Erkek 20 yaş büyükse

Bir sorunu vardır belki? benimkinde oyle olmustu ben artık bır daha gorusmeyız doye düşünmüştüm cunku hıc konusmuyorduk annesinin hastalığından dolayıymıs. Mutlaka kafasına takılan bır sey vardır. Peki yanına gidip sarıldığın zaman falan nasıl davranıyor uzak mı duruyor yoksa en azından yine sıcak ve şefkatli mi? Ya ben benımkını cok kırdım cok uzuluyorum adamdan çıkardım sinirimi.

Halen ilk günkü gibi sevgi dolu sıcak bir kac kez ayrılmayı düşündüm logusaliktan ciktiktan sonra dahada buhramli geldi tüm düşünceler ama sevdigini yürekten hisediyorum fakat evin içinde yalnızım sanki çok nadir konuşuyoruz önceden beraber islerimizi yürütürdk bbebektn sonra işlerden de uzaklaştım artık paylaşacak hic birsey kalmamış konuşcak hic bir söz yokmuş gibi ve benim geçmişte en cok sevdiğim sey onla saatlerce sohbet etmekti simdi bunu özlüyorum

Ya cidden sen zerrinsin degil mi? Kendini bari bu kadar belli etme.
Zerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.
Allcapone üyesini de unutmamak lazim. Ortaya ciktiginda bunu kullanmayi düsünüyo galiba. Daha hic mesaji yok ama kendisini takip ediyor

Canım aynı yasta sayılırız ben de 92liyim, inan senin su söylediklerinin hiçbiri yaşla ilgili degil... Benim bir arkadasım var o da 91li sevgilisi de 81li ve kız ilkokuldaydı daha onlar çıkmaya başladıklarında. Su an hala her sey gayet iyi yani kızın okulu bitince evlenecekler. Aynı evde de yasadılar. Aksine böyle durumlarda yas farkının fazla olması daha iyi cunku yaşıtın olan erkekler facebook bilmem ne takılır ya da sosyal ortamı daha fazla olur ya da ne bileyim daha cok gezer iyice evden uzaklaşır. Olgun erkek en azından esinin cocuğunun kıymetini bilir. Aynı sorunu yasarsın yıne erkek 25 de olsa 45 de olsa ama sonucu farklı olur. Yası buyuk olan sorunları daha Olgun karşılar gelişine vurmaz oyle

Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.

Bana göre aradaki maximum fark en fazla 10yaş olmalı .
Benden 20 yaş büyük birisi benim amcamdır .

Sizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Tüylerim ürperdi ya.... Allah basimiza vermesin ya ben o adama değil kizimi vermek polise veririm

Tüylerin ürperdi ya.... Allah basimiza vermesin ya ben o adama değil kizimi vermek polise veririm

Aynen yani. Şok oldum bende okurken. Bi de bunu nasil normal karsilayabiliyor insanlar dogrusu anlam veremiyorum. Tovbe. Allah bizden uzak etsin diyorum sadece..

Bana göre aradaki maximum fark en fazla 10yaş olmalı .
Benden 20 yaş büyük birisi benim amcamdır .

ben de hep şunu düşünüyorum ben yeni doğmuşken 0 koskoaca adammış yani böyle düşününce bir ürperti oluyo içimde

konu sahibi evlenmiş artık saygı duyuyorum orası ayrı

Ups...
Pozitif yorum yapabileceğim gibi bir fark değil bu. En iyisi moral bozmadan konudan çıkayım ben.

Kuzenim 31 karisi 26 yasinda. Kuzenim isten gelir nasilsin demez oturur yemek yer tv izler nette takulir. Karisi konusursa konusur sonra odasina gecer yatar. Karisi da cocuklariyla yatar. Yani genc olmak fayda etmiyo bi sure sonra evlilikler monotonlasiyo

Atkadaslar ne kadar on yargilisiniz yas konusunda.nasip kismet olmus evlenmis.burda sorununu paylasmis hemen muhaleft olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…