Erkek 20 yaş büyükse

ha ayrıca açtığımız konularla,girdiğimiz diyet topikleriyle ilgili bel altı vurulacaksa o zaman sevgili çiğdem sen de kendi deyiminle evde kalmış olmanın verdiği huzursuzluğu her konuya gelip konu sahiplerien yansıtma.

oldu mu,nasılmış birini vurmak?
Vuuu :)kız ne güzel dedin hay ağzını seveyim :)

ha ayrıca açtığımız konularla,girdiğimiz diyet topikleriyle ilgili bel altı vurulacaksa o zaman sevgili çiğdem sen de kendi deyiminle evde kalmış olmanın verdiği huzursuzluğu her konuya gelip konu sahiplerien yansıtma.

Cok uzuldum
ne yapiyim ben babam yasinda culsuz tiplere yuz vermedim hayatta.hadi optum
niye bana takildi anlamadim.
Ben o arkadasa yardim etmek istemistim ayrica bende diyetteyim niye kilodan vurayim ki..

Neden saldırıyorsunuz ? Mutsuzlugunuzu negatifliginizi akıtıyorsunuz resmen her konuda.

Haklı olduğunuz yerler olabilir ama uslubunuz o kadar kotu ki ne dediginizin önüne geçiyor. Kavga eder gibi yaziyorsunuz.

Karsinizda insan var. Sizin tasvip etmeyeceğiniz bir şey yapmis dahi olsa incinecek bir kalbi var. İnsanları bu kadar zorlamayın. Sizin istemediğiniz bir şey yapti diye her türlü lafinizi çekmek zorunda degil hic kimse.

Şuan bilgece ye de bir saldiri icindesin. Bu kadar kötülüğe gerek yok. En azından yeri burasi değil. Gerçek hayatta kimseye yapamadigini gelip burada yapip kendini tatmin etmeye calisma bence.
Bunu tastikliyorum.

Yahu onlar surekli bana zerrin mi ne diyor
onlar her konuda cikiyor
kim bu zerrin ?
Ayrica bendw konu actim banada neler yazdilar
konu sahibi mutlu olsun inss
ben yas farkina olan bakisimi yazdim
bdvye ugramicam artik
diger topiklerde insanlar pozitif mutlu
burdaki tipler kavgaci hep
hadi bye

Konuya fikrini yazar cikarsin bu kadar. Ama siz sürekli fikrinizi kabul ettirene kadar insanlarla ugrasiyorsunuz. Ve kırıcı sözler sarfediyorsunuz. Şuan mutsuz bir hanım bir çözüm aramis belki benim gibi olan vardır bir şey duyarim diye beklerken. İyice dibe cektiniz.

Hata yapmis olabilir senin asla yapmayacagn bir şeyde olabilir. Ama bu hakareti hak ettiği anlamina gelmez. Olan olmuş evlenmiş bitmiş... laflariniz yorumlariniz çözüme dayali değil uzmeye kirmaya yönelik...

Cok uzuldum
Ben o arkadasa yardim etmek istemistim ayrica bende diyetteyim niye kilodan vurayim ki..

çiğdem gerçekten bak laf falan vurmuyorum ben senin için üzülüyorum..sosyal hayatın yok,sevgililerini bile hep netten buldun bırak çulsuz tipleri normal anlamda yüzyüze konuştuğun erkek blie yok..ve bence bunu da konulara yansıtıyosun.bu gerginliğin hep üstünde.kendi konunda bile yaptın bunu.

senin ne hakkın var bu kadını bu kadar aşağılamaya? niye bu kadar mutsuzsun sen,negatifsin?

valla gençliğine yazık.

Cok uzuldum
Hayır cnm yardım etmek istemedin ...istesen ilkonce üslubuna dikkat ederdin ,ayrıca bu nasıl zihniyet ,konu sahibine boşan demekte ne oluyor yahu ,

I

Karsindaki Insanin zayif yönlerini bulmaya çalışmak yada irdelemek bu insanin zavaliligini gösterir ve beyninin ne denli bos olduğunu .

Sevgılı konu sahıbı senı anlıyorum bizim de aramızda sizinkine yakın bır fark var bır seneyi devırdık henuz bır sorun olmadı yas farkıyla ılgılı zaten ben de yaşıtlarına gore emekli hayatı yaşayan bırı oldugum ıcın benımkı bana fazla sosyal fazla hareketli bıle gelıyor

A
çiğdem gerçekten bak laf falan vurmuyorum ben senin için üzülüyorum..sosyal hayatın yok,sevgililerini bile hep netten buldun bırak çulsuz tipleri normal anlamda yüzyüze konuştuğun erkek blie yok..ve bence bunu da konulara yansıtıyosun.bu gerginliğin hep üstünde.kendi konunda bile yaptın bunu.

senin ne hakkın var bu kadını bu kadar aşağılamaya? niye bu kadar mutsuzsun sen,negatifsin?

valla gençliğine yazık.
Aşağıladigi aslında ben degilim kendini çok asagiladi ama üzüldüm neyse bu kadar gitmiyelim bence üstüne kimin ne derdi var bilemeyiz. Vardır onunda kendince sebepleri yine kirmayalim birbirimizi

Hayır cnm yardım etmek istemedin ...istesen ilkonce üslubuna dikkat ederdin ,ayrıca bu nasıl zihniyet ,konu sahibine boşan demekte ne oluyor yahu ,
Bosan mi dedim?
Sen once yazilarimi oku
sacmalama
22 yasinda kiz
ben anlamadim madem hersey süper bu konu tartisma yaratmak icin mi acildi

Adımız çıktı kk marjinal atarlı giderli üyeleri culsuz heriflerlen evlenmiş diye
çiğdemde haklı napsın yaw.
biz bulamadık zenginini o bulsun

Eşin senin yaşamayıp yaşamak istediğin her şeyi yaşamış tüketmiş bıkmış, senle tekrar yaşamak tat vermez o zaten yaşamış zamanında aynı yemeği ertesi gün yemek gibi gelir.. Mesela sen bu yaşta sinemaya gitmek, ne bilim güzel müzikli bir mekanda eğlenmek istersin ama adam zaten doymuş bunlara senin gibi hevesi yok olaya ne gerek var ki gözüyle bakar. Sen yaşın gereği enerjiksin hareket istersin oysa kafa dinlemek. Yani eşinin verdiği tepkiler normal. Sana ayak uydurmaya çalışsa bi yerden sonra yine pes edip eski haline dönecektir. Çok yaş farkı olan evliliklerde durum böyledir genelde.

A

Aşağıladigi aslında ben degilim kendini çok asagiladi ama üzüldüm neyse bu kadar gitmiyelim bence üstüne kimin ne derdi var bilemeyiz. Vardır onunda kendince sebepleri yine kirmayalim birbirimizi

üstüne gitmiyorum doğruları söylüyorum.belki ben ne yapıyorum diye düşünür çünkü bu ilk mahvettiği konu değil.kendi konusunda olumsuz yazanlara iyi saldırıyordu aynısını başkasına yapıyor şimdi.

hepimizin derdi var ama sinirimizi konu sahiplerinden çıkarmıyoruz.

aha da boş yere banlanıcam belkide :KK53:

Sevgılı konu sahıbı senı anlıyorum bizim de aramızda sizinkine yakın bır fark var bır seneyi devırdık henuz bır sorun olmadı yas farkıyla ılgılı zaten ben de yaşıtlarına gore emekli hayatı yaşayan bırı oldugum ıcın benımkı bana fazla sosyal fazla hareketli bıle gelıyor
Cok tesekkur ederim sonunda :) diyorum ve ekliyorum bizdeki tükenmişlik beni üzüyor bende öyle yasima gore hop oturayim kalkayim biri degilim o evrelerimde fazlasi ile oldu sakinligi cok ozledim suanda sakin ama evin icinde daima yanliz hisediyorum eski sohbetlerimiz kalmadı

Zerrin kim be
Benim adim soyadim belli
yönetimde var.her konuda bana sarmayin
o kisiyi tanimiyorum ..gel diyet yapalim senle biraz zayiflarsan spor yaparsan iyi olur ...

Size yuh diyorum başka birşey demiyorum. Ne kadar negatif düşünen bir insansınız. Çok mu mutsuzsunuz, o kadar mı kendinize düşmansınız o kadar mı sorunlusunuz hayata pozitif bakan insanlara saldırıyor, onların kendilerine ait sorunlarını kullanıp oradan vuruyorsunuz. Pes vallahi pes...

üstüne gitmiyorum doğruları söylüyorum.belki ben ne yapıyorum diye düşünür çünkü bu ilk mahvettiği konu değil.kendi konusunda olumsuz yazanlara iyi saldırıyordu aynısını başkasına yapıyor şimdi.

hepimizin derdi var ama sinirimizi konu sahiplerinden çıkarmıyoruz.

aha da boş yere banlanıcam belkide :KK53:
Durumun herkes Farkında sanırım niye banlanasin canım sonuçta evet sinirin en uc noktasına dokunuyot arkadaş ama deymez yani boşver çünkü konustukca dahada cirkinlesip uzar kırıcı hal alir

Bende bugüne kadar evet ben kocamla parası için evlendim diyeni görmedim zaten.

çiğdem denen üyenin üzerine gitmişsiniz ama herhalde bir ben göremedim ters bir şey.. bir insan neden kendisinden 20 yaş büyük birine aşık olur? ailesinde çok maddi sıkıntı görmüştür, kendisini rahat yaşatacağını düşündüğü biriyle evlenebilir.. ya da adamın hayatı göz kamaştırıcıdır o yüzden evlenir.. ya da adam George Clooney gibidir yakışıklı olduğu için evlenir..

kimse ama kimse "kafası uyuşmuştur" demesin, uyuşamamış ki konu açma gereği duymuş.. sohbetlerinin azaldığından bahsetmiş mesela.. ortak bir nokta bulamadığından muhtemelen.. çünkü senin sevdiğin ona saçma, onun sevdiği sana saçma gelebilir, normal..

okudum okudum ama kaçırdım sanırım konu sahibi neden evlendin?

Canım konunun kapatılmasını iste bence, yani benim fikrim. Bu konu bazıları yüzünden gittikçe çirkinleşiyor

X