• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Çok güzel ilgileniyor kendimi iyi hissettiriyordu güven veriyordu erkekleri tanımıyor gibi konuşmayın hanımlar çok üzerime geldiniz. Gözüm açıldı bırakacağım doktora danıştıktan sonra
Valla erkekleri biliyoruz da anlattıklarını yapan kadınları da biliyoruz artık sayende. Yerinde olsam hiv testine bile girerim cinsel korunma ve bilinç seviyeniz çok düşük korunanlar bile hpv kapıyor korunmayanlarda ne hastalıklar çıkar allah bilir.

Valla erkekleri biliyoruz da anlattıklarını yapan kadınları da biliyoruz artık sayende. Yerinde olsam hiv testine bile girerim cinsel korunma ve bilinç seviyeniz çok düşük korunanlar bile hpv kapıyor korunmayanlarda ne hastalıklar çıkar allah bilir.
Ben korunmuyorum birşey de olduğu yok.bu kadar hastalık muhabbeti nereden çıkıyor hiç anlamıyorum.5 sene oldu.

Geceyi dışarda geçirmek zorunda kaldı arabası bozuldu sabah birkaç saatliğine evimde dinlendi çekici sanayi ararken vs vs. bilmediği şehir olduğu için yalnız bırakmak istemedim

Bırakmak istemedim ne yahu? Size ne elin adamından? Gerçekten ne diyeyim size bilemedim. Normal bir adam, erkek arkadaşını 2 haftadır tanıdığı kadının evine kalmaya getirmez, normal bir kadında böyle bir şeyi kabul etmez diyeceğim,ama zaten bütün hareket ve davranışlarınız normal değil.
Bu kadar rahatlık size zarar verir, veriyorda zaten. Fake değilsen acilen kendine gel.

Ben korunmuyorum birşey de olduğu yok.bu kadar hastalık muhabbeti nereden çıkıyor hiç anlamıyorum.5 sene oldu.
Ay allah aşkına zaten berbat bir hayat yaşıyorsun bari özendirme !!!! Ne saçma sapan bir kadınsın sen ya hadi sen o çukurdasın yanında herkesi çekmek zorunda mısın ferhans ???? Sana daha ne desin insanlar ? Şu son dönemde afrikadan bile mülteci ithal ettiğimiz ortamda ne kadar yaygınlaştı hiv biliyor musun sen ??? Babası hiv kapan 12 yaşındaki kız çocuğu hivden öldü doğumunda değil aynı evde yaşadığı için kapmış hatta ve hatta çocuğa istismar mı var diye bile araştırdılar hala hiv artık öldürmüyor bulaşmıyor diye savunuyorsunuz. Kendine gel ve sus bari. Bu hastalık muhabbeti her elini attığın kadında hpv çıkınca başladı. Şakası var mı sence bunun ? Bir şansın var zaten kaptın mı geçti gitti uğraş dur iyileşmek için. Tamam intihar eğilimlisin anladık ama yanında birilerini götürme çaban ayrı bir takdiri hak ediyor gerçekten !

Son düzenleme:
Yeter ya valla bak yeter ben her konuda sana bir şekilde laf anlatmaya çalışmaktan bıktım temelli engelleyebilsem seni engellerim.

Git kaç herifle kaç farklı şekilde kaç farklı kürtajla bu işi yapıyorsan yap en azından bizim uyarılarımızı önerilerimizi çarpıtma. Bir daha sana ben bir şey demediysem rica ediyorum cevap verme benim yorumuma.

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.

Ne bu böyle izini kokusunu bırakan köpekler gibi oraya buraya pisleyerek tuvaletini yapıyor. Neyini düzelteceksin bunun.

İyi geceler herkese,

3 yılın ardından yeni bir ilişkiye başladım. Başta uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk fikirlerimiz kafamız uyuşunca buluşma kararı aldık. Yaşadığım şehre geldi bir gün vakit geçirdik daha sonra döndü. İki hafta sonra tekrar gelmek istedi ve ben de artık güvendiğim için evimi açtım. Bu arada yalnız yaşıyorum. Ben normal olarak iki üç gün kalıp döner sanıyordum, o da öyle sanıyormuş. Sonuç olarak iki hafta boyunca evimi paylaştım. Titiz, hijyenine dikkat eden biri olduğunu söylüyordu. İçtiği bardaktan bir daha su içmezmiş. Koku takıntısı varmış. Evdeki parfümlerimi bitirdi nerdeyse. Eline koluna üstüne sıkıyor parfümlerimi. Masada kendi parfümü durur yanına da benimkini koyar bırakır öyle otururken. Duşunu düzenli alıyor traşını düzenli oluyor. Ter kokuyor deodorant kullanmıyor, orası ayrı ama duşunu alıyor gerçekten düzenli bir şekilde. Dişlerini fırçaladığına denk gelmedim, rahatsız edici bir görüntüsü yok dişlerinin, biraz var. Bunları biraz normal karşılayabilirim. Ancak tuvaleti pis bırakıyor. Kafayı yedim iki günde bir klozet temizliyorum. Klozet kapağında s*dik lekeleri bırakıyor, sifonu çekiyor ama dönüp bakmıyor sanki. Lekeli bırakıyor ve klozetin normal yerlerinde değil. Dalgınlığına gelmiştir deyip unuttum başta ama her seferinde katı leke temizliyorum tuvalette. Daha kötüsünü söylücem arkadaşı geldi yanımıza şehir dışından. O da aynı şekilde bıraktı tuvaleti. Ağladım sinirden. S*dik lekesi zaten eksik olmuyor. Bir akşam kendine su doldurdu bardağa içti birazını masaya koydu. Sinir oldum ben de denemek için bardağından içtim bir yudum. Bir baktım gidip başka bardağa su doldurmuş kendine. Kafamı karıştırıyor kendini öyle bir anlattı ki öyle bir baskı kurdu ki kendimi sorgulattı bana bu konuda ama aynı evde olunca bunları yaşamaya başladım. Bir de bana iki haftada 7 8 kere ertesi gün hapı kullandırttı. Sakıncalı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı. Endişeliyim sağlığım konusunda. Arkadaşı geldikten sonra ev işlerinde yardım etmeye hevesli olmaya başladı. Beni hiç yalnız bırakmamaya başladı, nefes aldırmıyor. Git diyemediğim için kalktım şehir değiştirdim ailemin yanına geldim. Orada da buldu beni. Ailemin evine kadar gelmiş bulundu. Ailemin evinin tuvaletinde de s*dik lekesi görünce bende şalter attı. Şükürler olsun babam çok titiz insandır. Ne ailemde ne bugüne kadarki ilişkilerimde böyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Konuşmak istiyorum bu konuyu düzeltebileceğine inanıyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim ne tepki verir sizce? Kimseye anlatamıyorum herkesi yüz göz ettim kendisiyle.
Bu metni okurken kendi eşim gözümde canlandı.)) bir erkekle aynı evi paylaşmak malesef ki böyle. Bende tanıdığım zaman çok titiz öz bakımına dikkat eden kendine bakan bir erkekti. Aynı eve girdikten sonra farklı bir insanla karşılaştım. Klozetin kapağını geçtim altından da s’dk lekesi temizliyorum bazen, hadi kapağı anlarım da kapağın altına nasıl denk getiriyor merak ediyorum.( .. Sanırım erkek arkadaşın biraz rahat hissetmiş kendini senin evinde. Rahatsızlıklarından kendisine bahsedip yüz yüze konuşmalısın. Genel olarak bütün kadınlar bunu yaşıyor sanırım…. Evine misafir getirmesi olayına şaşkınım. Benim eşim eve erkek sokmamak için hem usta, tesisatçı, kalebodurcu, petekçi , elektrikçi falan oldu yani her şey var ☺️.

Tek eşli olduğum dönemde bile ben her sene randevumu alır muayenemi olurum kontrollerden testlerden geçerim. Bu zamana kadar şükür ne cinsel hastalık ne rahim sağlığım konusunda bir sorunla karşılaşmadım dediğim gibi özen gösterdiğim bir husus. Korunmadığım zamanlar oluyor bu doğru. İlk defa bu kadar dikkatsiz bir durum yaşattım kendime yukarıda yazdım bu zamana kadar yaşadığım ilişkilerde böyle olaylar yaşamadım.

Çok güzel ilgileniyor kendimi iyi hissettiriyordu güven veriyordu erkekleri tanımıyor gibi konuşmayın hanımlar çok üzerime geldiniz. Gözüm açıldı bırakacağım doktora danıştıktan sonra
Sizin belli ki özgüven sorunlarınız var. İki haftada kopamayacak seviyeye geldiğiniz adam ter kokan, düzgün işemekten aciz, s.çtığı boku temizleyemeyen biri.
Ve bu pasaklı herif bir de arkadaşını getirecek sizin eve 😁
10 senelik kocam arkadaşlarını yatılı getiremez öyle rahatlıkla.
Siz erkeksiz kalıp bulduğu ilk kokuşuk tipe sarılacak özgüveni düşük, kendine saygıyı olmayan birisiniz diye tüm kadınları genellemeyin.
Böyle adamlar bizim kenarımızdan geçemez

Tek eşli olduğum dönemde bile ben her sene randevumu alır muayenemi olurum kontrollerden testlerden geçerim. Bu zamana kadar şükür ne cinsel hastalık ne rahim sağlığım konusunda bir sorunla karşılaşmadım dediğim gibi özen gösterdiğim bir husus. Korunmadığım zamanlar oluyor bu doğru. İlk defa bu kadar dikkatsiz bir durum yaşattım kendime yukarıda yazdım bu zamana kadar yaşadığım ilişkilerde böyle olaylar yaşamadım.
Gerçekten yaşadıklarınıza ve size sinirlendim ben ancak hastalıklarla ilgili söylediklerimi iyi niyetli bir şekilde diyorum amacım kırmak değil. Siz önleminizi alın da sonrası artık kader. Umarım bir sorun yaşamazsınız.

dünya da düz diyor musunuz? henüz başınıza bir şey gelmedi diye (şükür ki) nasıl tüm hastalıkları yok sayabilirsiniz?
Boşver ferhansı biri teste soksa allah bilir neler çıkar bir şey yok dediğine inanmıyorum bile ben. Belirti yok siğil yok vs deyip keyfince devam ediyor.

İyi geceler herkese,

İki haftada 7-8 kere ertesi gün hapı içilir mi ? Aklın yok mu senin? Bu kadar mı canın değersiz?

Eşimin gittiği okey oynadığı bir kahve gibi bir şey vardı. Öyle pis bi yer ki oraya giden kimse korona olmadı. Mikrop bile o kadar kirli bir yere girmeyi kendine yakıştırmadı 😅

Biz kimin ne oldugunu gayet iyi biliyoruz merak etme tatlim sen de ogren diye söylüyoruz. Keyfin bilir ne yaparsan yap o halde.

Dişi hayvanlar bile çiftleşmeden önce en güçlü ve sağlıklı sürü lideri erkekle birlikte oluyor. Ama senin böyle kriterin bile yok. Daha aşağı seviyede yaşama hevesin özenilecek bir durum değil.

Back