Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Ertesi gün hapını, senede en fazla 2 ya da 3 kez kullanmanız gerekirken, 2 haftada 8 kez mi kullandınız 😳😳
Siz nasıl bu baskıyla devam edebiliyorsunuz bu sidikliyle ? Canınızın hiç mi kıymeti yok ?
Afedersiniz sidikli lafını duyana kadar ciddiyetle okuyordum,sidikliden sonra beni bir kahkaha aldı müthişsiniz 😅😅😅

Ailemin evinde yatırmıyorum heralde. Akrabaları varmış bulunduğum şehirde kendi ailesini misafir götürdü onlara orada kalıyor. Dün beni eve bırakırken arabası bozuldu geceyi dışarda geçirmek zorunda kaldı sabah gündüz gözüyle eve aldım ben de yemek yedirdim gönderdim ne yapsaydım
Sokakta kalmış kedimi bu ? Taksiye atlayıp dönseymiş saçmalığa bak ya.

Annesiyle Kavga ettiğini sinirli olduğunu gitmek istemediğini söyledi olayın büyümemesi için
Öf herşeyede bir bahanesi var leş adam midem bulandı iğreç ya yaptıkları yalanları korkunç. İnşallah birgün evde boğazına yapışıp öldürmeye kalkmaz seni. Aklın varsa sabaha adamı kapının önüne koyarsınn

Senin içtiğin bardaktan içmiyor ama sen onun sidiğini temizliyorsun öyle mi? Elin adamının? Valla kocam banyoyu yerli yerinde bırakmadığında kıyamet koparıyorum senin bu herife ne mecburiyetin var ki?

Bence direk doktora git bi muayene ol, bu pislikten enfeksiyon falan geçer. İlaç durumunu da danış. Hamile kalmak istediğinde bugün yaptığın bilinçsizce şeylerin pişmanlığını yaşarsın

Ayyy ben ne okudum az önce yaaa 😳😳 sidikli gtu bkli adamı evine davet etmişsin, arkadaşı ne alaka? Misafir misafiri hiç bilmediği yere davet eder mi? Grup seks konusu açılacak diye düşündüm başta. Bu herif bildiğin takıntılı, pasaklı. Temiz olan insan sifonu çekip kontrol etmez mi, sidiğini silmez mi? Başkasının bardağından içmezmiş haspam. Yetmezmiş gibi ailenizin evini bulup ailenin evine mi geldi gerçekten şaka mı buuuu🙄🙄 düzeleceğine inanıyorum söylesem mi demişsiniz. Kaçın uzaklaşın bu heriften. Arkadaşını o eve çağırmasındaki amacı hâlâ anlayamadım. 2 haftada size defalarca hap kullandirmis hormonlarınıza, bedeninize yazık. Hiç mi kendinize acimaniz yok. Kendisi prezervatif kullansaymış. Daha neler görecek bu gözlerim yaa, gerçekten midem bulandi 🤮🤮

Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim
Prezervatif kullansa yapamıyor muymuş ne alaka ertesi gün hapı veya dk hapı kullanmayınca ilişkiye girilmiyor mu

Senin içtiğin bardaktan içmiyor ama sen onun sidiğini temizliyorsun öyle mi? Elin adamının? Valla kocam banyoyu yerli yerinde bırakmadığında kıyamet koparıyorum senin bu herife ne mecburiyetin var ki?

Bence direk doktora git bi muayene ol, bu pislikten enfeksiyon falan geçer. İlaç durumunu da danış. Hamile kalmak istediğinde bugün yaptığın bilinçsizce şeylerin pişmanlığını yaşarsın
Dediğiniz gibi yapacağım peki söyleyip yüzüne vurıyım mı benim içtiğim bardaktan içmiyosun ama ben arkanı temizliyorum diyim mi garip gelmez dimi kulağa

Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim
Nasıl yani orgazm anında nssıl şok ediyor da o ana bsğımlı oldunuz ne yapıyor sidikli? Oranıza buranıza mı işiyor?

X