Erkek 20 yaş büyükse

zeynepelam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
75
51
Eşimle aramda 20 yaş var evlenene kadar bu fark pek göze batmıyorduda şimdi aşırı iletişim kopuklugu ve tükenmişlilik var benim gibi yaş farkına sahip eşler sevgililer varmı ?

yaşlarınız kaç ki 20 ye 40 gibiyse kuşak farkı olur bu doğal bence

24-44 vallahi bu yaş benimle babam arasında var neredeyse anlaşmazlıklarınız hangi konularda peki size göre yavaş mı kalıyo sorun ne

Insanlar yadirgiyor nedense ben hiç yadirgilayamadim 3 yıl sevgili dönemimiz oldu ve hic bir sorun yoktu lakin aynı evin içine girince çok daha farklı oldu artik saatlerce sohbet edebildigim insan sabah işte aksam evde telefonda tv de vakit öldüren ağzından bir kelime çıkmayan herşey tükenmiş gibi ve benim heves ettigim herseye ne gerek var cümlesi ile son veren bir adam oldu çok seviyorum lakin çok da yiprandim bu yaştan ötürü ailemle akla gelmiyecek sorunlar cevremle sorunlar devaminda gelen hamileligim çok sıkıntılı geçti aslında yazsam roman olurda yaşananlar şimdi artık mutlu olmak gerekirken verdiğim tüm savaşların sonucu elime tükenmiş bir adam dan başka birsey kalmadı

Yani çok normal bunların olması ki o yaştaki adamların 22 yaşındaki bir kızla aşk yaşamaları bana doğru gelmiyor. Bilemiyorum nasıl yorum yapsam artık iş işten geçmiş gibi..

evet artık bir bebeğim var artık herşeyimi ona adadım tek suçlu benim kendi seçimimdi..

suç olarak görme sevmişsiniz senle aynı yaşta da olsa bu tükenmişlik olabilirdi bu erkeğe bağlı bir şey yaşla çok ilgisi yok hayatınızı biraz renklendir dikkatini çek olduğundan farklı davran ne bileyim değişiklik olsun bi yere gidin oturun konuşun en azından anlat bunu ona

Meraketme cnm ayni yastada olsan erkekler boyle oluyo bi sure sonra.yasla ilgisi yk.o yastakiler kadinlardn daha iyi anlar.baska bi sorunu vardir.isle fln ilgili

severekmi evlendiniz yoksa görücü usulü falan mı.aileniz nasıl izin verdi.eşiniz beş yıl sonra 50 yaşında olacak.ne diyelim allah mutlu mesut etsin ama çok fazla o fark ya

Amcam ve yengem arasında 17 18 yaş var.
Sürekli kedi köpek gibiler.
Benim onayladığım bir yaş farkı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…