Erkek arkadaş, hijyen ve cinsellik

Kendi parfümünü kenara koyup konu sahibinin parfümünü sıkıyormuş sürekli. Konu fake gibi ama böyle asalak tipler de var gerçek hayatta.
Artık devir değişti bazı erkekler kadınları hem maddi hem manevi olarak sömürme derdinde. Kadından para isteyen eşyalarını kullanan erkekler var

Bu ilaçlardan sonra regliniz gecikecek büyük ihtimalle hamile sanacaksiniz korunma olmadı çünkü.
Böyle bir iştah yok kendime göre anormal derecede fazla yemeye başladım bu akşam yemek masasından kalkamadım kaç kez. hep bi şeyler atıştırdım benlik değil pek. ella yan etkisi olduğunu düşünüyorum

gecenin bu saati az önce yarın öğlen yapmak istediğim karnabahar yemeğini düşündüm şimdiden.

Bez bebek falanmisin ilaç icirtmis burnunun kapatıp zorlami yutturdu.. yok efendim b.k temizlemis niye söylemiyosun ben senin bkunu temizlemek zorundamiyim çok titizsin arkandan çıkanın takibinide yap diyemiyomusun ? He bide arkadaş getirmiş yalnız bırakmiyomus ay nasıl detaylar nasıl hayatlar bunlar öykk

Ne olursa olsun evlenmediginiz surece ayni evde yasanmasina karşıyım çünkü kullanilma durumu oluyor adama bsk hszir eve gelip konuyor yemegi hazir temizligi okey evlenip masraf yapıp sorumluluk almaya da gerek yok ohhhh bundan iyi memleket mi var almayin evinize birde bonus arkadasini getirmis şaka gibi

Yurt dışında erkeklere ertesi gün hapı satmıyorlar. Kadın bizzat kendi gidip alacak ve orada o hapı yutacak. Zaten mümkün değil de 2 haftada 8 tane ertesi gün hapı içirten adamı göz altına alır sorgularlar. Bence sizde de sorun var. Bu kadar mide bulandırıcı bir adamdan kopamamanın vardır bir olayı. Çok iğrenç pis ve aynı ortamda solunmaması gereken bir pislik, kusura bakmayın.

Ben sok oldum ve çok üzüldüm.Ben hayatımda bir kere ertesi gün hapı kullandım.o kadar kötü ki.Bence hemen bir doktora gidin ve sakin ama sakin bir daha kullanmayın.

Bak güzel kardeşim.Ben de gençliğimde senin gibiydim.Fazla kibardim.Ama anladım ki bu çok yanlış.Kovun gitsin.Aile evinizde ne işi var? Sizin evinize başka birini davet etmiş.Kovun şu pisliği.Bedeninize zarar vermiş ama farkında değilsiniz

Daha ne etkiler göreceksiniz bu ne ki

Sağlığınız için bu kadar endişe ediyorsunuz madem neden kabul ettiniz ertesi gün hapı kullanmayı? Üstelik bir değil yani 7 8 kere diyorsunuz. Yılda en fazla 2 kez kullanılması gereken şeyi siz kaç kere kullanmissiniz. O hap zaten hormonları alt üst ediyor. Bir kondom kullanmak çok mu zormuş beyefendi için? Burdan bile eksi puan, sizin sağlığınızın onun için bir önemi yok.
Temizlik konusunda gelecek olursak, size anormal gelen şeyler ona normal geliyor belki bu yüzden sorun etmiyor. Bu saatten sonra eğitilebilir mi bilmiyorum. Gücünüz ve sabrınız varsa konuşun anlatın. Bıraktığı yeri temiz bırakmayı öğretin. Ama öğrenmezse çok afedersiniz b.k temizlemeye devam etmektense ayrılın daha iyi.

Karşınıza alıp davranışlarını anlatım ve rahatsız olduğunuzu söyleyin . Bu nasıl bi rahatlık ya birdaha görmeyeceğimi bildiğim biinin evine misafirliğe de gitsem böyle iş yapılmaz . Çok uğraşırsınız iyisimi konuşun güzelce baktınız hala devam ediyor gülr güle demeniz en mantıklısı

Yeni tanıdığınız biri için fazla sana vermiyor musunuz adamın hazedilecek bir yanı yok siz neden hala bu adamı çekiyorsunuz

Çok ilginç bir konu bu adam hala sizinle mi ? İşin garip kısmı maddi olarak zor bise durumdasınız ve arkadaşı yüklü bir parayla geliyor arkadaşının parasını mı aldınız ?

Ben korunmuyorum birşey de olduğu yok.bu kadar hastalık muhabbeti nereden çıkıyor hiç anlamıyorum.5 sene oldu.
Siz sağlıkcı değil misiniz ? Nasıl saglıkcı oldunu aklım almıyor cinsel yolla bulaşan hastalıklardan bir habersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…