- 28 Ocak 2015
- 75
- 51
-
- Konu Sahibi zeynepelam
ya ben gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum benim esimin bnden büyük olmasi sizi ne kadar igrendiriyorsa bana da para için evlenmistir düşüncesine sahip zihinleriniz migde bulandirici geliyorçiğdem denen üyenin üzerine gitmişsiniz ama herhalde bir ben göremedim ters bir şey.. bir insan neden kendisinden 20 yaş büyük birine aşık olur? ailesinde çok maddi sıkıntı görmüştür, kendisini rahat yaşatacağını düşündüğü biriyle evlenebilir.. ya da adamın hayatı göz kamaştırıcıdır o yüzden evlenir.. ya da adam George Clooney gibidir yakışıklı olduğu için evlenir..
kimse ama kimse "kafası uyuşmuştur" demesin, uyuşamamış ki konu açma gereği duymuş.. sohbetlerinin azaldığından bahsetmiş mesela.. ortak bir nokta bulamadığından muhtemelen.. çünkü senin sevdiğin ona saçma, onun sevdiği sana saçma gelebilir, normal..
okudum okudum ama kaçırdım sanırım konu sahibi neden evlendin?
ya ben gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum benim esimin bnden büyük olmasi sizi ne kadar igrendiriyorsa bana da para için evlenmistir düşüncesine sahip zihinleriniz migde bulandirici geliyor
Canım konunun kapatılmasını iste bence, yani benim fikrim. Bu konu bazıları yüzünden gittikçe çirkinleşiyor
Evet bende parası icin evlendim öyle ki borctan belimizi dogrultamiyoruz :)
neden hep bu kadar yas farkıyla evlenen kısıler kocalarının bu yası gostermedıgını soyluyorlar
bızımde bı tandıgımız bu kadar yas farkıyla evlendı bız goruyoruz paylastıkları fotografı adamıda kızıda, o adamı fıt mı sanıyor yada ben bundanmı hoslanıyorum demeye getırıyor bılemıcem.
ama adam cok zengın yanı kızın ayagına donu yoktu gıymeye dıyım
Ask diyorçiğdem denen üyenin üzerine gitmişsiniz ama herhalde bir ben göremedim ters bir şey.. bir insan neden kendisinden 20 yaş büyük birine aşık olur? ailesinde çok maddi sıkıntı görmüştür, kendisini rahat yaşatacağını düşündüğü biriyle evlenebilir.. ya da adamın hayatı göz kamaştırıcıdır o yüzden evlenir.. ya da adam George Clooney gibidir yakışıklı olduğu için evlenir..
kimse ama kimse "kafası uyuşmuştur" demesin, uyuşamamış ki konu açma gereği duymuş.. sohbetlerinin azaldığından bahsetmiş mesela.. ortak bir nokta bulamadığından muhtemelen.. çünkü senin sevdiğin ona saçma, onun sevdiği sana saçma gelebilir, normal..
okudum okudum ama kaçırdım sanırım konu sahibi neden evlendin?
Konu sahibi sen bakma olumsuz konuşanlara kimin ne için evlendiğini kimse bilemez. Sen eşini seviyor musun ona bak gerisini de boş ver sen biliyorsun neyin ne olduğunu kimseye bir şey ispatlamak zorunda değildin. Para için evlendin diyenler demek ki o potansiyele sahip kişiler kör kendinden bilir hesabı, herkes kendi bilinç altını kusuyor. Ben senin konuyu okurken bir kere bile aklıma gelmedi para falan yorumlarda görünce şaşırdım. sen eşini seviyorsun son yorumlardan anladığım kadarıyla sende sakin bir insansın hareketli bir hayat istemiyosun istediğin ilgi sanırım. Eşini karşına al ciddi ciddi konuş burda anlattıklarını ona da söyle yalnız hissettiğini mutsuz olduğunu. Eğer yine bir çözüme varamazsanız bir uzmandan yardım alın. Hem borç falan diyorsunuz adam sıkıntı etmiştir, ya da iş yerinde sorunları vardır belki ondan böyle davranıyordur evde. Benim eşimle aramda 4 yaş var zaman zaman biz de de kopukluk oluyor bazen kafa dinlemek istiyor iş stresi falan, yani herkes zaman zaman böyle şeyler yaşayabiliyor. Hayatımı bebeğime adadım falan sanki vazgeçmiş gibisin sana tavsiyem sen de yaşamak istediklerini yaşa bebeğin var diye hayatını yaşamıycan diye bir şey yok. Umarım sorunlarını halledersin.
Merhaba, konunu kapatmak için Mune'ye yazabilir, ya da kendini KIBleyip konu kapatılmasını rica edebilirsin.Bunu nasil yapicam ar damarim catliyacak çünkü