Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

Kıskançlıkta 1 numara babamındır. 65 yaşındaki annem balkona çıksa peşindedir. İkisi de emekli. Evin içinde tin tin takip ediyor torun torba sahibi kadıncağızı. Hele gençliğinde annem okula giderken dolmuşa kendi bindirir, muavine de yanındaki yerin de parasını verir, oraya kimseyi oturtma diye de tembih edermiş.
Bazen kardeşlerimle oturup babam gibi kıskanç bir adama dayanabilir miydik geyiğini yapıyoruz.
Sanırım hiç birimiz annem kadar sabırlı olamazdık:))

dün gece oLdu daha,başıma geLdi daha yeniii sositososito
yakın bi arkadaşıma atıcağım msjı yanLışLıkLa tatLıma da atıvermişim :asigim:
kushum dediydim msjda arkadaşıma,o da hemen 'kim kuşun' didi sositososito
ben de dedim iştee anLattım boLe boLe diee,haspam kıskanmışşş :roflol: :roflol:
deme kimseye bişey diyo akşamm :roflol: ahh benim bebiim didimm ve güLdümm :asigim: sositososito

bende bi tek benm sewglm bu kadr kıskanç sanardm.
ailemle dışarı çksam kıskanır,sınıfta yanıma erkek otursa kıskanr(aynı okuldayız),
msn de takılmamı kıskanr,makyaj yapsam,güzül giyinsem bşkası begncek dye kıskanır.......
daha bi dolu.....
halbuki sewinmesi gerek okadr kişi beni begeniyo ama ben seninleyim yani........
ama anlamıyo işte

benimkide kıskanır pazara gitsem saat tutar bakkala gitsem saat tutar abimdende kıskanır :KK43: herkesten kıskanır ama bende kıskanırım

benimkide kıskanır pazara gitsem saat tutar bakkala gitsem saat tutar abimdende kıskanır :KK43: herkesten kıskanır ama bende kıskanırım

yok daha neler ınsan hıc absıınden kıskanırmı olabılırmı boyle sey eger esınız bu kadr ksıkancsaaa sızınde basınızı yakar ona goreee abınden senı kıskanıyosaa kesın pıskolojık problemlı ben kendı acımdan bu skeılde okudum senın yazını ayyy cok sacma bakkala gıdıcemde saat tutacak benım kocammm olduresım gelır vallaaa aa daralırım bunalımmmm olurum bennnnn aaaa:mymeka:

bugün okula bir veli geldi
o arada badem gözlüm aradı
ses duydu
kim var orda
bende dedimki veli var
diğer soru neden gelmiş senin odana
evli barklı kadının odasına gelinirmi
duyanda otel odası sanacak

Kendi yaşıt akrabalarımdan fazla muhattap olmamalıymışım....
ünv. bitirdim liseli biriyle(erkek) konuşsam tanıdık kıskanır...
iş arkadaşlarımla bi yere gidemiyorum onlar cafeye gidiyo çay içip muhabbet etmeye bende eve gidiyorumm...

benimkide minisüse falan binmemi istemiyo neymiş kalabalık olurmuş falan filan askere giderken bile uğurlamaya gidemedim bu kıskançlığı yüzünden izin vermedi...

internet aldığımı duyunca bile kıskandı surat yaptı bütün gün bi yere gitmemi gezmemi istemez evşlenince ben gezdiririm seni der durur hep hiç bi akrabamın yanına gidemem memleketime giderinm yazın ama burnumdan gelir dönene kadar kavga ederiz günlerce herşeye kızar kıskanır nie öle yeptın nie orda oturuyosun falan filan kız arkadaşlarımla vakit geçiriyin ondan bile pek haz etmez oofffff offfff camdan bakmama kızar balkonda oturmama kızar naapcaz biz bunlarla kızlar yaa boğuluyorum bazen kendi her akşam arkadaşlarıyla fink atıyo bana yaptıklarına bakın sanki ben insan deilim benim gezmeye eğlenmeye iht,iyacım yok sanki...

anam benimki de beter balkona çıkma der internete girme der eniştemden kıskanır teyzeme
yollamaz camdan bakınma der anam daha neler neler ama ama bende ondan kalır yanım yok ondan bazen kızıyorum ama
şikayetçi değilim bende çok kıskanırım:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bzen benımde balkona cıkmama kızar.bızım evın karşısında kahve var,neymış ben balkona cıkarsam ordanda bırı bana abımı sorarsa nolurmuş... sorcak olan kişi zaten benı tanıyordurda soruyordur e bende onu tanıyorumdur zaten..ayrıca bu zamana kadarda kımse sormadı abımı ben balkondayken...

gecen yaz memlekete gıttıgımde amcamla cekınmış resımlerımız vardı,sadece yanyana oturuyoruz ve o elını amcama atmış,bırdaha böyle samımı olmıcakmışım amcalarımla.amcamlar duysa o napar bılemem :1closedeyes:

anlamsız kıskanclığı okadar cok ki.. Garsona tesekkur etmemi kıskanır,akrabam dahı osla tokalaşmamı kıskanır,ama kendısı coluk cocuk sahıbı koca kadın omuş kuzenlerını sapur şupur öper.. onlarda rahatsız bu durumdanda nısanlımın yüzüne bişi söyleyemıyorlar.

sonra abımın telefonu calsa ben acsam tanıdık bı erkek cıksa ve konussam kıskanır,gıyınmemı,makyajımı,parfumumu kıskanır..

kıskanırda kıskanır işte... rahatsız cunku Çok üzgünüm çoook

dışarda yanlıslıkla bile carpan erkekleri gırtlaklamak istiyor,kendimden küçük kuzenlerimden kıskanıyor,makyaj yapmamı bile kıskanıyor,yemekteysek neden ona degil arkasına bakmısım en cok bundan nefret eder ne varmıs arkasında napiyim değişiklik aıryorum dediğimde küplere biner

Son düzenleme:
sönmez hepimiz erkeklerle beraberiz ...çok normal aslında..hepsi aynı.benim eşimde herkesin yazdığı gibi..

nişanlımın en anlamsız kıskançlıkları,
Beşiktaşlı Bobo,
Metallica grubu üyeleri,
hatta bazen evde beslediğimiz kedi bile olabiliyor:roflol:

msjları okurken ıcım daraldı bı sene oncesıne kadar askımda boyleydı
erkek sınekten bıle kıskanır derecedeydı
sonra baktım boyle olmuyo hayatım kısıtlanıyo aldım karsıma konustum anlaması ve degısmesı bıraz zor oldu
ama sımdı eskı kıskanclıkları yok cok sukur
arada bır kıskanması hem daha anlamlı hemde cok daha tatlı gelıyor artık:asigim:

X