• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erigim ile adim adim :)

gercekten efsaneymis zaman gecince daha iyi anladim fotolari benim azmimi percinler her zaman bizzat sahit oldugum icin

Allah Allah bende bi bakayim

Canim olur ins rabbim hakkimizda hayirlisini versin

İnsan istesin yeter ki hersry olur allah hepimizin gonlundekini versin aminn

Günaydın kizlar nasilsiniz ?

22/11/13
Sabah (06:00)
2 dilim light etimek
1 ck light recel
1 yumurta
1 dilim peynir

Ara (09:00)
2 adet burcak kepekli biskuvi
1 nescafe

menum
kahvalti
1 kase yogurt
salatalik domates
3 zeytin

oglen
yumurtali fasulye

aksam
1 kase yogurt
az lahana
1 tabak papaya

3 mil leslie
2 lt su

Daha once nasil basardigimi dusundum ve su aralar neden basaramadigimi

Bunu dusunmeme sebep olan zargarpuruma ayrica tesekkur ediyorum:38:

Bogazimi tuttum cok istedigim seylerdende azcik yedim ve guzel bi kahvaltinin ardindan sadece yogurtla bir aksam yemegi gecirmenin bedelini odemek oldugunu anladim. Beni taniyanlar bilir yinede ozet geciyim

04/02/13 de iki aylik bebegimi dusurdum :( cok uzuldum ve bu surecte neden aradim kendime cunku tum testler temiz cikmisti . 06/02/13 de diyetisyene gittim ve 06/03/13 de bi gr bile verememistim oysa diyete uyuyordum bazende kaciriyordum. Tartida 67-68 i gordum helede benim gibi 158 yani ufak tepekseniz bu boyda bu kg :17: demek ki donum noktam buymus . Gunde 30 dk ile yuruyuse basladim 5.5 de makinada haftada 5 gun zamanla artirdim tabi sonra yediklerime dikkat ettim porsitonlari azalttim ve zararlilari cikarttim hazir besinleri yani. Bir kare cikolata icin dunyalari verecegim gunleri astim bana verilen ikramlari kabul edip baskalarina verdim caktirmadan :1: sonucunu aldim 58 kg idim mayista ve biraktim sonra bayramdi ramazandi derken eskisi gibi alip alip vermeye basladim kendimi kandirdim oysa 10 kg gitmisti ve sporla gittigi icin 10 dan fazla gitmis gibi duruyordu.

Gelelim isin özüne yine biraktim yani bi uyup bi uymuyorum bi 62 bi 63 sonra zargar geldi heytt ulen dedi aynen msjini yaziyorum *Pogacalar lezzetlimiymis bari.lezzetlidir kesin.biri kesmemis baksana* sonrada daha da yedim firca dedi ki once hayir demeyi ogren basari hikayelerini oku onlar hayir demeyi bildiler dedi :38: ve ben cekmecemdeki bi biskuviyi ve bir cikolatayi daja once yaptigim gibi yemek isteyenlere verdim simdi sadece elma ve mandalinam var

Ben geri dondum basari hiksyemi yazip cikavagim saglikli bir anne olacagim zargarpur sayesinde:4: cunku gozu ustumde :34:

Ken d i kendini motive eder mi insan etmeli :16:

Sabah 09:30
1 yk lor dereotlu
2 dilim uno cok tahilli ekmek
1 kucuk sdomates
1 salatalik

Ara (11:00)
1 fincan ucu bir arada

Ogle (12:00)
1 kepce mercimek
3 yk patates musakka
1 dilim denge light ekmek
1/3 mandalina

40 dk kadarorta tempofa bahcede yuruyus yapildi

merhaba eriğim motıvasyonun çok güzel. ben de geçen sene 63ten 58e indim. sonra 1 gr veremedim. şimdi de 60larda tekrar diyet yapmak istiyorum ama motive olamıyorum.

motive olmak için birilerinden destek almalıyım derken topiğini okudum enerjin çok hoş.

ben de sadece yediklerime dikkat ederek kılo veremiyorum spor yürüyüş ile verebiliyorum.
üşenmekten de spor yapmıyuorum. eşim bu yürüyüş bandı ne işe yarıyor dedi dün akşam.
ben de onun varlığı yeter bana dedim :)

başlamam lazım. senden destek almak istiyorum.

merhaba eriğim motıvasyonun çok güzel. ben de geçen sene 63ten 58e indim. sonra 1 gr veremedim. şimdi de 60larda tekrar diyet yapmak istiyorum ama motive olamıyorum.

motive olmak için birilerinden destek almalıyım derken topiğini okudum enerjin çok hoş.

ben de sadece yediklerime dikkat ederek kılo veremiyorum spor yürüyüş ile verebiliyorum.
üşenmekten de spor yapmıyuorum. eşim bu yürüyüş bandı ne işe yarıyor dedi dün akşam.
ben de onun varlığı yeter bana dedim :)

başlamam lazım. senden destek almak istiyorum.

Seve seve destek olurum hosgeldin :16: yol arkadasim ol o zaman bazen dusulur cunku bazen vazgecmenin esigine gelinir birinin kolundan tutmasi birinin seni silkelemwsi gerekir :4: dus pesime verelim fazlaliklari :13:

Eriğim nasılsın? Nasıl gidiyor mu kg lar? Ben çok yavaş ilerliyorum. Gerçi toplama bakarsam 1 ayda 2 kg verebilmişim. Ama aslında ilk ay verecek çok kg m olduğu için daha fazla vermem gerekiyordu tabi kaçamaklarım olmasa. Bir türlü kaçamaklarımın önünü almayı öğrenemedim. :18:

Verirsin canim 5 takimda devam ediyorsun sanirim bende salmistim bu hafta dondum 3 takimla devam ediyorum kacamaklar hafta boyu ac kalmana sebep dikkat et

Back