- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi zeynepelam
Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Tüylerim ürperdi ya.... Allah basimiza vermesin ya ben o adama değil kizimi vermek polise veririm
Tabii canım cok sacma ilkokuldayken sonucta ne isin var on yas buyuk adamla. Iste kız 13-14 yasında falandı ilk çıkmaya basladıklarında. Zaten hatırlıyorum sınıfta herkes sok olmustu abi falan diyorduk sevgilisine. 10 yasında evlilik oynanır zaten sevgilisi olan 10 yasında kimseyi görmedim ben.
Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Ailesi nasil kabul etti peki? 10 ya da 13 fark etmiyor ki ikisi de çocuk işte..
Etmedi zaten basta. Yani zaten tasvip edilecek bir yas degil ki kız bu cocuğun arabasına ici su dolu balon mu ne atmış o sekilde tanışmışlar hani dusun biri su balonlarıyla oynarken digeri araba kullanıyor. Ta lise sona kadar ailesinden sakladı. Sonra kabul ettiler mecburen zaten lise bittiğinde onların bayagı bir gecmisi vardı.
20 yaşındayken 30 yasında biriyle olabilirsin evet ama 13 yaşındayken 23 yas sacma. Simdi kız da 22-23 yasında oldugu icin 10 yas cok göze batmıyor normal yani su an
Vay anasını be. Valla şok oldum. Biri balonla oynarken digeri araba kullaniyor. Ama yanlis anlama da adam kucucuk kiza o gözle nasil bakabilmis? Arkadasin keske bunu arastirsaymis.
Neyse ne diyeyim hayirlisi artik.
Ama bana cok ama cok ters..
Böyle bir seyi neden yapsin ki? Bosanmak kolay bir sey mi?
Mutlu mesut hayatini devam ettirmeye baksin.
Hem ulkemizde "dulmuş bu!!" diye igrenc bir kavram var. Bu damgayi yemesi hoş mu?
Allah Allah...
Ayrica cocugu da varmış.
Pedofili bildiğin bunun adı. Allah bildiği gibi yapsın. Hiçbir normal 20li yaşlarda erkek kendi yaşıtları varken, ilkokullara kız beğenmeye gitmez. Giden de ağır sapıktır.Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Katiliyorum. Pedofiliye ask diyeni de ilk defa gordum.Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Pedofili bildiğin bunun adı. Allah bildiği gibi yapsın. Hiçbir normal 20li yaşlarda erkek kendi yaşıtları varken, ilkokullara kız beğenmeye gitmez. Giden de ağır sapıktır.
Dul damgasını vuran ben degilim. Siz takmiyor olabilirsiniz. Ama takan insanlari goruyoruz. Kac kisi konu aciyor. Aldatma, siddet gibi seyler yoksa kadin nicin bosansin? Bana bu mantikli gelmiyor.Boşanmak kolay olmayabilir ama sizi kınıyorum.
Boşanan kadınlar dul damgası(bu da neyse artık) falan yemiyor artık. Kadınlara şurada bari mahalle baskısını hissettirmeyi bırakın. Sizin de kadınların damga yemesinden dem vurmanız hiç hoş değil.
Resmen bu damga iddiası nedeniyle kadınlar ne yaparsa yapsın kocalarından ayrılamıyor.
Öyle bir şey yok artık. Büyükşehirlerde ya da aklıselim insanlar arasında yok. Aklıselim olmayan insanları da bu kadınlar neden umursasın?
Konu sahibi yaşla alakalı veya alakasız sorunlarınız olabilir. 20 yaş fark çok evet, ama belki siz o yaşta insanlardan hoşlanıyorsunuzdur, olabilir. Bahsettiğiniz sorunlar önemli görünmüyor ama kim bilebilir, belki de önemlidir. Evli kaldığınız için hayatınızı harcıyormuş gibi hissetme derecesine gelirse boşanın, dünyanın sonu değil neticede.
Pedofili bildiğin bunun adı. Allah bildiği gibi yapsın. Hiçbir normal 20li yaşlarda erkek kendi yaşıtları varken, ilkokullara kız beğenmeye gitmez. Giden de ağır sapıktır.
Dul damgasını vuran ben degilim. Siz takmiyor olabilirsiniz. Ama takan insanlari goruyoruz. Kac kisi konu aciyor. Aldatma, siddet gibi seyler yoksa kadin nicin bosansin? Bana bu mantikli gelmiyor.
Ha bakti ki sorunlar asilacak gibi degil, ki kocasini seviyormus, o zaman bosansin Istiyorsa.
Yani o kadar yorumumun icinden de bunu bulup da saldirmaniz gercekten komik.
Aynenn, ama isin tuhaf tarafi kız, cocugun pesinde kosmus ama bu demek degildir ki cocuk kabul edecek. Ben o yastakilere kardesim gozuyle bakiyorum ya.
Allah uzak tutsun valla. Gercekten cok igrenc bir durum.
Kınamak herhangi bir saldırı içermez.
Ama dul damgası mı yesin boşanıp?? yazmak kadınlara saldırı içeriyor.
İyi akşamlar dilerim.
konu sahibinin isteği üzerine konuyu kapatıyorumKapatilirsa sevinicem