• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ailesine ilişkimizi söylemiyor

Nihal bengu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
17
11
3
21
Merhabalar,
Erkek arkadaşımla aramda iyi giden bir ilişkim var ama ufak bir sorunumuz var.
Biz ciddi olarak ilişkiye başladık ve öyle düşüncemiz devam ediyor. Bugün babam şans eseri sevgilimi öğrendi bu durumu kendinisine önceden babam öğrenirse senin ailen de öğrenmeli ilişkimizi dedim. Malum unutmuş veya yalan söylüyor. Bu durumdan şüphe etmeli miyim yoksa ailesine söylemek için zaman mı bekliyor kendince ne yapmam lazım önerilerinizi okuyacağım.

Bir iki gün bekleyin bakalım.
Duruma göre geçer karşısına düşündüklerinizi sorar ve bir cevap istersiniz.

Üc durum olabilir:
Birincisi ailesinin önüne kiz arkadasini evlenmek istediginde ancak cikartabilir. Öyle aileler var.
Ikincisi sizin numaradan "babam ögrendi" dediginizi düsünebilir ciddi adimlari hizlandirmak adina (bunu yapan kadinlar var).
Ücüncüsü: Daha ailesi ile tanistirmak istemiyor

Merhabalar,
Erkek arkadaşımla aramda iyi giden bir ilişkim var ama ufak bir sorunumuz var.
Biz ciddi olarak ilişkiye başladık ve öyle düşüncemiz devam ediyor. Bugün babam şans eseri sevgilimi öğrendi bu durumu kendinisine önceden babam öğrenirse senin ailen de öğrenmeli ilişkimizi dedim. Malum unutmuş veya yalan söylüyor. Bu durumdan şüphe etmeli miyim yoksa ailesine söylemek için zaman mı bekliyor kendince ne yapmam lazım önerilerinizi okuyacağım.
Evlilik düşüncesi yoksa söyleniyordur.Bazi ailelerde erkek çocuk bile sevgili yapsın istemiyorlar.

bence yaş ile etkili bir durum bu. akıl vermek bana düşmez ama evlenmeyi istemiyordur henüz ama kaybetmemek için aileme söylemek istemiyorum diyemiyordur

aynen :KK70: ben de anlamadım
Biz böyle bir karar vermiştik ilişkiye başlarken ve bu durum sizin alay konunuz asla olamaz bu 1 .
İkincisi ise benim yaşımda evlenen çok sayıda insan var kişileri yargılarken ince ve gerekli düşünmeye çalışın size faydası olur empati yeteneğiniz gelişir.

Daha 20 yaşında . Konu fakedir inş😁
Hahahah komiksiniz gerçekten ya inanmıyorum. Burada tecrübe sahibi yardımcı olacak insanlardan fikir alıyorum siz goygoy derdindesiniz bence kendinizi bir anlamaya çalışın burası goygoy mekanı değil.

Hahahah komiksiniz gerçekten ya inanmıyorum. Burada tecrübe sahibi yardımcı olacak insanlardan fikir alıyorum siz goygoy derdindesiniz bence kendinizi bir anlamaya çalışın burası goygoy mekanı değil.
Burayi takip etseydin goygoy mekanı olduğunu da anlardın. Ayrıca söylediklerimde gayet ciddiyim. 20 yaşında ne ciddi ilişkisi ?

Biz böyle bir karar vermiştik ilişkiye başlarken ve bu durum sizin alay konunuz asla olamaz bu 1 .
İkincisi ise benim yaşımda evlenen çok sayıda insan var kişileri yargılarken ince ve gerekli düşünmeye çalışın size faydası olur empati yeteneğiniz gelişir.
Yav he.

Önce bi büyüyün evliliği sonra düşünürsünüz. Birinin ailesi öğrenince ötekinin de öğrenmesi beklentiniz aşırı aşırı saçma. Ortada ciddi bir şey yokken neden aileler öğrensin, bu genç yaşta neden ortada ciddi bir olsun? Ne yapmanız lazım, hiçbir şey. Memnun değilseniz ayrılabilirsiniz belli ki erkek arkadaşınız sizin gibi bu yaşta işleri ciddileştirmeye hazır değil

Back