Erkek 20 yaş büyükse

ya ben gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum benim esimin bnden büyük olmasi sizi ne kadar igrendiriyorsa bana da para için evlenmistir düşüncesine sahip zihinleriniz migde bulandirici geliyor

ya ben gerçekten ne diyecegimi bilmiyorum benim esimin bnden büyük olmasi sizi ne kadar igrendiriyorsa bana da para için evlenmistir düşüncesine sahip zihinleriniz migde bulandirici geliyor

hayır iğrendirmedi.. kendimce sebepleri yazdım ve açıkçası sizin sebebinizi merak ettim.. sadece para değil, yakışıklılık da var mesajımda.. ayrıca mesajımda hakaret, aşağılama ya da iğrenmeye dair her hangi bir nokta bulamazsınız.. gerçekten merak ettiğim için soruyorum neden evlendiğinizi?

Evet bende parası icin evlendim öyle ki borctan belimizi dogrultamiyoruz :)

Konu sahibi sen bakma olumsuz konuşanlara kimin ne için evlendiğini kimse bilemez. Sen eşini seviyor musun ona bak gerisini de boş ver sen biliyorsun neyin ne olduğunu kimseye bir şey ispatlamak zorunda değildin. Para için evlendin diyenler demek ki o potansiyele sahip kişiler kör kendinden bilir hesabı, herkes kendi bilinç altını kusuyor. Ben senin konuyu okurken bir kere bile aklıma gelmedi para falan yorumlarda görünce şaşırdım. sen eşini seviyorsun son yorumlardan anladığım kadarıyla sende sakin bir insansın hareketli bir hayat istemiyosun istediğin ilgi sanırım. Eşini karşına al ciddi ciddi konuş burda anlattıklarını ona da söyle yalnız hissettiğini mutsuz olduğunu. Eğer yine bir çözüme varamazsanız bir uzmandan yardım alın. Hem borç falan diyorsunuz adam sıkıntı etmiştir, ya da iş yerinde sorunları vardır belki ondan böyle davranıyordur evde. Benim eşimle aramda 4 yaş var zaman zaman biz de de kopukluk oluyor bazen kafa dinlemek istiyor iş stresi falan, yani herkes zaman zaman böyle şeyler yaşayabiliyor. Hayatımı bebeğime adadım falan sanki vazgeçmiş gibisin sana tavsiyem sen de yaşamak istediklerini yaşa bebeğin var diye hayatını yaşamıycan diye bir şey yok. Umarım sorunlarını halledersin.

Yas farki olanlar "asla yasini gostermiyor" der
Egitim farki olanlar "kendini cok iyi yetistirmis , nice universite mezunundan birikimli" der
Der de der...bi kere de cikip kabul etmezler gercekten cok fark oldugunu. Daha kabul edeni gormedim hic bir konuda farki.

Benim de arkadasim ailesini cignedi gitti kendinden 20 yas buyuk biriyle evlendi, adam yaninda fare gibi siska ve yasli bariz kiz da guzel gencecik. Cok yakisiyoruz degil mi diye herkese diretirdi. Adami genc gosteren parasi tabi . Onu da gectim kiz en guzel yasinda ailesini cignedi, 22 yasinda anne oldu neden cunku adamin yasi geciyo. Ha bu arada bu kizcagiz esinin onceki cocuklarina da ablalikla yukumlu. Simdi soyleniyo ama ne care, omur boyu dadiliga mahkum. Yasitlari cok baska kendi cok baska...

23 yaşındasın ne zaman evlendin ne zaman öğretmen oldun ne zaman çocuk yaptın? 20 yaşında bir adamla sevgiliykende kuşak çatışması yaşarsın ki nasıl yanına yakıştırdın onu? eşin bencilmiş kızı yaşında birini eş yapmış ailen nasıl izin verdi baban hiç mi birşey demedi. ben sivri dilli konuşurum kusura bakma. 23 yaşındasın bebeğin var 3 yıl önce evlenmiş olsan 20 yaşında birde flört dönemi var kaç yaşında girdi bu adam hayatına 18-19 mu? lise önlerinde bekleyen tiplerden mi senin koca? 10 yıl sonra sen orta yaşlı hoş bir hatun olacaksın o ise 50 yaşında ? ortama girseniz baban mı sorusu soranlar çok olacak. ve herkes kocanla parası için evlendiğini düşünecek.

Ask diyor
O zaman niye şikayet ediyor anlamadim
neyse yasina veriyorum bu cikislarini
..

aşık olmuştur evlenmiştir,aşk sonsuza dek süren bişey değil işte,beraber yaşamaya başlayınca erkeklerin gerçek hallerini kör gözlerimiz görmeye başlıyor işte.eşin küçük de olsaydı bu davranışları gene sana batacaktı.şu an geçmişi kurcalamanın faydası yok.evliliğine devam etmek istiyorsan eşini karşına alıp konuşman lazım,olmadı terapiye gidersiniz.herşeyi denediğin halde mutsuz olmaya devam ediyorsan eğer,kimse bu dünyaya mutsuz olmak için gelmedi.

Dilerim halledilir çünkü cok savaşlar verdik aslında bazen nankör olduğumu düşünüyorum buraya yazmak ve cirkin yorumlari almak bana bunu daha cok hisetirdi cunku normal hayatta söz vermiyecegim insanlar elestiriyor neyse buda bana güzel bir ders oldu yazilanlardan sonra kocama sıkı sıkı sarıldım biz böyle düşünen insanlara rağmen varız ve seviyoruz böyle bir savaşta tükenmişlikte önemli değil herkese teşekkür ederim yorumlar için

Bunu nasil yapicam ar damarim catliyacak çünkü
Merhaba, konunu kapatmak için Mune'ye yazabilir, ya da kendini KIBleyip konu kapatılmasını rica edebilirsin.

Soruna gelince, aranızda ki problemler çok net değil, o yüzden herkes ben neden 20 yaş büyük biriyle evlenmem şeklinde yanıtlamış kendince.
Tam olarak nedir problem? Eğer seni bir kadın gibi hissettirmiyor, evlilikten hiç bişey anlamıyorum diyorsan bu bir sorun evet. Ama yok, kocam genelde ilgisiz, içi geçmiş ,tv-telefon odaklı bir insan diyorsan, böyle sorunu bir çok genç çifte de yaşıyor. Kendine bol arkadaş edin, sosyal bir hayatın olsun. Eşinle geçireceğin vakit daha az olursa, kalitesi de artar diye düşünüyorum.

Hic normal karsilamasam da kizcagizin derdi varken daha dert sahibi oldu konuyu acarak.Olan olmus kendi tercihi evlenmis daha ne diye 20 yas buyukle evlendin diye cemkiriyoruz ki?

20 yaş genelde ebeveynle çocuk arasında olur. Sizin sorunlarınız şuan sadece yaş farkından değil çok var yaşıtı olupta böyle konu açanlar :)
Sizin sorunlar beş on yıl sonra başlayacak..

Bence sorun yaş degil çoğu evlilikte erkekler bu şekilde davranıyor. Senin yaşında çok genç tabi degişiklik istiyorsun ama az çok kendi yaşıtınla evlenseydinde belki o karekterde olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…