- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi zeynepelam
zerrin kim?
ben bu üye de dahil şu anda başka bir konuyu mahvetmekte olan bir kaç üye konuma gelir de yazar sinirlerime hakim olamam diye konu açmıyorum,yeminle
Zerrin kim be
Benim adim soyadim belli
yönetimde var.her konuda bana sarmayin
o kisiyi tanimiyorum ..gel diyet yapalim senle biraz zayiflarsan spor yaparsan iyi olur ...
Zerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.
boşanmak berbat bir sey, çocukla boşanmak bin beter bir sey
dul damgası yemek hiç hoş olur mu?
ama çocuk yapsa da bu işin sonu kötü gorundu gözüme, o yüzden yavrucağa kıyamadım da söyledim, cocugunuz olduktan sonra dul damgası da boşanmış olmak da devede kulak kalıyor
ama maalesef çocuk varmış bu durumda akan sular duruyor...
Brnim tek uyeligim varZerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.
Sen de yazsana yönetime kuzu.Kiz zerrinin bani acilmis))
O yuzden eşiyle mutlu vakitler gecirmeye baksin.
aynen öyle...Kiz zerrinin bani acilmis))
O yuzden eşiyle mutlu vakitler gecirmeye baksin.
Brnim tek uyeligim var
kimsin sen ?benle ne sorunun var
kadesa mi ne konu acsin yazmam
merak etmesin tobe ya
Zerrin kim be
Benim adim soyadim belli
yönetimde var.her konuda bana sarmayin
o kisiyi tanimiyorum ..gel diyet yapalim senle biraz zayiflarsan spor yaparsan iyi olur ...
Akıllı arkadaşım benim, leb demeden leblebiyi anlamış.Yazdim
Neden saldırıyorsunuz ? Mutsuzlugunuzu negatifliginizi akıtıyorsunuz resmen her konuda.
Haklı olduğunuz yerler olabilir ama uslubunuz o kadar kotu ki ne dediginizin önüne geçiyor. Kavga eder gibi yaziyorsunuz.
Karsinizda insan var. Sizin tasvip etmeyeceğiniz bir şey yapmis dahi olsa incinecek bir kalbi var. İnsanları bu kadar zorlamayın. Sizin istemediğiniz bir şey yapti diye her türlü lafinizi çekmek zorunda degil hic kimse.
Şuan bilgece ye de bir saldiri icindesin. Bu kadar kötü olmana gerek yok
Akıllı arkadaşım benim, leb demeden leblebiyi anlamış.
Yahu onlar surekli bana zerrin mi ne diyorNeden saldırıyorsunuz ? Mutsuzlugunuzu negatifliginizi akıtıyorsunuz resmen her konuda.
Haklı olduğunuz yerler olabilir ama uslubunuz o kadar kotu ki ne dediginizin önüne geçiyor. Kavga eder gibi yaziyorsunuz.
Karsinizda insan var. Sizin tasvip etmeyeceğiniz bir şey yapmis dahi olsa incinecek bir kalbi var. İnsanları bu kadar zorlamayın. Sizin istemediğiniz bir şey yapti diye her türlü lafinizi çekmek zorunda degil hic kimse.
Şuan bilgece ye de bir saldiri icindesin. Bu kadar kötü olmana gerek yok
Ya cidden sen zerrinsin degil mi? Kendini bari bu kadar belli etme.
Z zerrinsakli su uyeyi tikla ve actigi konuyla kendi konunun benzerligine bak bakalim sen de suphelenmeyecek misin?
Hadi Allah askina ac. Bu kadar benzerlik olabilir mi?
Her gördüğüm yerde bildiriyorum zaten canımcım. Yok yere banlanıcaz şimdi.kızlar lütfen konu mahvolmasın yönetime bildirin konu dışından gitmeyin.
kızlar lütfen konu mahvolmasın yönetime bildirin konu dışından gitmeyin.
Cnm herkes kendi gibi zannediyor başkalarını :)üzme tatlı canınıMaddi sıkıntlari üzücü bir unsur olarak görmüyorum. Fakat anladigim kadari ile sen hayatindaki herkeae bir para değeri bicen birisin simdi ben sana üzüldüm
Teşekkür ederim canımCnm herkes kendi gibi zannediyor başkalarını :)üzme tatlı canını