Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

memnun oldummm fıstıkkkk.zaten herkesismini vermek zorunda değil canım.maşallah bayağı okumuşsun.ve hala devam ediyosun gerçekten tebrik ediyorum.inşşş kpss yi de kazanırsın.
inşallah sehercim inşallah... evet epey okudum uni. hayatım toplamda 7yıl sürmüş olcak iste hem aöf hem 2 yıllık...
ya ben bugunku menümü yazsam biliyorum hatalarımı ama bunları çıkartınca sanırım sizin yeme düzeninize uyar...

sabah
- 1.5 dl tahıllı ekmek
- 1 kk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- domates
- 3 çay kaşığı az pekmezli tahin
- çay

öğle
- 5-6 yk tavuklu sebze yemeği (bezelye, küp şeklinde patates ve havuç da var içinde)
- 2 yk yogurt

ara
- 1 kivi
- 5-6 küçük kestane(dünden kaldı o yuzden yedim 1 gün önce piştiği için nişasta yapısı bozuluyormuş)
- 1 küçük ceviz

akşam - karnabahar yemeği

bir de biraz önce biraz puding yedim aslında normalde de yememem gerekiyor işte ben yapınca yiyesim geliyor evdekilere yaptım halbuki

sanırım tahin ve puding olmasa bu diteye uygun gibi ne dersin???

aynen canım yaaa bi sürü oyuncağı var onlarla oynamak yerine evin eşyalrınla oynuyo... eşim yaptı dvdyi 2 saattir uğrastı ama yaptı allahtan böyle şeylerden anlıyo yoksa evdeki herseyi tamirciye götürürdük abone olurduk büyüdükleri zamanda okutucaz eğer evlenmezlerse kesicez maasında ama üni.biter bitmez evlenirlerse kesemicez
çok güzel bi duygu ilk aşk olmak ve olunmak:123:

canım kaç gündür aynı kilodasın :26:
canım karbonhidrat diyetinin tam uygulanmasını yazmışlar burda..yani, ekmeksiz sebzesiz meyvesiz vs...ben bunların hepsini dengeleyerek yaptım...sabah 2 dilim ekmeqim her sabah oldu..yumurtam meyvem 1 öqün etim ve diqer öqün sebze yemeqim oldu..bakliyatları öqlen tükettim...süt yoqurt gibi ürünleri her zaman yedim....ve 2 ayda 16 kilo verdim...20 kiloyu verince gidip bütün tahlillerimi yaptırdım..ve şükürler olsun herşeyim çok güzel çıktı....yukarıdaki yazılanlar sadece et üzerine beslenenler için....çünkü et yumurta 0 karbondur yani saf proteindir...sırf bu iki ürünle diyet yapanlar var....ben karbon deqerlerine uyarak herşeyi yedim...ve çok güzel sonuçlar aldım...yani kısaca dengeleyerek herşeyi yerseniz problem kalmaz canım...
canım öqlen hiç olmamış...barbunya zaten yüksek oranda karbon içeriyor pilavda hafta 1 yiyebiliyoruz...düqün çorbası zaten etli fazlasıyla sana yeterdi diye düşünüyorum...en fazla yanında salata yemeliydin..
cnm 1 hafta izinlisin kabul etmiyorum gitmeni diyor ama benim için bitmiştir o işyeriii

ah cnmm çocuk işte hepimizinki aynııı allahım eksikliklerini göstermesinnn mecbur kızıyoruz ama sende biraz sakin ol
hayırlısı olsun canım en doqru kararı sen verirsin
canım yüreqinin acısını hemen hemen her mesajında görüyorum...için acıyor hala...bu saatten spnra babacıqına bolbol dua etmekten başka yapabileceqin bişey yok malesef...Rabbim mekanını cennet eylesin...
müsli...
canım sabah ekmek hakkını yemişsin öqlen lahmacun yememeliydin..yada sabahki ekmeqinden vazgeçmeliydin onu yemek için...ve akşam bulgur pilavu yemişsin

canım 2. ara fazla olmuş

16.01.2012 pazartesi
sabah 08:00 2 dilim çok tahıllı ekmek,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
ara 11:00 2 ceviz
öğle 13:00 çabuk çorba kremalı tavuk çorbası
ara 16:00 çilekli activia
akşam 18:00 1 porsiyon tavuklu mantar sote
kaçamak 20:00 1 mandalina

3 lt su,spor yok

selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr
bugün eski işyerime gittim...kalan paramı alıp hesabı kapattık...bişeyler ikram etmek istedi patronum ve arkadaşlar..hepsi ayrı ayrı ilgilendiler...kalbim okadar kırıktıki çaylarını bile içmedim...hala beni ne kadar kırdıklarının farkında deqiller en çok buna üzüldüm...neyse çalışma hevesim yarıda kaldı ve efsanem sona erdi...nasılda sahiplenmişim benimmiş gibi işyerini..zor geldi orda misafir olmak..şuan bile sizlere bunları yazarken gözlerim doluyor...evdekiler anlamsınlar diye kendimi toplamaya çalışıyorum..lütfen dua edin arkadaşalr hayırlı bir iş bulayım...evde duvarlar üstüme üstüme geliyor...annemler gidince dahada boşluqa düşücem

güncellemişsin menünü okumuşstum bikaç sayfa önce..gayet güzell...

sabah
nesfit

ara
2 ceviz içi-3 gün kurusu

öğlen
mantar sote
ayran
çorba

ara
bi avuç beyaz leblebi

akşam
çorba-salata
oğluşun dardanelli makarnasından iki çatal aldım

su 3 litre
bitki çayları devam

biraz moral bozukluqu birazda dışarda olmanın etkisiyle menüm az çok iyiydi bugün...akşam ufak yollu bir kaçamak yaptıysamda diqer günlere nazaran iyiydim bugün..

kahvaltı
1 dilim buqday ekmeqi
1 haşlanmış yumurta
krem peynir
ızgara sucuk
1 çay kaşıqı bal
bitki çayı..

ara
1 portakal

öqlen
dışardaydım yiyemedim

akşam
şehriye çorbası 1 kepçe
1 servis kaşıqı bamya
ızgara tavuk
ayran

ara
2 kare bitter
bitki çayı..

sabah1 dilim tam tahilli ekmek( cokk ince dilim)uzerine cemen,5 kucuk zeytin,1 dilim kasar peyniri
oglen2 incedilim tam tahilli ekmekten yapilmis kasarli sucuklu tost(yagsiz)
ara2 mandalina
aksamtavuk gogsu sote,beyin tava
sonrasinda 2 mandalina ve sutlu nescafe ictim(tatlandiricili)
birazdan bikac kuruyemis yerim.bugun yine wc ye gidemedim.

canım kaç gündür aynı kilodasın :26:

:

canım cuma bildirim yaptık..cumartesi pazar 69 küsürü gördüm hala ordayım..yani 3 gündür aynı kilom

bugünkü menümüde yazayım

sabah kalkınca 1 kuru kayısı 2 bardak ılık su.

kahvaltı:
-1 yumurta
-4 zeytin
-2 dl ekmek
-2dl kaşar
-1 kk peynir
-domates-salatalık
-maydanoz

ara:
1 ceviz

öğle:
-1 kase süt special k

ara:
-1 kuru kayısı

akşam:
-fırında yağsız tavuk(3 küçük parça yedim)
-salata
-ayran

cnm bi dur geldiler gene sana anlaşılan debresif hatunnnn

canım çok teşekkür ederim rica etsem kilo çizelgeni yaparmısın? kaç kilo olduqunu göreyim...ama menün yine olmamış...ikindide 2 dilim ekmek ve akşam pide yemişisn :

ay sena ne acımasızsın aşkolsun.yediğim pide çeyrek pide bile değildi.bu işin sakası mazur gör.kilomu söylemek bana azap veriyordu ama artık dert etmiyorum nasılsa onlar gidecek ya .

Boy 159
Kilo başlangıç:110 (ben demiştim dahaönce, kiloda da yaşta da birinci belli, ikinci kim)
Dün sabah kilo:108
Hedeflenen kilo:hele iki basamaklı rakamlara ineyim allahın izniyle,irademin gücüyle,yoksa çoook çalışmam lazım çoook.
Şu an spora vaktim yok,evimiz iki katlı,alt katta kayınvaldemler oturuyo,bu sira hastalık dolayısıyla iki kat arasında mekik dokuyorum.merdiven in çık,zaten spor yerine geçiyor.
Bu gün daha az kalori almışımdır.İki öğün yedim,meyveyi belki gece yerim.kahvaltı çok az,akşam yemeğinde kapuska ve bol salata yedim.kızlar size iyi sohbetler,ben aşağıya ineyim,hastamızın ilaç saati geldi.gece yazdıklarınızı okurum artik

olmamışmı cnm ayy evet keşke lahmacunu yemeseydim...bulgur pilavınıda pirinç pilavınıda öğlen yesem olurmu yoksa diyet yaparken hiçmi yemiycez:26:

17.01.2012 salı
sabah 08:00 2 dilim çok tahıllı ekmek,2 dilim ince kaşaraz salça ile yapılmış yağsız tost,1 çeri domates,çeyrek salata,4 dal maydonoz,yeşilçay.
ara 11:00 çilekli activia
öğle 13:00 çabuk çorba şehriyeli tavuk
ara 17:00 1 gün kurusu,2 badem
akşam 19:00 ton balıklı salata

3 lt su,1000 ip atladım

cnm üzülme allah insallah daha iyi daha hayırlı işler çıkarır karsına

tamam canım bundan sonra dikkat ederim..normalde sorun olan menülere yorum yapıyorum..zaten daha çok yorum yapma görevi shryvz arkadaşımızın...

senin yorumların çok öenmli bnm için senin sayende gaza geldim ben :) ozaman tamam yorum yapmıosan iyi durumdayım demek ki :)

inşallah en yakın zamanda güzel bi iş bulursun canım...bu günler geçicek unutucaksın...
okula gidebildin mi peki??

uff evet cnm bende 2 gündür gidememiştim bugün gittim ama böyle olmaz ki 2 günde bir wcye çıkılmaz ki hergün günde 2kez çıksak çok güzel ve çabuk kilo vericez 1 kere bile çıksak yeter...ne yaptıysam böyle bitek o form çayı iyi gelmişti ama şimdi yeşil çay içiyorum bide çok su içmek iyi diye duymuşum ama oda yalan çıktı 3lt su içiyorum +yeşil çay +çay yemekten çok sıvı giriyo ama yine çıkamıyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…