- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- Konu Sahibi North River
-
toparliyoruz canim ins.yarindan itibaren bende bi duzene oturtayim beslenme duzenimi istedim.Bu hafta detoks yapip sonrasinda dr mehtabin listesini uygulamayi dusunuyorum.takimlara geri donmek gibi bi dusuncem yok simdilik.beni daha cok yipratiyor.Bu defa durmak vs yok artik hedefime ulasana kadar dr mehtabi takip edecegim ara ara detoks yaparak ins
dr mehtap mı ? bilmiyorum ama sırf seni takip etmek adına bakacağım şimdi bende mevsimlerden romaya başlamayı düşünüyorum ama 12 gün tartılmadan nasıl durabilir onu bilmiyorum. Takımlar büyük ihtimalle yaza doğru aktifleşecek oysa biz kışın uyumayıp yaza fıstık gibi gireceğiz dimi
1-fast food beslenmiyorum zaten oyle bir imkanda yokalıntıdır:
[h=2]İşte kilo kaybettiğimiz süre zarfında kaçınılacak 8 hareket… [/h]
- Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
- Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
- Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
- Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
- Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
- Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
- Öğün atlamak adamın açlığını coşturur… O yüzden günde 6 öğün en az… Hele de emzirirken! Yoksa başlar “midem kıyıldı, şurada bir kuzu çevirip yiyeyim”…
- Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok!
bencede cok istah acici
ara öğünleriniz hep yanınızda olsun kızlar. çantanızda bir elma çekmecenizde bu güzel şeylerden olabilir aa birde yapılan bir araştırmaya göre besinler sağ çekmecenizde(solaksanız sol ) yer alıyorsa beyin alışık olduğu için daha çok tüket diyormuş elimiz gider ya hani hep o yere açıklası bu olsa gerek. güzel bir hafta sonu geçirdim kahvaltıyı biraz abartmış olduğumdan mı nedir öğleyi salata ile geçirip akşam yemeğinide saat 17:00 yiyerek günü dengelediğimi düşünüyorum
Erigim dr mehtap mevsimlerden roma zaten :))))
Bu haftadan sonra ona baslamayi dusunuyorum.istersen beraber devam edebiliriz canim.Tartilma sebebiyledetakimlarda devam edemem ama bende dayanabilirmiyim bilmiyorum cunku hemen hemen hergun tartiliyorum.
Takimlara gelince tam tersi canim normalde bu aralar duzene girer yaza dogru durulurdu takimlar cunku tatiller izinler vs bir suru giren cikan oluyor.Bakalim ne olacak durumlar.Ben hep derim hepte dedim takimin devamiyetini saglayan disiplindir,eleyici olanda budur.
Bebeğim sabah kahvaltısı olarak bunları yedim yanına bir kahve yaptım :) gerçekten tok tutuyor ve çok güzeller :)
Kızzzz eriğim afferin kızz
Toplamışın herkesiii
MAŞAALLAH
Bugün öğle yemeğinde yediklerim
1 kase cacık
4 yk kuru fasulye
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Valla tartı gününü nasıl isterseniz yapabilirsiniz ben uyarım :)
Kimler var takımda resmi olarak??
Kıskandım valla.şimdi siz zayıflıyacaksınız ben tombişmi kalıcaaaammm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?