• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek aileleri can da kız aileleri patlican mı?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.367
133
Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )

herşey eşinde biter
kv istediğini söylesin
evin anahtarını verme ne alaka yani
Onların ev sobalı her yer açık yanıyor bizde biliyorlar zaten en basından beri takmıslar subatta gitmeyin dertleri 15 gün bizde mi kalmak ya da oğlunu annemfen mi kıskanıyor anlamadım baktılar ki biz gidecez kararlıyız o zaman anahtarı verin öyle kalalım

Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )

Hayır siz yok iken ne doğal keyfi sürecek anlamadım ki ?
Oğlunun evi anladıkta biraz bana garip geldi açıkçası.
Aile konusunda bu gerikafalılık değilde tamamen düşüncesizlik,tabiki ailenizi eşit şartlarda görmeniz gerekiyor.
Kv sadece benci hep kendi merkezde olmak istiyor gidilsin gelinsin en çok ağırlık otarafta olsun mantığında.
Baştan tepkiniz iyi olmuş aileniz konusunda eşiniz illa tatil diye diretirse en azından yılın bir haftası annemlerde 1 haftası tatil diye değerlendirebilirsiniz.

Annengile git ve anahtari kesinlikle verme.
Herşeye burnunu sokmasina izin verme bence. Biz eşimle kararimizi verdik de topu eşine ativer.
Eşim bile der annemi takma cahil o diye görmemiş etmemiş her şeyde topu eşime atıyorum da mesela 1 ay gitmeyince oraya laf sokuyorlar ben neden memleketime aylarca gitmeyeyim

Ailene gideceğin vakte sen karar verirsin ,diğerleri kabul etmek zorunda . Etmeyen de kendi bilir .. evlenince kadını aileden koparma ,evlat edinmiş gibi davranma durumları beni kusturuyor. .

Ne alaka ya , dogalgaz istiyorsa evini değiştirsin .. verme anahtarını ,ne münasebet ..senin evin ,senin düzenin ..

Eşim bile der annemi takma cahil o diye görmemiş etmemiş her şeyde topu eşime atıyorum da mesela 1 ay gitmeyince oraya laf sokuyorlar ben neden memleketime aylarca gitmeyeyim
Nasil alışırlarsa öyle gider sen annengile gitmezsen bu tatilde birdaha hiç gidemezsin bence tavrini koy.

Ailenin yanına git anahtarını kimseye verme. Ayrıca kimseye boyun eğme . Sanki kötü birşey yapmak istiyormuşsun gibi tövbe tövbe . Eşinde bakalım diyor ya sana bizim evde bakalım demek o işin yapılmayacağı anlamına geliyor kesin sizde de öyledir . Senle aynı durumdayız 5 aydın evliyim ailemden 750 km uzakta . Hiç gitmedim daha düğünden sonra. Yeni iznimiz olacak aralıkta gidicez . Sonra da yaza artık

benimde erkek kardeşim var inan bende annemi taniyamaz hale geldim.bakalım ileride nasıl kaynana olacak kafası bozuk kardeşimin karısına.

Bu konuda taviz vermeyin lütfen.Anahtari zaten vermeyin iki saat mesafede oturuyorsanız onlar da haftasonu gelebilir.
Benim ailem de uzakta.Kayinvalide her aileme gidişte konuşmaya çalışır yok hava soğuk yok çocuklar küçük.Ben cevabimi hep verdim."Boyle karar aldık, canimiz böyle istiyor " diyorum yine de her defasında konuşur.
Bir kere eşime ailemin yanında ne kadar kalacağımızı sordu eşim de Fatma Aliye ne kadar isterse o kadar dedi.ben icerdeydim duydum.xok hoşuma gitti doğrusu;)

Kv nin densizliklerine kızıp kocana yüklenme boşuna. Tatlı ama kesin bir dille konuş kocanla. Bir de şimdiden her 15 tatilin planını pazarlığını yapmana gerek yok. Ben gidiyorum dersin gerekirse o gelmez, anası babası gelir doğalgazın keyfini sürerler. Ama siz evde yokken asla kimseye anahtarını verme. Her zaman nasıl yasiolarsa öyle yasasinlar.

Bence kendi bildiğinizi okuyun
sakın taviz vermeyin.
kv ise herşeye burnunu sokmasın karıştırtmayın hiç birşeyinize
yoksa böyle konuşup sinirlerinizi bozmaya devam eder
herşey eşinizde bitiyor.. eşinize yüklenin gerekini söylesin eğer siz söyleyemiyorsanız

Kadınlar eşleri için annesini babasını bıraksın, hatta memleket değiştirsin erkekler anasının dizinin dibinde otursun.Oh ne güzel. Anahtar falan vermeyin bence bugün 15 tatil de kalmak isterler sonra doğalgazlı ev rahatmış deyip bütün kışı sizde geçirmek isterler. Gitmek isteseniz de böyle durumda gidemezsiniz ailenize.Mesafe iyidir canım.Benim evimde sobalı kayınpederimin doğalgazlı evi var ve tek başına yaşıyor. Giderim temizliğini yemeğini yaparım ama asla evine yerleşmem.

Kadınlar eşleri için annesini babasını bıraksın, hatta memleket değiştirsin erkekler anasının dizinin dibinde otursun.Oh ne güzel. Anahtar falan vermeyin bence bugün 15 tatil de kalmak isterler sonra doğalgazlı ev rahatmış deyip bütün kışı sizde geçirmek isterler. Gitmek isteseniz de böyle durumda gidemezsiniz ailenize.Mesafe iyidir canım.Benim evimde sobalı kayınpederimin doğalgazlı evi var ve tek başına yaşıyor. Giderim temizliğini yemeğini yaparım ama asla evine yerleşmem.
Aynı catı altında olmaz en iyisini yapıyosun canım daha ne yapabilirsin kimisi hiç ilgilenmiyor bile bence de vermeyeyim sırf gitmeyin dediği icin bile vermemem gerekiyor

Bence kendi bildiğinizi okuyun
sakın taviz vermeyin.
kv ise herşeye burnunu sokmasın karıştırtmayın hiç birşeyinize
yoksa böyle konuşup sinirlerinizi bozmaya devam eder
herşey eşinizde bitiyor.. eşinize yüklenin gerekini söylesin eğer siz söyleyemiyorsanız
Kötü biri olsa söylicemde sadece düşüncesiz birde diyor ki yazında gider 1 ay kalırsınız sanane ya belki ben bütün yazı orda geçirmek istiyorum

Kötü biri olsa söylicemde sadece düşüncesiz birde diyor ki yazında gider 1 ay kalırsınız sanane ya belki ben bütün yazı orda geçirmek istiyorum
düşüncesiz insanlarada söylemen gerekiyor söyleyebilmen için sadece kötü olmasına gerek yok ki.
sen böyle söylemessen konuşup dururlar.

Kv nin densizliklerine kızıp kocana yüklenme boşuna. Tatlı ama kesin bir dille konuş kocanla. Bir de şimdiden her 15 tatilin planını pazarlığını yapmana gerek yok. Ben gidiyorum dersin gerekirse o gelmez, anası babası gelir doğalgazın keyfini sürerler. Ama siz evde yokken asla kimseye anahtarını verme. Her zaman nasıl yasiolarsa öyle yasasinlar.
Kocama kötü davranıyorum ister istemez ama adamın sucu yok arada kv doldurusuna geldiğini düşünsemde bir iki trip ua da cinnetle tamam aşkım sen haklısın moduna geciyor adam ona da üzülüyorum geçen de kardeşinin yaptıgı terbiyesizliği smylediğimde bu gidişimizde kardeşine sudan sebeplerle bagırıp durdu hıncını öyle cıkardı yani allahtan cok aileci biri değil kv sinirimi bozduguyla kalıyor

Back