Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

mehmet gundurdan kıskanıyor, bide yaşıt oldugum erkeklerle muhabbet edersem kıskanıyo kendı aılesı bılem olsaaaaa:1no2:

valla eminönüne giderken giydiğim bir bluzu,bşehire giderken bu açık nolur giyme demesiydi heralde.yani aminönüe giderken giymişimlaelaelaelaelae

ben hala hatırlayınca gülüyorum.13 yaşlarındayken zeka geriliği olan bir genç o zaman 16 yaşlarındaydı bana aşık olmuştu.o çocuk herkese küfür eder döverdi beni korumaya çalışırdı.bir gün bunu eşime anlattım.hay anlatmaz olaydım.bana 2 gün boyunca çektirdi.çok komik eşim var benim ya.alkisalkisalkis

Yaa en gariplerinden birisi de benimkisidir x)) Tatilde Serap diye bir kızla tanıştım, onu kıskandı :KK70: Ya kız diyorum niye kıskanıyorsun diyorum ama napalm kıskançlık işte trip makinası :KK70: Çok kızmıştm :KK70: Sonra da bu şekilde bi kıskançlık yaşamadık :KK70: Ama dünyadaki bütün erkeklerden kıskanıyor halen

Yaa en gariplerinden birisi de benimkisidir x)) Tatilde Serap diye bir kızla tanıştım, onu kıskandı :KK70: Ya kız diyorum niye kıskanıyorsun diyorum ama napalm kıskançlık işte trip makinası :KK70: Çok kızmıştm :KK70: Sonra da bu şekilde bi kıskançlık yaşamadık :KK70: Ama dünyadaki bütün erkeklerden kıskanıyor halen

kız arkadaşındanmı kıskandı????kafamçokkarıştı

kendisinin en yakın arkadaşlarından..

giydiğim etek dekolte ws lerden..

okuldakii erkek sınıf ark ve öğretmenlerimden...

eve gelen abimin arkadaşlarından..
bunlar olağan şeyler aslında alıştım ama daha çok war tabii..

yolda birinin bana baktıgını görsün nerden tanısıosunuz bu lavukla der tanımam etmem desemde üsteler.

ama genede pek rahatsız etmio kıskanç belki ama çok sert ani tepkiler vermez..
:asigim:

ilk başta abim dediğim kuzenimden deli gibi kıskanıyordu şimdi kanka oldular :))))))))

:umursamaz: keman çalmak istiyorum dedim kıskandı :1ninca: neymiş kursa bisürü öğrenci gelirmiş.Erkek çok olurmuş.
Erkeklerinde işi yok beni bekliyo benneyaptımki
Bide dün iş yerinde adamın birine isim ömerdi değil mi dedim.
telefon açıktı duydu.
vay efendim niye öyle demişim.Şimdi o lavuk aaa benim adım bilio diye sevinirmiş.
Yuh artık -tatlicadiarzu- mirmirmirmir
Arada sıkıcı oluyo bu durumlar:nazar:.

benim eşim şarkıcı Tan'dan kıskanıyor. Eskişehirli olduğu için ayda bir kere konsere geliyor bir kere gidelim diyorum asla götürmüyor radyoda tvde çıktığı zaman kapatıyor. Birde bir yere gittiğimde o hiçbir yere bakmıyor benimde bakmamı istemiyor. Hep ona bakayım konuşayım istiyor.

mavı ve pembe ıkı tane leopar desenli tshirtüm vardı onları neden gıyıyormuşum dıye kudurdu resmen kudurdu oy kuzum benım.
sonracığıma en yakın arkadaşım erkek onda kalacağım dıye askerdeyken yapmadığını bırakmadı.kaldırtmadı kendısı geldı bırlıkte kaldık oy kuzum benım o kıskanmaz ama bır kıskanır pir kıskanır.

Tüm erkek annelerinden ,hepsini potansiyel kayınvalide adayım olarak görüyor sanırım..:çok üzgünüm:

ayy benimki de aynı yaa tüm erkek annenleri öcü gibi:roflol: birde yeni birsey aldığımda ilk onun yanında giymeliyim kullanmalıyım yoksa kıyamet kopar baska hiç birşeyde kısıtlama yok giyim tarzıma falan hiç karışmaz enteresan bir durum babam mini etekten hiç hoşlanmaz aşkımda niye giymiyorsun der bakalım bi evlensek bu ikilemden kurtulucam=)

herşeydn kıskanır halamın oglu daha 8 yaşındaydı ozamnlar benim onunla şakalaştımı kıskanmıştı.çok anlamsız bi kıskanmaydı.

X