- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
tatlım 3 günlük duraklama normaldir...1 hafta bile duraklama olabilir..zaman tanı kendine..ama şunu söyliyim bugünkü menünde öqlenle akşam yer deqiştirmiş olsaydı yarın sabah mutlaka kilon düşerdi benden söylemesi
canım cuma bildirim yaptık..cumartesi pazar 69 küsürü gördüm hala ordayım..yani 3 gündür aynı kilom
bugünkü menümüde yazayım
sabah kalkınca 1 kuru kayısı 2 bardak ılık su.
kahvaltı:
-1 yumurta
-4 zeytin
-2 dl ekmek
-2dl kaşar
-1 kk peynir
-domates-salatalık
-maydanoz
ara:
1 ceviz
öğle:
-1 kase süt special k
ara:
-1 kuru kayısı
akşam:
-fırında yağsız tavuk(3 küçük parça yedim)
-salata
-ayran
birşeyi bukadar isteyince yarım kalması zor geliyor insana...sende anlamazsan beni kim anlar be kuzumm...başından beri herşeye şahitsin...cnm bi dur geldiler gene sana anlaşılan debresif hatunnnn
canım çok teşekkür ederim rica etsem kilo çizelgeni yaparmısın? kaç kilo olduqunu göreyim...ama menün yine olmamış...ikindide 2 dilim ekmek ve akşam pide yemişisn :
ay sena ne acımasızsın aşkolsun.yediğim pide çeyrek pide bile değildi.bu işin sakası mazur gör.kilomu söylemek bana azap veriyordu ama artık dert etmiyorum nasılsa onlar gidecek ya .
Boy 159
Kilo başlangıç:110 (ben demiştim dahaönce, kiloda da yaşta da birinci belli, ikinci kim)
Dün sabah kilo:108
Hedeflenen kilo:hele iki basamaklı rakamlara ineyim allahın izniyle,irademin gücüyle,yoksa çoook çalışmam lazım çoook.
Şu an spora vaktim yok,evimiz iki katlı,alt katta kayınvaldemler oturuyo,bu sira hastalık dolayısıyla iki kat arasında mekik dokuyorum.merdiven in çık,zaten spor yerine geçiyor.
Bu gün daha az kalori almışımdır.İki öğün yedim,meyveyi belki gece yerim.kahvaltı çok az,akşam yemeğinde kapuska ve bol salata yedim.kızlar size iyi sohbetler,ben aşağıya ineyim,hastamızın ilaç saati geldi.gece yazdıklarınızı okurum artik
canım öqün atlarsan kilo veremezsin..en azından bir meyve ye aralarda...