• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erigim ile adim adim :)

toparliyoruz canim ins.yarindan itibaren bende bi duzene oturtayim beslenme duzenimi istedim.Bu hafta detoks yapip sonrasinda dr mehtabin listesini uygulamayi dusunuyorum.takimlara geri donmek gibi bi dusuncem yok simdilik.beni daha cok yipratiyor.Bu defa durmak vs yok artik hedefime ulasana kadar dr mehtabi takip edecegim ara ara detoks yaparak ins

dr mehtap mı ? bilmiyorum ama sırf seni takip etmek adına bakacağım şimdi bende mevsimlerden romaya başlamayı düşünüyorum ama 12 gün tartılmadan nasıl durabilir onu bilmiyorum. Takımlar büyük ihtimalle yaza doğru aktifleşecek oysa biz kışın uyumayıp yaza fıstık gibi gireceğiz dimi :34:

alıntıdır:

[h=2]İşte kilo kaybettiğimiz süre zarfında kaçınılacak 8 hareket… [/h]
  1. Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
  2. Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
  3. Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
  4. Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
  5. Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
  6. Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
  7. Öğün atlamak adamın açlığını coşturur… O yüzden günde 6 öğün en az… Hele de emzirirken! Yoksa başlar “midem kıyıldı, şurada bir kuzu çevirip yiyeyim”…
  8. Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok!

ara öğünleriniz hep yanınızda olsun kızlar. çantanızda bir elma çekmecenizde bu güzel şeylerden olabilir aa birde yapılan bir araştırmaya göre besinler sağ çekmecenizde(solaksanız sol ) yer alıyorsa beyin alışık olduğu için daha çok tüket diyormuş elimiz gider ya hani hep o yere açıklası bu olsa gerek. güzel bir hafta sonu geçirdim kahvaltıyı biraz abartmış olduğumdan mı nedir öğleyi salata ile geçirip akşam yemeğinide saat 17:00 yiyerek günü dengelediğimi düşünüyorum :8::8::8:

dr mehtap mı ? bilmiyorum ama sırf seni takip etmek adına bakacağım şimdi bende mevsimlerden romaya başlamayı düşünüyorum ama 12 gün tartılmadan nasıl durabilir onu bilmiyorum. Takımlar büyük ihtimalle yaza doğru aktifleşecek oysa biz kışın uyumayıp yaza fıstık gibi gireceğiz dimi :34:

Erigim dr mehtap mevsimlerden roma zaten :))))
Bu haftadan sonra ona baslamayi dusunuyorum.istersen beraber devam edebiliriz canim.Tartilma sebebiyledetakimlarda devam edemem ama bende dayanabilirmiyim bilmiyorum cunku hemen hemen hergun tartiliyorum.
Takimlara gelince tam tersi canim normalde bu aralar duzene girer yaza dogru durulurdu takimlar cunku tatiller izinler vs bir suru giren cikan oluyor.Bakalim ne olacak durumlar.Ben hep derim hepte dedim takimin devamiyetini saglayan disiplindir,eleyici olanda budur.

alıntıdır:

[h=2]İşte kilo kaybettiğimiz süre zarfında kaçınılacak 8 hareket… [/h]
  1. Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
  2. Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
  3. Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
  4. Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
  5. Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
  6. Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
  7. Öğün atlamak adamın açlığını coşturur… O yüzden günde 6 öğün en az… Hele de emzirirken! Yoksa başlar “midem kıyıldı, şurada bir kuzu çevirip yiyeyim”…
  8. Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok!
1-fast food beslenmiyorum zaten oyle bir imkanda yok
2-ev ziyaretleri veli ziyaretleri benim icin problemin buyuk kismini olusturuyor
3-2 ile baglantili :(((
4-seker kullanmiyorum tuzuda bayagi az
5-onlarida icmem,belki arada meyve suyu
6-genelde karsilasmiyorum bu turlerle
7-en buyuk 2.problemim.disardida surekli imkan bulamiyorum ara ogunlere vs
8-hareket problemim olmuyor genelde leslie eksigimi tamamliyor

çok iştah açıcı duruyor bence yarın öğün aram için çok uygunnnn:)
bencede cok istah acici
ara öğünleriniz hep yanınızda olsun kızlar. çantanızda bir elma çekmecenizde bu güzel şeylerden olabilir aa birde yapılan bir araştırmaya göre besinler sağ çekmecenizde(solaksanız sol ) yer alıyorsa beyin alışık olduğu için daha çok tüket diyormuş elimiz gider ya hani hep o yere açıklası bu olsa gerek. güzel bir hafta sonu geçirdim kahvaltıyı biraz abartmış olduğumdan mı nedir öğleyi salata ile geçirip akşam yemeğinide saat 17:00 yiyerek günü dengelediğimi düşünüyorum :8::8::8:

allah allah biraz uzakta mi tutumak lazim yani
masallah canim azmin elinden ne kurtulmus

bugunku menum
kahvalti
300 gr yogurt
2 zeytin

Ogle
300 gr yogurt
4 kasik yemek

ara
biraz uzum

aksam
300 gr yogurt
1 elma
300 gr papaya

bugunku menum
kahvalti
300 gr yogurt
2 zeytin

Ogle
300 gr yogurt
4 kasik yemek

ara
biraz uzum

aksam
300 gr yogurt
1 elma
300 gr papaya

2 mil leslie
su cok icemedim

Erigim dr mehtap mevsimlerden roma zaten :))))
Bu haftadan sonra ona baslamayi dusunuyorum.istersen beraber devam edebiliriz canim.Tartilma sebebiyledetakimlarda devam edemem ama bende dayanabilirmiyim bilmiyorum cunku hemen hemen hergun tartiliyorum.
Takimlara gelince tam tersi canim normalde bu aralar duzene girer yaza dogru durulurdu takimlar cunku tatiller izinler vs bir suru giren cikan oluyor.Bakalim ne olacak durumlar.Ben hep derim hepte dedim takimin devamiyetini saglayan disiplindir,eleyici olanda budur.

Aynı seyden bahsediyormusuz :9: o kadar vcok dr var ki bu konudada baska birisi dir dedim :) yogurt drtoxu mu yapiyorsun ipekcim

Bugün öğle yemeğinde yediklerim

1 kase cacık
4 yk kuru fasulye
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Valla tartı gününü nasıl isterseniz yapabilirsiniz ben uyarım :)

Bugün öğle yemeğinde yediklerim

1 kase cacık
4 yk kuru fasulye
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Valla tartı gününü nasıl isterseniz yapabilirsiniz ben uyarım :)

Gayet guzel bi ogle olmus canim benim ogle
1 kepce mercimek corbasi
2 orta boy biber dolmasi
1 kase naneli biberli y.yagli yogurt

Banada uyar pazartesi olabilir boylece hafta sonu pazartesi tarti gunu diye cok kacirmayiz ne dersiniz

Back