Yatakta neler demek erkeği çıldırtır?

Ya bi de benim temizlik takıntım var öyle elledikten falan sonra bir yerlere elini sürünce kendimi tutamayıp işin ortasında kızıyorum o da kalkıp gitti birkaç kere öyle yapınca ben. Ama napayım temizlemekle uğraşamam her defasında her yeri
Bebişimmm zevk kirli bi eylemdir unutma😂❤️ sal kendını temız olsa neee olmasa ne yapıstır gıtsın 🤣

Bu olmadı işte insanın hevesi kalmaz o an. Kizarsaniz kalkıp gider tabi. Biraz daha ılımlı olun o anı düşünün temizlik yapılır illa şimdi olmayacakda ne zaman olacak bu çılgınca sevişmeler..🫠
Duvarlara kadar sildirecek bana illa 😄

Bence koku da önemli. Misss gibi olmalısın boynundan yanağından hoşgeldın dıye öptüğünde şöyle bı kokunu duysun 😍 ben bide donsuzluğa bayılıyorum kızlar🤣🤣 gecelık elbıse mınık etek artık ne gıyersen gıy , adam ztn şok olur bı bakıcak zaten hanımın donu yok hazır😂 benden bukdr😂❤️
Ahahahha benim eşimin lafıdır en iyi kadın yatağa donsuz giren kadındır der ahahaha ben de gecelik altına bazen çamaşır giymem öyle uyurum azıcık havalandırmakta erkeğe her an hazırım mesajı veriyor😂

vücut çorabını bende denim, zaten eşimin ayaklarıma bacaklarıma ilgisi var, tahrik edici buluyor gibi, çorap iyi kombin olur. fiyatlara bakcam. ay kadın olmak zor valla yaa, ayağımızdan saçımıza hep masraf. çağla şikelin ince çoraptan badi yapma videosu vardı, düğünlerde kaçan çoraptan birini badi yapıp üzerime, birinide altıma giysem, hahaha :KK70:

Bu konuyu nasıl kaçırırım ya. 7 aylık gebelikten üzgün modda slmlar. Dün izlediğim filmden etkilenip penguen yürüyüşümle gidip bu adamı halledim dedim. Azcık oynaşacaktım ki horlamasıyla ben bitik uyandığımda sabahtı. 😀

Benim adam hala seni mutlu edecek bi şey aldım yatakta görürsün diyo söylemiyo meraktan çıldırdım. ne alsa yatakta mutlu olurum anlamadım 😄😄😄

burdada bi konuda geçiyordu, yüzük gibi penise takılıyormuş, titreşimliside varmış, kılitorise ekstra uyarım sağlıyormuş, sana zevk verecek deyince, bir kadına alınıp zevk veren şuan aklıma bu geldi.

X