Daha once nasil basardigimi dusundum ve su aralar neden basaramadigimi
Bunu dusunmeme sebep olan zargarpuruma ayrica tesekkur ediyorum
Bogazimi tuttum cok istedigim seylerdende azcik yedim ve guzel bi kahvaltinin ardindan sadece yogurtla bir aksam yemegi gecirmenin bedelini odemek oldugunu anladim. Beni taniyanlar bilir yinede ozet geciyim
04/02/13 de iki aylik bebegimi dusurdum
cok uzuldum ve bu surecte neden aradim kendime cunku tum testler temiz cikmisti . 06/02/13 de diyetisyene gittim ve 06/03/13 de bi gr bile verememistim oysa diyete uyuyordum bazende kaciriyordum. Tartida 67-68 i gordum helede benim gibi 158 yani ufak tepekseniz bu boyda bu kg
demek ki donum noktam buymus . Gunde 30 dk ile yuruyuse basladim 5.5 de makinada haftada 5 gun zamanla artirdim tabi sonra yediklerime dikkat ettim porsitonlari azalttim ve zararlilari cikarttim hazir besinleri yani. Bir kare cikolata icin dunyalari verecegim gunleri astim bana verilen ikramlari kabul edip baskalarina verdim caktirmadan
sonucunu aldim 58 kg idim mayista ve biraktim sonra bayramdi ramazandi derken eskisi gibi alip alip vermeye basladim kendimi kandirdim oysa 10 kg gitmisti ve sporla gittigi icin 10 dan fazla gitmis gibi duruyordu.
Gelelim isin özüne yine biraktim yani bi uyup bi uymuyorum bi 62 bi 63 sonra zargar geldi heytt ulen dedi aynen msjini yaziyorum *Pogacalar lezzetlimiymis bari.lezzetlidir kesin.biri kesmemis baksana* sonrada daha da yedim firca dedi ki once hayir demeyi ogren basari hikayelerini oku onlar hayir demeyi bildiler dedi
ve ben cekmecemdeki bi biskuviyi ve bir cikolatayi daja once yaptigim gibi yemek isteyenlere verdim simdi sadece elma ve mandalinam var
Ben geri dondum basari hiksyemi yazip cikavagim saglikli bir anne olacagim zargarpur sayesinde
cunku gozu ustumde