Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım cuma bildirim yaptık..cumartesi pazar 69 küsürü gördüm hala ordayım..yani 3 gündür aynı kilom:KK5:

bugünkü menümüde yazayım

sabah kalkınca 1 kuru kayısı 2 bardak ılık su.

kahvaltı:
-1 yumurta
-4 zeytin
-2 dl ekmek
-2dl kaşar
-1 kk peynir
-domates-salatalık
-maydanoz

ara:
1 ceviz

öğle:
-1 kase süt special k

ara:
-1 kuru kayısı

akşam:
-fırında yağsız tavuk(3 küçük parça yedim)
-salata
-ayran

tatlım 3 günlük duraklama normaldir...1 hafta bile duraklama olabilir..zaman tanı kendine..ama şunu söyliyim bugünkü menünde öqlenle akşam yer deqiştirmiş olsaydı yarın sabah mutlaka kilon düşerdi benden söylemesi :KK23:
cnm bi dur geldiler gene sana anlaşılan debresif hatunnnn :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:
birşeyi bukadar isteyince yarım kalması zor geliyor insana...sende anlamazsan beni kim anlar be kuzumm...başından beri herşeye şahitsin...
canım çok teşekkür ederim :KK42: rica etsem kilo çizelgeni yaparmısın? kaç kilo olduqunu göreyim...ama menün yine olmamış...ikindide 2 dilim ekmek ve akşam pide yemişisn :KK20::

ay sena ne acımasızsın aşkolsun.yediğim pide çeyrek pide bile değildi.bu işin sakası mazur gör.kilomu söylemek bana azap veriyordu ama artık dert etmiyorum nasılsa onlar gidecek ya .

Boy 159
Kilo başlangıç:110 (ben demiştim dahaönce, kiloda da yaşta da birinci belli, ikinci kim)
Dün sabah kilo:108
Hedeflenen kilo:hele iki basamaklı rakamlara ineyim allahın izniyle,irademin gücüyle,yoksa çoook çalışmam lazım çoook.
Şu an spora vaktim yok,evimiz iki katlı,alt katta kayınvaldemler oturuyo,bu sira hastalık dolayısıyla iki kat arasında mekik dokuyorum.merdiven in çık,zaten spor yerine geçiyor.
Bu gün daha az kalori almışımdır.İki öğün yedim,meyveyi belki gece yerim.kahvaltı çok az,akşam yemeğinde kapuska ve bol salata yedim.kızlar size iyi sohbetler,ben aşağıya ineyim,hastamızın ilaç saati geldi.gece yazdıklarınızı okurum artik

canım öqün atlarsan kilo veremezsin..en azından bir meyve ye aralarda...

selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr :KK42:
bugün eski işyerime gittim...kalan paramı alıp hesabı kapattık...bişeyler ikram etmek istedi patronum ve arkadaşlar..hepsi ayrı ayrı ilgilendiler...kalbim okadar kırıktıki çaylarını bile içmedim...hala beni ne kadar kırdıklarının farkında deqiller en çok buna üzüldüm...neyse çalışma hevesim yarıda kaldı ve efsanem sona erdi...nasılda sahiplenmişim benimmiş gibi işyerini..zor geldi orda misafir olmak..şuan bile sizlere bunları yazarken gözlerim doluyor...evdekiler anlamsınlar diye kendimi toplamaya çalışıyorum..lütfen dua edin arkadaşalr hayırlı bir iş bulayım...evde duvarlar üstüme üstüme geliyor...annemler gidince dahada boşluqa düşücem :KK14::KK14:

Senacım,işsizlik nedeniyle yaşadıklarını, kızım dolayısıyla ben de çok iyi bilirim.birlikte depresyona girdik,amaç para kazanmak değil(kızım işe başlayana kadar öyle diyodu şimdi ne zaman zam var onu takip ediyo)bi işe yaramak diyodu.şimdi istanbulda adliyede memur,mayısta yüksek lisans için tekrar sınava girecek çok şükür.
Ama kapanan kapılar,kırılan umutlar insanı çok üzüyor.her yerde dayın olcakki işlerin yürüsün acı da olsa gerçek bu.
Allahım sana temiz kalbin hatrına(burdan bana yansıyan bu)en güzel en hayırlı işi nasip etsın,bende sana duacıyım iyi akşamlar

tatlım 3 günlük duraklama normaldir...1 hafta bile duraklama olabilir..zaman tanı kendine..ama şunu söyliyim bugünkü menünde öqlenle akşam yer deqiştirmiş olsaydı yarın sabah mutlaka kilon düşerdi benden söylemesi :KK23:

birşeyi bukadar isteyince yarım kalması zor geliyor insana...sende anlamazsan beni kim anlar be kuzumm...başından beri herşeye şahitsin...

canım öqün atlarsan kilo veremezsin..en azından bir meyve ye aralarda...

cnm çok iyi anlıyorumm seni haklısında ama kendini sıkmak üzmek eve de yansıyorr huzursuz yapma bu kadar kendini

olmamışmı cnm ayy evet keşke lahmacunu yemeseydim...bulgur pilavınıda pirinç pilavınıda öğlen yesem olurmu yoksa diyet yaparken hiçmi yemiycez:26:
mümkün oldukça yememeye çalış canım...çok canın isterse 1-2 kaşık al nefsini körle...başka kaçamak yapmamak kaydıyla haftada 1 defa 2 kaşık yiyebilirsin...az sık dişini cuma günü basküldeki düşüşü görünce pilavı falan unutacaksın tatlım :KK8:
cnm üzülme allah insallah daha iyi daha hayırlı işler çıkarır karsına
inşallah canım dua edin lütfen....
senin yorumların çok öenmli bnm için senin sayende gaza geldim ben :) ozaman tamam yorum yapmıosan iyi durumdayım demek ki :)
evet canım aynen öyle :KK34:
inşallah en yakın zamanda güzel bi iş bulursun canım...bu günler geçicek unutucaksın...
okula gidebildin mi peki??
aminn canım inşallahh...
okulada uqradım müdürle görüştüm....bu kızın zekası yerindeki bu bölümü kazanmış dedi...demekki akıl var dedi...isterse yapar çalışsın düzeltsin derslerini dedi...eqerki snıfta kalırsa ancak ozaman başka bir bölüme geçebilir dedi:26:

Senacım,işsizlik nedeniyle yaşadıklarını, kızım dolayısıyla ben de çok iyi bilirim.birlikte depresyona girdik,amaç para kazanmak değil(kızım işe başlayana kadar öyle diyodu şimdi ne zaman zam var onu takip ediyo)bi işe yaramak diyodu.şimdi istanbulda adliyede memur,mayısta yüksek lisans için tekrar sınava girecek çok şükür.
Ama kapanan kapılar,kırılan umutlar insanı çok üzüyor.her yerde dayın olcakki işlerin yürüsün acı da olsa gerçek bu.
Allahım sana temiz kalbin hatrına(burdan bana yansıyan bu)en güzel en hayırlı işi nasip etsın,bende sana duacıyım iyi akşamlar
desteqin için çok teşekkür ederim canım...gerçekten çok zor..birde ben uzun zamandır iş arıyorum tam bulmuşken böyle bişey olması çok sarstı beni...yine Rabbime sıqınıyorum O'ndan istiyorum herşeyi...dua ederim demişsin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :KK16:
senacım unutmusum yazmayı bugün 25dk lesli yaptım
bir tek ben kaldım denemeyen şu leslieyii :KK8:
cnm çok iyi anlıyorumm seni haklısında ama kendini sıkmak üzmek eve de yansıyorr huzursuz yapma bu kadar kendini

biliyorum tatlım ama içim acırken huzurlu olamıyorum...evet haklsın evde herkes benim halime üzülüyor ve benim için endişeleniyor...etrafımdakilerinde huzurunu kaçıyorum :KK14::KK14:

desteqin için çok teşekkür ederim canım...gerçekten çok zor..birde ben uzun zamandır iş arıyorum tam bulmuşken böyle bişey olması çok sarstı beni...yine Rabbime sıqınıyorum O'ndan istiyorum herşeyi...dua ederim demişsin Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :KK16:

bir tek ben kaldım denemeyen şu leslieyii :KK8:

biliyorum tatlım ama içim acırken huzurlu olamıyorum...evet haklsın evde herkes benim halime üzülüyor ve benim için endişeleniyor...etrafımdakilerinde huzurunu kaçıyorum :KK14::KK14:

o yüzden olumlu düşünüyoruzzzzzzz :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

karnim davul gibi sisti.aciyo.bacaklarimin arkasi agriyo nedense.boynum agriyo bide:KK50:.ayy 75 yasinda teyzeler gibi oldum ben:44:her yanimda agrilar var..gidip bikac kasik zeytinyagimi icsem diye dusunuyorum artik.bide agri kesici icmeliyim galiba:2:

ebruuuu:KK3::KK3: geliyon geliyon niye yazmıyonn quuuu :KK6: illa tarihi bigün olmasına gerek yok sloqan atman için :KK53::KK53:

karnim davul gibi sisti.aciyo.bacaklarimin arkasi agriyo nedense.boynum agriyo bide:KK50:.ayy 75 yasinda teyzeler gibi oldum ben:44:her yanimda agrilar var..gidip bikac kasik zeytinyagimi icsem diye dusunuyorum artik.bide agri kesici icmeliyim galiba:2:

canım geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım :26:

arzu abla bende bugünkü menümü paylaşmak istiyorum

kalkınca:sirkeli ballı su,: iki kayısı
-sabah:kaşarlı sucuklu tost, 4 tane zeytin, kk kadar peynir, domates, salatalık birde bi tane krep bu hataydı biliorum
-ara:yarım elma
-öglen:haşlanmıış tavuk(4 köfte büyüklügünde) salata
-akşam:iki kepçe corba (yanında eti formun kepekli bisküvisinden 3 tane)
iki litre suyumu tamladım 3 litreye çıkcam işallah. yeşil çayımıda içiyorum:KK34:

Son düzenleme:
1 saattir diyet yemekleri topiğinde yemek tariflerini inceliyorum ve yeni yemekler yapmak istiyorum..süper tarifler var..:KK56:
ama bazılarında patates te var akşam yemek doğru olmaz sanırım öğlen için iyi..

birde ender saraçın diyet listelerini inceliyorum 8 öğün var aaa:KK53: ben onları yesem kilo alırım inanki:KK60:
:KK52:

canım geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım :26:
[
B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]​

Herkese cici akşamlarrr :KK1:nasılsınız bitaneler :KK8: çevirelim yandan yandan :KK8:

bugünkü menümü siz sevgili jüriye paylaşmak istiyorumm :18:

SABAH 07.25
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 cherry domates
1 haşlanmış yumurta
1 biber

ARA 09.00 (ara değil aslında kar sebebiyle annemlere gittim kahvaltı edıyorlardı)
1 lokma ekmek
2 çatal omlet

ÖĞLE 12.30
1 tabak barbunya
3 kaşık pilav
1 kase düğün çorbası

1 saat sonra yeşilçay

ARA 15.30
2 adet mandalina

AKŞAM 19.30
2 adet haşlanmış pirzola tavuk
4 dilim turp
1 küçük tabak salata

1 soda ve suuuu :KK56:

nasıl sizcee :18:

aynen canım yaaa bi sürü oyuncağı var onlarla oynamak yerine evin eşyalrınla oynuyo... eşim yaptı dvdyi 2 saattir uğrastı ama yaptı:KK76: allahtan böyle şeylerden anlıyo yoksa evdeki herseyi tamirciye götürürdük abone olurduk:KK9: büyüdükleri zamanda okutucaz eğer evlenmezlerse kesicez maasında ama üni.biter bitmez evlenirlerse kesemicez:KK9::KK9::KK9:
çok güzel bi duygu ilk aşk olmak ve olunmak:123:
olur tatım ööle çocuklar büyüyo daişte dökülmedik biyer kalmıyo.valla ööle aşkım kocam çok seviyorum bitanemiii. :KK48:
selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr :KK42:
bugün eski işyerime gittim...kalan paramı alıp hesabı kapattık...bişeyler ikram etmek istedi patronum ve arkadaşlar..hepsi ayrı ayrı ilgilendiler...kalbim okadar kırıktıki çaylarını bile içmedim...hala beni ne kadar kırdıklarının farkında deqiller en çok buna üzüldüm...neyse çalışma hevesim yarıda kaldı ve efsanem sona erdi...nasılda sahiplenmişim benimmiş gibi işyerini..zor geldi orda misafir olmak..şuan bile sizlere bunları yazarken gözlerim doluyor...evdekiler anlamsınlar diye kendimi toplamaya çalışıyorum..lütfen dua edin arkadaşalr hayırlı bir iş bulayım...evde duvarlar üstüme üstüme geliyor...annemler gidince dahada boşluqa düşücem :KK14::KK14:

hayırlısı canım benimmmm.çok iyi anlıyorum yaşadıklarını.ve her zaman duacınım.

kızlar çok sinirliyim hatta ağlıyorum sinirden:KK43:oğlum dvdyi bozmuş kapağı açmış tuhaf sesler ötüyo kapanmıyo şimdi nede biz film izliycez:KK50: 5dk mutfağa gittim portakal suyu sıktım kendimede yeşil çay yaptım o arada halletmiş çok yaramaz yaa çok yoruldum:KK50:bi çok kusuyo tüm gün kusmuk temizliyorum bıktım vallahi üstüne bide yaramazlığı off offff gitti dvd:KK43::KK43::KK43:
ooyyyy yerim onu beeen.ayni benim oglum.vallahi benim oglumda öyleydi.kirmadigi sey kalmamisti evde.ama büyüdü ve belli oldu ilgisi.elektronik esyalara cok düskün.
sabah1 dilim tam tahilli ekmek( cokk ince dilim)uzerine cemen,5 kucuk zeytin,1 dilim kasar peyniri
oglen2 incedilim tam tahilli ekmekten yapilmis kasarli sucuklu tost(yagsiz)
ara2 mandalina
aksamtavuk gogsu sote,beyin tava
sonrasinda 2 mandalina ve sutlu nescafe ictim(tatlandiricili)
birazdan bikac kuruyemis yerim.bugun yine wc ye gidemedim.:KK50:
offff bendeeeee.bende 2 gündür wc ye gidemiyorum ve karnim davul gibi sisti.sanki 5 -6 aylik hamile gibiyim.esimin yaninda yürürken karnimi iceri cektim bugün resmen.
uff evet cnm bende 2 gündür gidememiştim bugün gittim:KK17: ama böyle olmaz ki 2 günde bir wcye çıkılmaz ki hergün günde 2kez çıksak çok güzel ve çabuk kilo vericez 1 kere bile çıksak yeter...ne yaptıysam böyle bitek o form çayı iyi gelmişti ama şimdi yeşil çay içiyorum bide çok su içmek iyi diye duymuşum ama oda yalan çıktı 3lt su içiyorum +yeşil çay +çay yemekten çok sıvı giriyo ama yine çıkamıyorum hergün :KK50::KK50::KK50:
bir arkadas vardi,coook zayifti,hatta kilo almak istiyordu.sordum nasil böyle cok yiyipte zayif oluyorsun diye,dediki günde en az 3 kere tuvalete cikiyorum.ne sansli yaaa,hayatin en güzel tatlarini sinirsiz yiyip,tuvalete sürekli cikarak icinde hicbirsey kalmiyor.o bagirsaklardan bende istiyorum yaaaaa:84::84::84:
dedigin gibi cok su icmekte fayda etmiyor.ben yine mecbur bugün dogadan form icicem napiyim

[
B]
saol tatlim usutmedim aslinda.ama dun baya bi stresli gecti benim icin.sannirim kaslarim fazla gerildi sinirden.butun vucudumdaki kaslar agriyo.dayak yemis gibiyim.kahve icmeme ragmen uyukluyorum.gece uyuyamadimda.insallah bu gece huzurlu bi sekilde uyurum ve dinlenirim.Allah kimseyi huzursuz birakmasin.saglik falan kalmiyo elde.maddi manevi kayiptayim.sanirim benim bagirsaklarimi bu stresli hallerim de etkiliyo.bu hafta 3 kilo birden alirsam hiiic sasirmam.[/B]​

Allah hayir etsin canim,ne oldu?ne seni bu kadar üzdü.?

X