Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

Normalde kıskançlık yapmadığını idda eder. Ona göre hiç kıskanç değildir. Ama giyimim konusunda herkesin yakıştırdığını o bana birtürlü yakıştıramaz.
Eskiden çok severdim topuklu ayakkabı, mini etek, streç t-shirt falan giymeyi. Sonra bir alıştırdı beni spor ayakkabı, kot ikilisine. Benim rahatlığımı düşünüyormuş. Ayaklarım ağrırmış tüm gün topuklular üzerinde. Etek giyerkende rahat görünmüyormuşum. Oturup kalkarken dikkat etmekle ne diye uğraşacakmışım. Ama şimdilerde baktı ki ilk beğendiği zamanlardaki seksi hatun yok karşısında. Artık daha az karışıyor. Hatta geçen gün hayret ettim. Bir elbise almış göğüs dekoltesi süper fazla. Ben sevdiğim halde o bana bile fazla. Dedim aşkım biz bunu değiştirelim. Tamam seviyoruz seksi gezmeyi de o kadarda değil. Bende biliyorum herhalde seksiliğin ayarını. :dilcikar:

ay benimkide çook kıskançç
parfüm sıkmamı bile kıskanır dışarı çıkcaktık onla teldeyiz bi yandan hazırlanıom parfüm sıktım sesini duydu niye sıkıosunki demezmi?e aşkım aama dedim:)
neyse dar giymemi canlı renkler giymemi göz alma dio dikkaet.
bikeresinde biyede bulştuk neyse bi restranta gitcez o bilmio benim bildigim yere gittim 3 katlı en güsel kimsenin olmadıgı biyer var oraya diyim adam sölesin boşmu diye dedim azını sakın açmıosun ben derim dedi :)hönkk diye kaldımm.
sora kendide orayı beceremedi 2.katta kaldık:):)
sora yanımzdan mendil satan çocuklar abi alsana diyince benimki sinirlenmişti bende yok ablacım almıorum demiştim
ben varken cvp verme:)
küçükten kıskandı ben onu bekelrken birgün teldeyiz geliorum yanınna dedi yanıma mendil satan çocuk geldi küçük abla çok güzelsin allah sevdigine kavuştrusun alsana dedii
beinmki ooo köpürdü:)
hopörleri açtırdı zorla bana defoll lan kızın yanıdan nası bagırıo abooo görckesiniz dışardayım ses açık:)
çocukda gitmio bu dioki
az kaldı geliorum
nerdesiniz siz falan
ayy olay olmuştuuu..
çok fenaaaaaaaaaaaaaa.küçük 16 yaşında amcamınoğlu var bu aralar ona takıo büyüo ergenlige girdi uzak dur diye:= off offfffff

Ayy benimki ilk zamanlarda arkadaslarina ismimi bile soylemiyordu neymis efendim ismimide kiskanirmis beyfendi :bbo:

aklıma ılk bu geldi paylasıyım ıstedım
benımkı de beni tarık akan dan kıskanmıstı :roflol:
sadece fılmlerden konusuyoduk en begendıgım aktor dedım genclıgı de cok yakısıklıydı yanı ne yalan soleyım ama suanda dedem yasında olmasa da yası kemale ermıs bı adam yanı ne var kıskanacak

geçen hafta öğrenci tercihleri vardı ilköğretim 8. sınıfların
veliler cebimden de arıyor
ilk sorusu şu oldu kocamın;babaları aramıyor değil mi

haydutu kıskanması bu arada haydut benım oglusum canım kopegım onu cok kıskanıyor onu anlatınca gozlerımım ıcı guluyor haydut hayatımıza gırdıgınden berı onu ıhmal edıyormusun :uhm: belkıde haklıdır :1rolleyes:

haydutu kıskanması bu arada haydut benım oglusum canım kopegım onu cok kıskanıyor onu anlatınca gozlerımım ıcı guluyor haydut hayatımıza gırdıgınden berı onu ıhmal edıyormusun :uhm: belkıde haklıdır :1rolleyes:

haklıdır çünkü benmki de köpek aldı aynısını yaptım hep onla ilgileniyosun diye kaydirigubbakcemile3
neyseki eskisi gibi ilgilenmiyo köpekle :lepi:

haklıdır çünkü benmki de köpek aldı aynısını yaptım hep onla ilgileniyosun diye kaydirigubbakcemile3
neyseki eskisi gibi ilgilenmiyo köpekle :lepi:

benim sevgilimde kedimi kıskanıyor:::) bazen buluştuğumuzda üzerim tüy filan oluyo genemi sevdin şunu der:)

x bey kk dan kıskanmış benikafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
onu defterden sildikten sonraki arkadaşımda yolda yürürken pardesümün en alt düğmesi neden açıkmış onu kıskanmış:1shok:allahım neydi günahım dengesizler beni bulur adam gibi bi erkeği kıskansanıza:mymeka:

X