• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erigim ile adim adim :)

Aynı seyden bahsediyormusuz :9: o kadar vcok dr var ki bu konudada baska birisi dir dedim :) yogurt drtoxu mu yapiyorsun ipekcim
evet canim yogurt detoksu bu hafta.mevsimlerden roma demek cok uzun oldugu icin dr mehtap dedim
Kizlar tarti gunumuz ne zaman olsun romaya basladim ben bugun 12 gun taeti yok :(
olacak mi tarti gunu
Gayet guzel bi ogle olmus canim benim ogle
1 kepce mercimek corbasi
2 orta boy biber dolmasi
1 kase naneli biberli y.yagli yogurt

Banada uyar pazartesi olabilir boylece hafta sonu pazartesi tarti gunu diye cok kacirmayiz ne dersiniz
olabilir listede tutulabilir
Off aciktim ve elma ilr birlikte 10 adet cubuk kraker yedim :17:
aksam biseyler yemezsen acikirsin canim

Son düzenleme:
menum
Kahvalti
1 kase yogurt
cay

ogle
4 yemek kasigi etli yemek
yarim kase corba
1 dilim karpuz

ara
cay
10 adet findik
fistikli sucugun icindeki fistiklar(kizim yemedigi icin)

aksam
5 adet altinbasak biskuvi
1 kase yogurt
100 gr papaya

22 gibi 1 bardak tarcinli sut

3 mil leslie
2 lt su

Son düzenleme:
Bu arada bisey paylasmak istiyorum.birkac gundur diyet yapanlarin bloglarini okuyorum biri cok dikkatimi cekiyor cunku 88.6 dan 58.7 ye inmis.soyle bir hedef koymus 250 gunde 25 kilo.esiyle iddiaya girmis falan.Ama bana cok mantikli geldi ve hemen realize ettim kendimce.bu ay sonuna kadar boyle hizli bir sekilde gitmeyi dusunuyorum zaten 11 gun kaldi.
sonra kilomu 10 gunde 1 kilo gidecek sekilde programlayip verecegim.bazen daha fazla da gittigi olur ama az gittigni farkettigim anda ona gore onlemimi alirim.su an ki haliyle 25 nisanda hedefime ulasiyorum ama umarim daha az zaman alir

evet canim yogurt detoksu bu hafta.mevsimlerden roma demek cok uzun oldugu icin dr mehtap dedim

olacak mi tarti gunu

olabilir listede tutulabilir

aksam biseyler yemezsen acikirsin canim

Aksam uedim canım
1 tabak lahana yemegi
10 sdet fındık

Romanin ilk listesine baslaadim tabi oldugu kadar cunku mLum isyerindekine gote uymays çalışıyorum

Evet canim kg bildirdigimix gun olsun ki birakmayalim

Günaydın kizlar acayip guzel bi gun gecirin ben izninizle bugun kahvaltiyi abartacagim isyerinde topluca yapilacakta hazirlanmasini beklerken yaxayim dedim ama soz telafi edecegim ogle ve aksam az yiyerek :) ve regl olacagim acayip sisim karnimda davul calinabilir eee sizden naber:31:

Henuz kimse gelmemisken gunah cikartiyim

Sabah
1 ince dilim patatesli borek
1 simit
1 karecik bitter cikolata
1 fincan kahve

:2: cok pismanim hemde cok ve regl oldum gozumun dinme sebebini regle baglamiycam cunku midem agriyor ve o bile naptin swn diyor suanda bana :14:

Henuz kimse gelmemisken gunah cikartiyim

Sabah
1 ince dilim patatesli borek
1 simit
1 karecik bitter cikolata
1 fincan kahve

:2: cok pismanim hemde cok ve regl oldum gozumun dinme sebebini regle baglamiycam cunku midem agriyor ve o bile naptin swn diyor suanda bana :14:

aslinda canim ben ilk mesajimdan daha farkli bir kacamak turu beklemistim.Ama sirf karbonhidrat almissin
neyse sanirim telafi etmissindir

menum
Kahvalti
1 kase yogurt

ogle
fasulye diblesi
papaya
yarim kase yogurt

ara
1 elma

aksam
salata

3 mil leslie
2 lt su

menum
Kahvalti
1 kase yogurt

ogle
fasulye diblesi
papaya
yarim kase yogurt

ara
1 elma

aksam
salata

3 mil leslie
2 lt su

Yogurda devam :) gun icibde toparladim canim menumu ama bi bakip cikacagim yeni geldim ise geceden beri drdeyiz esim kusma diare serum ilac igme derken hic uyumadik

kızlar biri 5. takıma kaptan olmuş ????

haberiniz var mı? Banada özelden mesaj atmış. Takım kapanmadı diye?

Ben yoğunluktan giremiyom eriğim. Hepinizi seviyom.

Evet canim ayni mesaji bana da atmisti acikcasi ben takkmi yeniden acmayi dusundum ama bazi aksilikler oldu belki daha sonra sonucta ben xayiflamayi her turlu kafama koydum hamile olmazsam eger hedefim belli haziranda 50 olmak ve koruma donemine gecmek kismetse . Bu ara bende giremedim eskmin hastaligi ve bi arkadasima cok uzulmus olmam vs ama hayat devam ediyor . Bende seni seviyorum canim :38:

Cok sagol canim benim bugun sabah daha iyiydi . Su takimin efsanesine bir bakayim
gercekten efsaneymis zaman gecince daha iyi anladim fotolari benim azmimi percinler her zaman bizzat sahit oldugum icin

Allah Allah bende bi bakayim
Evet canim ayni mesaji bana da atmisti acikcasi ben takkmi yeniden acmayi dusundum ama bazi aksilikler oldu belki daha sonra sonucta ben xayiflamayi her turlu kafama koydum hamile olmazsam eger hedefim belli haziranda 50 olmak ve koruma donemine gecmek kismetse . Bu ara bende giremedim eskmin hastaligi ve bi arkadasima cok uzulmus olmam vs ama hayat devam ediyor . Bende seni seviyorum canim :38:

Canim olur ins rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Back