Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım 3 günlük duraklama normaldir...1 hafta bile duraklama olabilir..zaman tanı kendine..ama şunu söyliyim bugünkü menünde öqlenle akşam yer deqiştirmiş olsaydı yarın sabah mutlaka kilon düşerdi benden söylemesi
cnm bi dur geldiler gene sana anlaşılan debresif hatunnnn
birşeyi bukadar isteyince yarım kalması zor geliyor insana...sende anlamazsan beni kim anlar be kuzumm...başından beri herşeye şahitsin...

canım öqün atlarsan kilo veremezsin..en azından bir meyve ye aralarda...

Senacım,işsizlik nedeniyle yaşadıklarını, kızım dolayısıyla ben de çok iyi bilirim.birlikte depresyona girdik,amaç para kazanmak değil(kızım işe başlayana kadar öyle diyodu şimdi ne zaman zam var onu takip ediyo)bi işe yaramak diyodu.şimdi istanbulda adliyede memur,mayısta yüksek lisans için tekrar sınava girecek çok şükür.
Ama kapanan kapılar,kırılan umutlar insanı çok üzüyor.her yerde dayın olcakki işlerin yürüsün acı da olsa gerçek bu.
Allahım sana temiz kalbin hatrına(burdan bana yansıyan bu)en güzel en hayırlı işi nasip etsın,bende sana duacıyım iyi akşamlar

cnm çok iyi anlıyorumm seni haklısında ama kendini sıkmak üzmek eve de yansıyorr huzursuz yapma bu kadar kendini

olmamışmı cnm ayy evet keşke lahmacunu yemeseydim...bulgur pilavınıda pirinç pilavınıda öğlen yesem olurmu yoksa diyet yaparken hiçmi yemiycez:26:
mümkün oldukça yememeye çalış canım...çok canın isterse 1-2 kaşık al nefsini körle...başka kaçamak yapmamak kaydıyla haftada 1 defa 2 kaşık yiyebilirsin...az sık dişini cuma günü basküldeki düşüşü görünce pilavı falan unutacaksın tatlım
cnm üzülme allah insallah daha iyi daha hayırlı işler çıkarır karsına
inşallah canım dua edin lütfen....
senin yorumların çok öenmli bnm için senin sayende gaza geldim ben :) ozaman tamam yorum yapmıosan iyi durumdayım demek ki :)
evet canım aynen öyle
inşallah en yakın zamanda güzel bi iş bulursun canım...bu günler geçicek unutucaksın...
okula gidebildin mi peki??
aminn canım inşallahh...
okulada uqradım müdürle görüştüm....bu kızın zekası yerindeki bu bölümü kazanmış dedi...demekki akıl var dedi...isterse yapar çalışsın düzeltsin derslerini dedi...eqerki snıfta kalırsa ancak ozaman başka bir bölüme geçebilir dedi:26:

desteqin için çok teşekkür ederim canım...gerçekten çok zor..birde ben uzun zamandır iş arıyorum tam bulmuşken böyle bişey olması çok sarstı beni...yine Rabbime sıqınıyorum O'ndan istiyorum herşeyi...dua ederim demişsin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
senacım unutmusum yazmayı bugün 25dk lesli yaptım
bir tek ben kaldım denemeyen şu leslieyii
cnm çok iyi anlıyorumm seni haklısında ama kendini sıkmak üzmek eve de yansıyorr huzursuz yapma bu kadar kendini

biliyorum tatlım ama içim acırken huzurlu olamıyorum...evet haklsın evde herkes benim halime üzülüyor ve benim için endişeleniyor...etrafımdakilerinde huzurunu kaçıyorum

o yüzden olumlu düşünüyoruzzzzzzz

karnim davul gibi sisti.aciyo.bacaklarimin arkasi agriyo nedense.boynum agriyo bide.ayy 75 yasinda teyzeler gibi oldum ben:44:her yanimda agrilar var..gidip bikac kasik zeytinyagimi icsem diye dusunuyorum artik.bide agri kesici icmeliyim galiba:2:

ebruuuu geliyon geliyon niye yazmıyonn quuuu illa tarihi bigün olmasına gerek yok sloqan atman için

karnim davul gibi sisti.aciyo.bacaklarimin arkasi agriyo nedense.boynum agriyo bide.ayy 75 yasinda teyzeler gibi oldum ben:44:her yanimda agrilar var..gidip bikac kasik zeytinyagimi icsem diye dusunuyorum artik.bide agri kesici icmeliyim galiba:2:

canım geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım :26:

arzu abla bende bugünkü menümü paylaşmak istiyorum

kalkınca:sirkeli ballı su,: iki kayısı
-sabah:kaşarlı sucuklu tost, 4 tane zeytin, kk kadar peynir, domates, salatalık birde bi tane krep bu hataydı biliorum
-ara:yarım elma
-öglen:haşlanmıış tavuk(4 köfte büyüklügünde) salata
-akşam:iki kepçe corba (yanında eti formun kepekli bisküvisinden 3 tane)
iki litre suyumu tamladım 3 litreye çıkcam işallah. yeşil çayımıda içiyorum

Son düzenleme:
1 saattir diyet yemekleri topiğinde yemek tariflerini inceliyorum ve yeni yemekler yapmak istiyorum..süper tarifler var..
ama bazılarında patates te var akşam yemek doğru olmaz sanırım öğlen için iyi..

birde ender saraçın diyet listelerini inceliyorum 8 öğün var aaa ben onları yesem kilo alırım inanki

canım geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım :26:
[
B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]​

Herkese cici akşamlarrr nasılsınız bitaneler çevirelim yandan yandan

bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:

SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber

ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet

ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası

1 saat sonra yeşilçay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata

1 soda ve suuuu

nasıl sizcee :18:

olur tatım ööle çocuklar büyüyo daişte dökülmedik biyer kalmıyo.valla ööle aşkım kocam çok seviyorum bitanemiii.

hayırlısı canım benimmmm.çok iyi anlıyorum yaşadıklarını.ve her zaman duacınım.

ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.
offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.
bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim

Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…