Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dış kapının mandalı konumundasın sana noluyo ki
kadıncaaz senden izin alarak mı öpecek oğlunu![]()
Tek çözüm,sevgiline değmesin diye çevresindeki bütün dişilerin dudaklarını kes,oyyy bu canice oldu,heh buldum,ağızlarını bantla :1rolleyes:
tam tersi olmasın sakın sen kıskanıyorsun gibi
evet benim oğlum olsa gelin bana karşıdan ters bakışlar atarken de daha çok öperim oğlumu gıcıklık değil mizemuszemus
bak sen şu kadına..
oğlunu sizin önünüzde öptüğü yetmiyo bide ikinci kaynana olacak teyzeleri öpüyo haa..
artık bu kadarıda fazla..kimbilir siz evlenince neler yapacaklar şimdiden böyle yapıyorlarsa...
valla benimde oğlum var istediğimin önünde şappur şupur öperim garip bakanada ben garip bakarım yok artık ya..hastalık boyutunda olmamalı kıskançlık..
ben farklı bir anlamda yazıyorum ama sanki bunu farklı erkek kadın ilişkileri gibi anlamıssınız!!!!!
genelde erkek anneleri kıskanc olur ogullarını paylasamaz o anlamda soylemiştim ama neyse ya fazla yorum yapmak istemiyorum
dış kapının mandalı konumundasın sana noluyo ki
kadıncaaz senden izin alarak mı öpecek oğlunu![]()
canım sende konu açarken..genelde erkek anneleri kıskançmı olur seklinde deseydin........
herkes yine dogrularını der.......yorumlarını yapardı....
ama kendinden örnek vererek yanımda öptüler sinir oldum deyince.......
senın yazdıklarına karşılık yapılan haklı yorumlardı bence.....