Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç unutmam: Kredi kartımı iptal ettirmek için banka müşteri temsilcisini aradım.Eşim de yanımda tabii....Müşteri temsilcisi erkek tahmin ettiğiniz üzre... Kartı kapat
tırmamak için çok dil döker ya bu müşteri temsilcileri hani, kibar kibar konuşurlar bir de.... Deli gibi kıskandı yaaaa................Niye uzatmışım, niye hemen kapatmamışım.Ciddi surat yaptı,konuşmadı bir süre..klava:
Kıskançlık mıfisfisfis
Nişanlılık döneminde ve evliliğimizin ilk aylarında giydiğim kıyafetlere karşı bir garezi vardı:mymeka:beni delirtirdi,herkesin yakıştı dediğine muhalefet olmak adına güzel değil,yakışmadı,o ne öyle gibi şeyler deyip beni çileden çıkarırdı,he birde nişanlıyken ailemle bir yere gitsem ve o gelemese suratı on karış düşerdi,başlardı,kim vardı,ne yaptınız,ne giydin,sana laf eden oldu mu:mymeka:,sırnaşan var mı,kaçta döndünüz,göz süzdün mü gerdan kırdın mı ay imdatttt-tatlicadiarzu-
Şimdilerde kıskançlıktan eser yok,ee ne de olsa yaşımız 40'a merdiven dayadı,bu yaştan sonra da kıskanacaksa vay halimize,valla tv'yi açarım,istediğime yakışıklı derim istediğime laf söylerim,hiç laf söylemez,bu yaştan sonra böyle anlamsız kıskançlıkları çekecek halim yok:1closedeyes:
Ben ensesinde boza pişirecek kadar kıskanç değilim,yersiz kıskançlık yapmam ama onunda yapmasına izin vermem,çekemem yeter valla,boyumca kızım var:mymeka:
benimkide 9 yaşındaki öğrencimi ciddi ciddi kıskanmıştı
halada nefret eder ondan :roflol:
ay benimkide beni sawyer'den kıskanıyor ne alakaysa
yok efendim ağzımın suları akıyormuş izlerken önlük takacakmışım, yok tv'nin içine giriyormuşum az biraz geriden seyretseymişim gözlerim kör olacakmış, gece sawyeeer sawyeer diye sayıklıyomuşum
delümü ne , nesini kıskanıyosananiknanik
çok anlamsız bi kıskançlık zannumca