Gerçek yazdıklarım. İnanın ben de şaşkınım nasıl ailemin evinde bitiverdiAile evi kısmına kadar inanmıştım, orda kaybettin beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçek yazdıklarım. İnanın ben de şaşkınım nasıl ailemin evinde bitiverdiAile evi kısmına kadar inanmıştım, orda kaybettin beni.
Afedersiniz sidikli lafını duyana kadar ciddiyetle okuyordum,sidikliden sonra beni bir kahkaha aldı müthişsinizErtesi gün hapını, senede en fazla 2 ya da 3 kez kullanmanız gerekirken, 2 haftada 8 kez mi kullandınız
Siz nasıl bu baskıyla devam edebiliyorsunuz bu sidikliyle ? Canınızın hiç mi kıymeti yok ?
Sokakta kalmış kedimi bu ? Taksiye atlayıp dönseymiş saçmalığa bak ya.Ailemin evinde yatırmıyorum heralde. Akrabaları varmış bulunduğum şehirde kendi ailesini misafir götürdü onlara orada kalıyor. Dün beni eve bırakırken arabası bozuldu geceyi dışarda geçirmek zorunda kaldı sabah gündüz gözüyle eve aldım ben de yemek yedirdim gönderdim ne yapsaydım
Erkeksin dimi senZaten bir insan bir şeyin altını çok çiziyorsa o konuda sorunludur.
Laflara bak tam erkek beyni felsefesiErkeksin dimi sen
Konu başlığında hijyen yazıyo at kadar orada. TıklamasaydınGece gece ciddi bir konu sanıp açtığım konuya bak klozet kapağındaki sidik lekeleri
Annesiyle Kavga ettiğini sinirli olduğunu gitmek istemediğini söyledi olayın büyümemesi içinSokakta kalmış kedimi bu ? Taksiye atlayıp dönseymiş saçmalığa bak ya.
Öf herşeyede bir bahanesi var leş adam midem bulandı iğreç ya yaptıkları yalanları korkunç. İnşallah birgün evde boğazına yapışıp öldürmeye kalkmaz seni. Aklın varsa sabaha adamı kapının önüne koyarsınnAnnesiyle Kavga ettiğini sinirli olduğunu gitmek istemediğini söyledi olayın büyümemesi için
Konu başlığında hijyen yazıyo at kadar orada. Tıklamasaydın
Jinekoloji hemşiresi olunca en çok takıldığın konu orası oluyor dimiYa hepsi bir yana ben ertesi gün hapına takıldım. Ne demek 2 haftada 7-8 kere kullanmak, siz iyi misiniz?
En kısa zamanda randevu oluşturup anlatacağım. Hastalık testlerimi de olacağımJinekoloji hemşiresi olunca en çok takıldığın konu orası oluyor dimi
Çok çirkin bir döngünün içine soktu beniBu durumda düzeleceğini düşündüğünüz tarafı hangisi .
Prezervatif kullansa yapamıyor muymuş ne alaka ertesi gün hapı veya dk hapı kullanmayınca ilişkiye girilmiyor muDoğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim
Dediğiniz gibi yapacağım peki söyleyip yüzüne vurıyım mı benim içtiğim bardaktan içmiyosun ama ben arkanı temizliyorum diyim mi garip gelmez dimi kulağaSenin içtiğin bardaktan içmiyor ama sen onun sidiğini temizliyorsun öyle mi? Elin adamının? Valla kocam banyoyu yerli yerinde bırakmadığında kıyamet koparıyorum senin bu herife ne mecburiyetin var ki?
Bence direk doktora git bi muayene ol, bu pislikten enfeksiyon falan geçer. İlaç durumunu da danış. Hamile kalmak istediğinde bugün yaptığın bilinçsizce şeylerin pişmanlığını yaşarsın
Nasıl yani orgazm anında nssıl şok ediyor da o ana bsğımlı oldunuz ne yapıyor sidikli? Oranıza buranıza mı işiyor?Doğum kontrol hapı kullanacağımı söyledim süre ver dedim istiyorum diyor lütfen diyor kendi de farkında normal bir iş yapmadığımızın. öyle bir role bürünüyor ki orgazm esnasında şok ediyor beni o ana bağımlı hale getirdi beni. Psikolojik olarak büyük tehlikedeyim