- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- Konu Sahibi North River
Hepiniz çok TATLISINIZ ve öyle kalınnnn ve de incecik olun İNŞAALLAH
BEN DE TOMBİŞŞŞŞŞŞ
Canim sen katilamam dedin yoksa senide zayıflatmak isteriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepiniz çok TATLISINIZ ve öyle kalınnnn ve de incecik olun İNŞAALLAH
BEN DE TOMBİŞŞŞŞŞŞ
ben be zayiflarim INSAALLAH
MUHUM OLAn ISTEMEK ALLAHin izni ile,sonrasi kolay.
evet canim yogurt detoksu bu hafta.mevsimlerden roma demek cok uzun oldugu icin dr mehtap dedimAynı seyden bahsediyormusuz o kadar vcok dr var ki bu konudada baska birisi dir dedim :) yogurt drtoxu mu yapiyorsun ipekcim
olacak mi tarti gunuKizlar tarti gunumuz ne zaman olsun romaya basladim ben bugun 12 gun taeti yok
olabilir listede tutulabilirGayet guzel bi ogle olmus canim benim ogle
1 kepce mercimek corbasi
2 orta boy biber dolmasi
1 kase naneli biberli y.yagli yogurt
Banada uyar pazartesi olabilir boylece hafta sonu pazartesi tarti gunu diye cok kacirmayiz ne dersiniz
aksam biseyler yemezsen acikirsin canimOff aciktim ve elma ilr birlikte 10 adet cubuk kraker yedim
evet canim yogurt detoksu bu hafta.mevsimlerden roma demek cok uzun oldugu icin dr mehtap dedim
olacak mi tarti gunu
olabilir listede tutulabilir
aksam biseyler yemezsen acikirsin canim
Henuz kimse gelmemisken gunah cikartiyim
Sabah
1 ince dilim patatesli borek
1 simit
1 karecik bitter cikolata
1 fincan kahve
:2: cok pismanim hemde cok ve regl oldum gozumun dinme sebebini regle baglamiycam cunku midem agriyor ve o bile naptin swn diyor suanda bana
menum
Kahvalti
1 kase yogurt
ogle
fasulye diblesi
papaya
yarim kase yogurt
ara
1 elma
aksam
salata
3 mil leslie
2 lt su
Yogurda devam :) gun icibde toparladim canim menumu ama bi bakip cikacagim yeni geldim ise geceden beri drdeyiz esim kusma diare serum ilac igme derken hic uyumadik
cok gecmis olsun canim cok uzuldum.Rabbim sifa versin ins
kızlar biri 5. takıma kaptan olmuş ????
haberiniz var mı? Banada özelden mesaj atmış. Takım kapanmadı diye?
Ben yoğunluktan giremiyom eriğim. Hepinizi seviyom.
gercekten efsaneymis zaman gecince daha iyi anladim fotolari benim azmimi percinler her zaman bizzat sahit oldugum icinCok sagol canim benim bugun sabah daha iyiydi . Su takimin efsanesine bir bakayim
Allah Allah bende bi bakayimkızlar biri 5. takıma kaptan olmuş ????
haberiniz var mı? Banada özelden mesaj atmış. Takım kapanmadı diye?
Ben yoğunluktan giremiyom eriğim. Hepinizi seviyom.
Evet canim ayni mesaji bana da atmisti acikcasi ben takkmi yeniden acmayi dusundum ama bazi aksilikler oldu belki daha sonra sonucta ben xayiflamayi her turlu kafama koydum hamile olmazsam eger hedefim belli haziranda 50 olmak ve koruma donemine gecmek kismetse . Bu ara bende giremedim eskmin hastaligi ve bi arkadasima cok uzulmus olmam vs ama hayat devam ediyor . Bende seni seviyorum canim