Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Bağışıklık kazanmış olabilirim evet.
Yav aysemini gözünü seveyim cahil desem okumuş etmiş insansın bu nasıl cevap. Hiç cinsel hastalığa bağışıklık kazanılır mı? Yav vallahi siz canınıza acımıyorsunuz da ben acıyorum he. İmkan olsa sen ve senin gibileri alıp şöyle bir sarsıp kendine bunu yapma artık derim de allahtan imkan yok

Erkekle yaşamak böyle bir sey degil. Eşimde de babamda da boyle pis tuvalet görmedim zaten yapmazlar da dedem yaşlı başlı adam bazen zor yürüyor onun ardindan tuvalete gittigimde dahi anlattiginiz gibi bir pislik ömrümde görmedim.
Sizdeki çook ileri seviye bence genel olarak yaşanmiyordur ya

Bu ilaçlardan sonra regliniz gecikecek büyük ihtimalle hamile sanacaksiniz korunma olmadı çünkü.

Resmen müge anlı konusu.
Bu devirde bu pislik zamanda bir kere görüştüğün adamı nasıl evine alırsın?
Onu bırak başkasını başka bir erkeği davet ediyor ve oda yatılı kalıyor.

Kusura bakmayın ama size sarkıntılık etmeyeceğini nerden biliyorsunuz.
İyiki sizinde yatmak istemedi.
Kusura bakmayın ama çıkça yazıyorum yani. Başınıza bela almışsınız zor kurtulursunuz. Bir an önce yol verin gitsin. Giderse tabi.

Eee olur mu öyle hiç hissedilmeden? Bir şekilde hissedilir bence.
KKda tonla kadin hiçbirşeyi yokken düz test verip ogreniyor. kadin dogum doktoruna giden herkese doktor teklif ediyor zaten. hic gitmedigin icin bilmiyorsun. ben de oylesine adetim azaldi diye gitmistim, reglin 2. gunh gel dedi bir de gelmisken smear aldi mesela gecen aylarda. insanlarin yolu bir sekilde kadin doguma dusuyor test veriyorlar. o vakit görüyorlar. asla belirtisi olmayan hpvlerini. böyle kac tane konu okudum KKda oylesine verdigi rapordan hpv cikan. zaten cok az hpv sigil falan yapiyor. cogu gizli sakli.
bak mesela su cesitler gorunurde bir problem olmadan rahim agzi hucresinde ilerliyormus ve kansere yol açıyormuş
ben de tek eşliyim. eski smear testlerim temiz cikmasina ragmen ve sevgilime herhangi bir suphe duymamama ragmen her sene test yapıyorum. hayatimdaki insan da calisma vizesi dolayisiyla bulaşıcı hastalik testine girdi o da tertemiz. ona ragmen bir ömür bu testlerimi yapmaya devam edecegim. nolur nolmaz.
bu arada o kadar kurtaja - sonrasinda kontrole vs gittiginde hic mi senden smear almak istemediler? o da ilginc

istemediler valla.benim de adetim çok azaldı yaşım büyüdükçe.o neden oluyormuş?

Zorlami bogaziniza soktu haplari allahim ya nekadar zararli oldugunu bilmiyomusunuz madem hap ic diyor kovsaydiniz evden ne sacma sapan bir konu ya

Zorlami bogaziniza soktu haplari allahim ya nekadar zararli oldugunu bilmiyomusunuz madem hap ic diyor kovsaydiniz evden ne sacma sapan bir konu ya
yok ne kovmasi?
adamin orgazmina bağımlı hale gelmis o yüzden kondom ya da disari bosalma yapmamislar. uc günlük errkegin o zevkle anirdigi halini görmeyi sevdigi icin yumurtaliklarini omlet yapmis

İstemiyorum seni de yol ver. Rahatsız ederse et şikayetini yasal yollardan kurtul. Bu kadar düşünecek ne var

Keşke yanımda olsan da sana güzel bi "sevda demirel tokadı " atsam. Gerizekalı mısın kızım sen? Elin götü boklu (mecaz değil gercek manada kullanım) adamının kokuşmuş çkünün zevki için 7 8 tane ella mı içtin??Ayrılmak için yumurtalıklarının iflas etmesi rahminin alınması ve azına sıcılması mı lazım?

Her cümlede ayrı bi şok oldum ben düzeleceğine asla inanmadım yani konuşsan da bir şey değişeceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…