• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erigim ile adim adim :)

Sabah (06:00)
Iki dilim ekmek
Bir dilim peynir
4 yesil zeytin
1 cay kasigi pekmez

Ara (10:00)
3 light biskuvi

Ogle (12:00)
2 yk pilav
1 kepce sehriye
Avuc ici kadar tavuk haslanmis kizarmis firinda

40 dk yuruyus 1 lt su simdilik bu kadar

Ara (16:00)
2 adet mandalina

Aksam (18:40)
1 dilim misir ekmegii :(:30:
1 kase yogurt
2 yk makarna

Ara (20:00)
1 dilim ayva

selam eriğim... canım arada motive olmak için uğrarım günlüğüne... ne tür bir formatta devam edeceksin bilmiyorum ama umarım başarılı olursun

15.11.2013 günlerden cuma

Sabah 09:00

2 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 çy çikolata :(

Öğle 15:00
5 yk z.yağlı kereviz

2 fincan form çayı + 1 fincan tarçınlı zencefilli çay + 1 lt su

şimdilik bu kadar akşama da balık + salata var

Kimse gelmemis gunlugume :( olsun yola devam :13:

merhaba :) dogru bir yöntemle yani her seyi yiyerek kilo verme olayini cok sevdim cünkü bende öyle yapiyorum seni takip etmek isterim benim de son 4.5 kilom kaldi onu da sakin sakin vermek istiyorum aslinda temmuzdan beri koruma programinda olmasaydim o da gidecekti ama olsun gec olsun saglikli olsun :)

15.11.2013 günlerden cuma

Sabah 09:00

2 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 çy çikolata :(

Öğle 15:00
5 yk z.yağlı kereviz

2 fincan form çayı + 1 fincan tarçınlı zencefilli çay + 1 lt su

şimdilik bu kadar akşama da balık + salata var

Balik benimde yarin ki menumu suskeyecek gelmene sevindim ben cumartrsi pazarda girer yazarim:4:

merhaba :) dogru bir yöntemle yani her seyi yiyerek kilo verme olayini cok sevdim cünkü bende öyle yapiyorum seni takip etmek isterim benim de son 4.5 kilom kaldi onu da sakin sakin vermek istiyorum aslinda temmuzdan beri koruma programinda olmasaydim o da gidecekti ama olsun gec olsun saglikli olsun :)

Teşekkür ederim canim en zor ve ince cizgi koruma donemi bende su aralar baya vakit kaybettim ama telafi edilecek

sağolasın eriğim inş iyi olur bayanbaloncuk çok azimli biri onu kaçirma derim
ebyarcım ve zagnarbur sizlerede kolay gelsin

kızlar ben dün çok kötü bir gün geçirdim annem çok rahatsızdı yanına geldim dün de yollarda helak oldum o yüzden giremedim :(

İnşallah canim bende seni aramizda gormek isterim. Takima gelince hala ugruyorum bakiyorum kimse yok tubis greldi dun ve oda sok cikarilmak istemiyotum yazmis drmostim giremiycem sisyem degisiyor diye ama kimse cvp yszmamis bile kiza o takims ya el atip canlandirscaklar yada fiyasko

aynen öyle oldu valla :)
neyse hayırlı olsun canım. Bende yanındayım haberin olsun ;)

toparliyoruz canim ins.yarindan itibaren bende bi duzene oturtayim beslenme duzenimi istedim.Bu hafta detoks yapip sonrasinda dr mehtabin listesini uygulamayi dusunuyorum.takimlara geri donmek gibi bi dusuncem yok simdilik.beni daha cok yipratiyor.Bu defa durmak vs yok artik hedefime ulasana kadar dr mehtabi takip edecegim ara ara detoks yaparak ins

Back