Erigim ile adim adim :)

North River

Vazgeçtiğinde oyun biter ...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
30.126
99.183
598
Selam hanimlar daha once gunluk actim sonra birden zayiflama gruplarini gordum oraya daldim ama dogru yerde dogru zamanda olmak gerek bu nedenle dogru yere geldim. Benimle adim adim yuruyup kk dan kosarak cikmak isteyen fazlaliklari olanlara hem motivasyon saglamak hemde kendi motivasyonumu artirmak icin burdayim sizi de beklerim

bende burdayım canım hiç merak etme motivasyonu düşürmek yokkkkk

hayırlı olsun canım bizlerde yanındayız :)
zamanında bizde zargarla bu günlüklerde verdik kilolarımızın çoğunu :)
inşallah her şey daha güzel olur bende günlüğünü takip ederim :)
2-2.5 kilocuk bi fazlalığım kaldı gitmek bilmiyor mübarekler

Cok sagol ebyarim allah razi olsun . Bu gunlukler cok ise yariyor gider canim cok inat o kalan kilolar ama bosverme sakin yoksa hemen pusuda bekliyor

Cok sagol ebyarim allah razi olsun . Bu gunlukler cok ise yariyor gider canim cok inat o kalan kilolar ama bosverme sakin yoksa hemen pusuda bekliyor

Günaydın

Kural bir gozunu doyur ki karnin doysun yani aa onu yemem yasak deyip sonra ilk firsatta uzereni atlamak yerine az az cok cesitle gozunu doyur ve beyninfe doymaya hazir olsun

Iki yogun bir gun seni bekliyorsa kahvaltini yogun yap seni o hune hazirlasin ki aklinda surekli yemek ve aclik olmadin mesela kepekli durum rkmeginin icibe yumurta yada peynir domates maydonoz yada hindi fume ile cesit senin elinde abartmadan doyabilirsin

Gun icinde bol su ic bunu herkes soyler ama zamanlama en onenlisi sabah su ile mideni ac ki metan sem uyanmadan uyansin oglen yemeginden on onbes dk once oyle yarim saat degil cunku yarim saat icinde zaten wc atiyorsun o suyu cunku surdkli su icip icip wc ye gitme zamani gune yay suyu yarim saatte bi bardaktan gunun 10 saati ayakta kalsak bu 20 bardak eder uuu cok bile

En onemlisi inanmak aldigin porsiyonun sana yetip hatta artacagina bunlari yaparkende gram gram azalacagina inan yani yemegi azalttikca gramin azalacak lakin onemli not metanin kitlik moduna gecmemesi icin 1200 cal alrina dusme kendini ac bitakma . Diyete yeni basliyorsan acliklar yasayacaksin zira kocaman olmus miden kuculmeyi bu xamanda saglayacak

Simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim

Sabah (06:00)
Iki dilim ekmek
Bir dilim peynir
4 yesil zeytin
1 cay kasigi pekmez

Ara (10:00)
3 light biskuvi

Ogle (12:00)
2 yk pilav
1 kepce sehriye
Avuc ici kadar tavuk haslanmis kizarmis firinda

40 dk yuruyus 1 lt su simdilik bu kadar

eriğim görünce sevindim birde hani biraz şaşirdim gurup şimdi ne alemde bilmiyorum daha bakmadım ama inş bu günlük sana yi gelir bende beraber olmak istiyorum

ya takıma baktım şaşirdım herkesin bir takım sıkıntılar olabilir ben kendi sıkıntımı öne çıkardım izne ayrılmak istediğimi yazmıştım ama iç alemimde farklı bazı düşüncelerde oluşmuştu ama anlatmak istemedim ebyarın yazdıklarına bende katılıyorum neyse eriğm sanada kalbi farklı bir bağim var ebyar ve zagnarbur gibi keşke onalrda gelse tabi beni alırmsın bu guruba bilmiyorum başini az ağirtmadım ama olsun muhabbetle seni takip ederim

ben bugün 2 koca kase aşure yedim sonra çok rahatsız oldum çıktım 1 saat hızlı tempo yürüdüm şimdi vicdanım biraz daha rahat

canım grup biraz vahim durumda ama az önce baktım devam etmek isteyenler var daha da artar inşallah
öyle yada böyle umarım herkes dilediği kiloya iner

eriğim görünce sevindim birde hani biraz şaşirdim gurup şimdi ne alemde bilmiyorum daha bakmadım ama inş bu günlük sana yi gelir bende beraber olmak istiyorum

İnşallah canim bende seni aramizda gormek isterim. Takima gelince hala ugruyorum bakiyorum kimse yok tubis greldi dun ve oda sok cikarilmak istemiyotum yazmis drmostim giremiycem sisyem degisiyor diye ama kimse cvp yszmamis bile kiza o takims ya el atip canlandirscaklar yada fiyasko

ben bugün 2 koca kase aşure yedim sonra çok rahatsız oldum çıktım 1 saat hızlı tempo yürüdüm şimdi vicdanım biraz daha rahat

Ben de severim asureyi ama cok yrmissin be yss neyseki yutuyus yapmissin kapmissin sen bu olayi fazls mi kscti sporunda kulagina su kaçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…