadele etme,korumacı olma ve tabii onurlu gururlu olma...bunlardan zaafiyeti olan bir erkek:uhm:ne bileyim ben ...aklınızı karıştırmayayımda ben saygı duyamam..bence erkeğin,erkeğe yakışır bir duruşu olmalı hayatta ...asalak ve kurnazca değil....kısacası para vermen yanlış mı??? evet yanlış:1closedeyes: