Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

benim eşim de herşeyi kıskanır anlamlı anlamsız
erkek kuaför kesinlikle yasaktır bizde
ayrıca bakkaldan falan çıkarken hayırlı işler dememe kızar
garson masaya bişey koysa teşekkürler dememe kızar
otobüsle bir yere giderken dışarı bakmama kızar
kızar da kızarrrrr

ilginçtir benim kocam beni kıskanmıyor.8 senelik evliyiz.şu ana kadar kıskançlık yapmadı.ben birazcık beni kıskanmasını isterdim açıkcası.o kadar yakışıklıda değil.ben ona kıyasla çok güzelim.ama kıskanmıyo işte....

kızlar ne kadar sabırlısınız, çok iyi dayanıyorsunuz valla :lepi:

bnmkinin gereksiz hiçç kıskançlığı yok çok şükür. :asigim:

ama bi önceki erkek arkadaşımın fazlasıyla vardı,
en saçma sapan olanı da,
öss e hazırlanıyordum,
sabah dersaneye gitmeden önce telde konuşmuştuk, dersten çıkınca eve gitcem direk demiştim, sonra vazgeçtim, ders çıkışı aradı yok ben kütüphaneye kalcam çalışcam arkadaşlarla dedim, 2saat niye, hani eve döncektin, git evde çalış, kimle çalışcan, o olcakmı bu olcakmı(sınıfımızdaki tüm erkek isimlerini saydı buarada) , yarım saat falan kavga ettik, hayatımda da böyle saçma kıskançlık görmemiştim, anaokulundayız sanki muhabbete bak :roflol: sonra da ayrıldım haliyle, vır vır vır, ne bunaltcam kendimi :nazar: :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
benımkısı msnde onla konusmama bıle kızardı
nete gırmeme kızar aılemle gezıyorum dedıgımde ınanmaz
ne yapsam kıskanır faceboka guzel resım koysam kıskanır
kendı erkek arkadaslarından kıskanır
kız arkadaslarımla konusmamı kıskanır
kendı erkek kardesınden kıskanır

bunlar guzeldı kıskanırken bogulucak gıbı oluyordum
ama ayrıldık o baska konu
bu kıskanclıkları cok buyuk sebep oldu.

facebook yüzünden nişanımızı bozuyorduk net de dolaşmamdan ve msn kullanmam dan nefret ediyor en çok kıskandıgı bu...ama kendi de ne facebook nede msn kullanıyor telefonum var görüşmek istediğimle burdan görüşürüm ona ne gerek var diyor buda bir yapı tabiki ne denir ki:::)

anaokuluna giden kuzenimi çokk öpünce kısknıo bide ona aşkım falan dememi istemio .ama napim çok seviorm onu ve diorum . . . yirim ben onu

hemde öyle bir kıskanırki durucuk aklın şaşar.
her ay ağdaya gitmem olay olur .henüz evli degiliz bukadar düzenli ağda yaptırmana ne gerek var der ,ağdacı kızı kıskanır .
erkek kuaföre asla ve asla gidemem .
işe giderken bakımlı olmam makyaj yapmam başlıca kıskançlıktır .
mağazada alışveriş yaparken tezgahtar kızın uzun süre bana bakıp çok güzelsiniz demesi aylar gecsede hala kızla aramızda bişey varmış gibi büyütülürde büyütülür .senağlama
akrabamızın ayagı kırılan ve henüz ilkokul 3 e giden oğluna gecmiş olsuna gitmem olay olur .
güneş gözlüğü alırken adama dönüpte bu nasıl oldu demişim farketmeden ayrılık sebebimiz oluyordu az kalsın -tatlicadiarzu-

beni öldüren en sonki kıskançlığımız oldu .yeni tlf aldım ve yeni telefonuma ailem ve arkadaslarımla görüştügüm hattın kartını taktım .vay efendim neden bizim kullandıgımız kartı eski telefonumda kullanıyormuşum işte onun degeri bukadarmış kötükedihüso

oofff offffffffff offfff anlatmakla bitmez :mymeka:

hemde öyle bir kıskanırki durucuk aklın şaşar.
her ay ağdaya gitmem olay olur .henüz evli degiliz bukadar düzenli ağda yaptırmana ne gerek var der ,ağdacı kızı kıskanır .
erkek kuaföre asla ve asla gidemem .
işe giderken bakımlı olmam makyaj yapmam başlıca kıskançlıktır .
mağazada alışveriş yaparken tezgahtar kızın uzun süre bana bakıp çok güzelsiniz demesi aylar gecsede hala kızla aramızda bişey varmış gibi büyütülürde büyütülür .senağlama
akrabamızın ayagı kırılan ve henüz ilkokul 3 e giden oğluna gecmiş olsuna gitmem olay olur .
güneş gözlüğü alırken adama dönüpte bu nasıl oldu demişim farketmeden ayrılık sebebimiz oluyordu az kalsın -tatlicadiarzu-

beni öldüren en sonki kıskançlığımız oldu .yeni tlf aldım ve yeni telefonuma ailem ve arkadaslarımla görüştügüm hattın kartını taktım .vay efendim neden bizim kullandıgımız kartı eski telefonumda kullanıyormuşum işte onun degeri bukadarmış kötükedihüso

oofff offffffffff offfff anlatmakla bitmez :mymeka:

canım yaa hat olayına kadar aynı benimki bu kadar olur
ama telefon hattı olayına gelince kusura bakma da çok güldüm yaaa:roflol:
insan sevince nasıl kıskanıyor bir garip oluyo iştee:asigim:kaydirigubbakcemile5

en anlamsız kıskançlığı iş arkadaşımla aynı odayı paylaşmam oldu..........çok gereksizdi, o da farketti şimdilik bir sorun yok

Ya benimki hiç kıskanmıyor benii :KK43::KK43:(((( ama kıskanılmayı istiyorum inada tv deki erkeklee bakıp vavv ne kaslı harika marika diyorum inada yaptıgımı biliyor hiçç seslenmiyor ben arslan burcuyum biliyorki kıskansa daha fena kıskandırıcam seslenmiyor zavallı ama ben kıskanılmak istiyorum senağlama adamın 10 yıldır kafasını yedim kıskan kıskan diye ondanmıdır nedir yabancı numara aradımı hemen tlefonu o açıyor ama kıskandıgını sanmıyorum sapık dadanmasın diye olabilir

işe giderken pantalonumun altına soğuk diye kilotlu çorap giyorum bu aralarda bun atkıntı yaptışutarafagitti her sabah kavga ederek çıkıyoz evden delikafadulden bazen çok bunaltıyo yada işe giderken bazen normal iççamaşırlarım ıslak olunca renkli iç çamaşırı giyorum kırmızı siyah:asigim:eek:nları giydimi görünce deliye dönüyo ohhh olsun:teytey: bazen sinirlendirmek hoşuma gidiyor

canım her erkek kıskanır ama kimisi içinde yaşarrr merak etmeeeee senn duyguarını içinde yaşarlar çoğuerkeklerrr kesin kıskanıyodur da sana belli etmek istemiyodurr

Teşekurler canım içime biraz su serptin inanın bana kıskanılmamak kıskanılmaktanda kötu bazen insan kendisini degersiz hissediyor ama o an iiçin tabiki bana deger veridigini sevidigini her halinde göruyorum ama ne bileyim işte kıskanmayınca tuhaf oluyorum.:çok üzgünüm:

bir kere evde bir askı vardı böyle bir askı yoktu nerden çıktı dedi,bende hatırlayamadım önemsemedim bilmem dedim.(sonradan hatırladım,kayınvaldem bir badi almıştı askı onun içinden çıkmıştı)Birde komşu tam ogünlerde hamuişi birşey getirmişti çok yağlı diye yememiştim bir köşede unutulup gitmişti.onuda ogün görmüş kim getirdi diye sormuştu bende söylemiştim.neyse uzatmayayım,eşim askıyı sorup da ben de bilmem deyince bu bir delirdi.evde bilinmedik bir askı çıkar,bilinmedik bir ekmek çıkar bunu açıkla bu nedemek diye tutturdu.İnanamadım yani.ne diyeceğimi şaşırdım.hiç suçum yokken beni bir sürü ağlattı.hemde hamileyken.böyle yapınca onu hiç sevesim gelmiyor

benim eşimin öyle abartılı hastalık derecesinde kıskançlığı yoktur. sadece benim bir çocukluk arkadaşım var erkek. onu kıskanır.hiç istemes görüşmemizi yalnız olarak.saçmalığı şurda bu arkadaşım evlilik hazırlığında nişanlısı da yakın arkadaşım.birbirimizin çocukluğunu biliriz.ve de aramızda bişey olcak olsa bunca yıl fırsatımız varken olurdu.bence en saçma ve beni bunaltan kıskançlığı bu. arkadaşıma karşı devamlı bahaneler uydurmam da cabası oluyo. ama kalabalık ortamda kendisi de varken falan görüşebiliriz o başka. ayyy yazarken bile daraldım :)

X