- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- Konu Sahibi North River
-
bende burdayım canım hiç merak etme motivasyonu düşürmek yokkkkkselam hanimlar daha once gunluk actim sonra birden zayiflama gruplarini gordum oraya daldim ama dogru yerde dogru zamanda olmak gerek bu nedenle dogru yere geldim. Benimle adim adim yuruyup kk dan kosarak cikmak isteyen fazlaliklari olanlara hem motivasyon saglamak hemde kendi motivasyonumu artirmak icin burdayimSizi de beklerim
bende burdayım canım hiç merak etme motivasyonu düşürmek yokkkkk
Basarilar dilerim canimmm
Sen yaparsin ALLAHIN izni ile
Zira sen bitaaanesin
hayırlı olsun canım bizlerde yanındayız :)
zamanında bizde zargarla bu günlüklerde verdik kilolarımızın çoğunu :)
inşallah her şey daha güzel olur bende günlüğünü takip ederim :)
2-2.5 kilocuk bi fazlalığım kaldı gitmek bilmiyor mübarekler
hayırlı olsun canım bizlerde yanındayız :)
zamanında bizde zargarla bu günlüklerde verdik kilolarımızın çoğunu :)
inşallah her şey daha güzel olur bende günlüğünü takip ederim :)
2-2.5 kilocuk bi fazlalığım kaldı gitmek bilmiyor mübarekler
canım konun hayırlı olsun 5. takımdan takip ediyorum senı olumsuzluklara ragmen pes etmemenı takdir ettim
umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Harikasın cnm
INSAALLAH azimle istediğine ulsşırsın
canım grup biraz vahim durumda ama az önce baktım devam etmek isteyenler var daha da artar inşallahya takıma baktım şaşirdım herkesin bir takım sıkıntılar olabilir ben kendi sıkıntımı öne çıkardım izne ayrılmak istediğimi yazmıştım ama iç alemimde farklı bazı düşüncelerde oluşmuştu ama anlatmak istemedim ebyarın yazdıklarına bende katılıyorum neyse eriğm sanada kalbi farklı bir bağim var ebyar ve zagnarbur gibi keşke onalrda gelse tabi beni alırmsın bu guruba bilmiyorum başini az ağirtmadım ama olsun muhabbetle seni takip ederim
eriğim görünce sevindim birde hani biraz şaşirdim gurup şimdi ne alemde bilmiyorum daha bakmadım ama inş bu günlük sana yi gelir bende beraber olmak istiyorum
ben bugün 2 koca kase aşure yedim sonra çok rahatsız oldum çıktım 1 saat hızlı tempo yürüdüm şimdi vicdanım biraz daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?