Erkek 20 yaş büyükse

zerrin kim?

ben bu üye de dahil şu anda başka bir konuyu mahvetmekte olan bir kaç üye konuma gelir de yazar sinirlerime hakim olamam diye konu açmıyorum,yeminle

Ac aç. Yazilan yorumlari gormezsin Ayrica Z zerrinsakli bir efsane.
Zerrin kim be
Benim adim soyadim belli
yönetimde var.her konuda bana sarmayin
o kisiyi tanimiyorum ..gel diyet yapalim senle biraz zayiflarsan spor yaparsan iyi olur ...

Ne alaka ya? Sporla diyetle ne alaka?

Zerrinsaklı, asumaral,çiğdemlik.... Çok karakterli arkadaş, uzak durmakta fayda var. Yönetime de bildirdim ama tınlamadılar.

Kiz zerrinin bani acilmis ))

O yuzden eşiyle mutlu vakitler gecirmeye baksin.

Zerrin kim be
Benim adim soyadim belli
yönetimde var.her konuda bana sarmayin
o kisiyi tanimiyorum ..gel diyet yapalim senle biraz zayiflarsan spor yaparsan iyi olur ...

Neden saldırıyorsunuz ? Mutsuzlugunuzu negatifliginizi akıtıyorsunuz resmen her konuda.

Haklı olduğunuz yerler olabilir ama uslubunuz o kadar kotu ki ne dediginizin önüne geçiyor. Kavga eder gibi yaziyorsunuz.

Karsinizda insan var. Sizin tasvip etmeyeceğiniz bir şey yapmis dahi olsa incinecek bir kalbi var. İnsanları bu kadar zorlamayın. Sizin istemediğiniz bir şey yapti diye her türlü lafinizi çekmek zorunda degil hic kimse.

Şuan bilgece ye de bir saldiri icindesin. Bu kadar kötülüğe gerek yok. En azından yeri burasi değil. Gerçek hayatta kimseye yapamadigini gelip burada yapip kendini tatmin etmeye calisma bence.

Valla canim ben pek tinlamadigim icin kendisini acikcasi ne dedigini de anlamadim. demekki beni takip ediyor ki zayıflamak istedigimi biliyor hahahaha
Laf sokacagini saniyor ama ben öyle seylere prim vermem

Akıllı arkadaşım benim, leb demeden leblebiyi anlamış.

Yahu onlar surekli bana zerrin mi ne diyor
onlar her konuda cikiyor
kim bu zerrin ?
Ayrica bendw konu actim banada neler yazdilar
konu sahibi mutlu olsun inss
ben yas farkina olan bakisimi yazdim
bdvye ugramicam artik
diger topiklerde insanlar pozitif mutlu
burdaki tipler kavgaci hep
hadi bye

Ya konu sahibini resmen aşağılamışsınız ...nekadar tahammulsüzsünüz ,o size ben mutsuzum boşanayımmı dememişki,yani yorumları okurken ben çileden çıktım resmen

Konu sahibi ,cnm arada yaş farkı var ve bunu bilerek evlenmişsiniz ,ilk zamanlar tabi anlamamışsındır ama şuan anlattığın kadarıyla beraber pek vakit geçirmiyorsunuz ,onunla bu konuyu bir konuş derim ,tv ye nete bir sınır getirin yada ortak geçirdiğiniz vakitleriniz olsun ,bu yürüyüş olabilir ,beraber film seyretmek olabilir yada bebişinizle beraber oynamak olabilir ,bazen yemeği onun yapmasını isteyin ,yani beraber mutfağa girin ..ne gerek var tarzı konuşmaması için de en başta dediğim gibi ciddi şekilde derdinizi anlatın ona muhakkak anlayacaktır:)
Burdaki yorumlara kafanı takma ..bizim kk kadınları çok mükemmel ya ,klavyenin başında atması kolay geliyor ..

Anladigim kadari ile arkadaş zaten problemliymis neyse. Bosanilcak bir durumum yok sadece yaşadığım problemleri yasiyan yada benim gibi yas farki olan varmi diye merak ettim belmi yardimlasma olabilir fikir alışverişinde bulunabiliriz diye hanimlar yaptiginiz yorumlar icin hepinize teşekkürler. kendileri gibi tatlı yorumlar yapan yargisiz hanimlaRa ayri teşekkür ederim. Dil üslub herzaman zihnin aynasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…