- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.367
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Kv iyi bir insandır arkadaşlar tek sorunu geri kafalı olması bazen cok abartıyor bunu ben ailemden km.lerce uzaktayım dogudayım onlar batıda 15 tatilinde gidip ailemi görücez ama kv ne gerek var kar kışda deyip duruyor .eşim de yeni evliyiz bu tatilde gideriz ama diğer 15 tatillerinde gitmeyiz her yaz gideriz diyır yani ben yaza kadar memleketime gidemicem sebebi ise kar kış masraf .eşime beni ailemden mahrum edemezsin dedim tamam aşkım bu sene gidelim diğer seneler bakarız dedi ki benim ailemde yanıma gelecek mesela plan yapıyorlar şu zamamda geliriz diye ama onlar gelecek diye aylarca görmememin mamtıgı var mı geçen de kv kalkmıs diyor ki bizden 2 saat uzaklıkta kvdeler diyorum arada haftasonu gelin yok 15 tatilde geliriz diyor e biliyosun gidicez 4 aydır evliyim takmış kışın gitmeyin sana da gelmeyelim o zaman 1 ay gitmedik diye laf sokup duruyorlar ve eğer 15 tatilde gidersek de evim dogalgazlı diye şakasına anahtarı nize bıraksanıza ne güzel öyle her yer yanıyor dedi gülerek hiç sesimi cıkarmadım yüzüne bile bakmadım şu an bize gelememelerinin sebebi ise küçük görümcemin okulu var .her neyse ben zaten eşime dedim kimse engel olamaz her tatilde gidicem sen gelmesende ben gidicem dedim ama bu kv her huyu iyiken bu geri kafalılıgı canımı sıkıyor .iki soru işte iyi biri oldugu icin bu tatil meselesinde laf söylediğinde tersleyeyim mi yoksa he he deyip eşime yüklenmeye devam mı edeyim (eşime yüklenince yaptıramayacağım hiçbir sey yoktur işe yarar) ama kv laf söylemediğim icin patladım .2.soru ise anahtarı şakasına söyledi ama agzımı aradı sizce vereyim mi tatilde evde yokken (bence vermemeliyim ama diğer yanımda yazık gelsin dogalgazın keyfini sürsün diyor 15 gün )