- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi zeynepelam
Bu cigdem zerrin mi ?
Ama cok belli napak?hahahaha :))
bu soruyu soran bilmem kaçıncı kişisin.
Cok tesekkur ederim sonunda :) diyorum ve ekliyorum bizdeki tükenmişlik beni üzüyor bende öyle yasima gore hop oturayim kalkayim biri degilim o evrelerimde fazlasi ile oldu sakinligi cok ozledim suanda sakin ama evin icinde daima yanliz hisediyorum eski sohbetlerimiz kalmadı
Bir sorunu vardır belki?benimkinde oyle olmustu ben artık bır daha gorusmeyız doye düşünmüştüm cunku hıc konusmuyorduk annesinin hastalığından dolayıymıs. Mutlaka kafasına takılan bır sey vardır. Peki yanına gidip sarıldığın zaman falan nasıl davranıyor uzak mı duruyor yoksa en azından yine sıcak ve şefkatli mi? Ya ben benımkını cok kırdım cok uzuluyorum adamdan çıkardım sinirimi.
Ya cidden sen zerrinsin degil mi? Kendini bari bu kadar belli etme.
Allcapone üyesini de unutmamak lazim. Ortaya ciktiginda bunu kullanmayi düsünüyo galiba. Daha hic mesaji yok ama kendisini takip ediyorZerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.
Kendisinden niye süphelensin bilgece. Alemsin.@zerrinsakli su uyeyi tikla ve actigi konuyla kendi konunun benzerligine bak bakalim sen de suphelenmeyecek misin?
Hadi Allah askina ac. Bu kadar benzerlik olabilir mi?
Halen ilk günkü gibi sevgi dolu sıcak bir kac kez ayrılmayı düşündüm logusaliktan ciktiktan sonra dahada buhramli geldi tüm düşünceler ama sevdigini yürekten hisediyorum fakat evin içinde yalnızım sanki çok nadir konuşuyoruz önceden beraber islerimizi yürütürdk bbebektn sonra işlerden de uzaklaştım artık paylaşacak hic birsey kalmamış konuşcak hic bir söz yokmuş gibi ve benim geçmişte en cok sevdiğim sey onla saatlerce sohbet etmekti simdi bunu özlüyorum
Kendisinden niye süphelensin bilgece. Alemsin.
Canım aynı yasta sayılırız ben de 92liyim, inan senin su söylediklerinin hiçbiri yaşla ilgili degil... Benim bir arkadasım var o da 91li sevgilisi de 81li ve kız ilkokuldaydı daha onlar çıkmaya başladıklarında. Su an hala her sey gayet iyi yani kızın okulu bitince evlenecekler. Aynı evde de yasadılar. Aksine böyle durumlarda yas farkının fazla olması daha iyi cunku yaşıtın olan erkekler facebook bilmem ne takılır ya da sosyal ortamı daha fazla olur ya da ne bileyim daha cok gezer iyice evden uzaklaşır. Olgun erkek en azından esinin cocuğunun kıymetini bilir. Aynı sorunu yasarsın yıne erkek 25 de olsa 45 de olsa ama sonucu farklı olur. Yası buyuk olan sorunları daha Olgun karşılar gelişine vurmaz oyle
Olur öyle ya. Cok seyapmamak lazimBazen benim seyligim tutuyor iste
Tüylerim ürperdi ya.... Allah basimiza vermesin ya ben o adama değil kizimi vermek polise veririmSizin sevgilinizle araniz nasil? Ayrica kiz 10 yasindayken 20 yasinda birisinin onunla cikmasi cok afedersiniz ama sapkinligi gosterir. Bu normal degil. 10 yaş ya da 15 yaş çocuk yasidir.
Tüylerin ürperdi ya.... Allah basimiza vermesin ya ben o adama değil kizimi vermek polise veririm
Bana göre aradaki maximum fark en fazla 10yaş olmalı .
Benden 20 yaş büyük birisi benim amcamdır .